2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba taze anneler bizde dün kontrolümüz olduk 5+5 suan kalp atısları yokmus 2 hafta sonraya cagırdı bendende idrar ve kan testi aldılar sevgiler

Allah saglıkla almamızı nasip etsin kucagımıza :nazar:

selam kızlar... keyifler iyidir inşallah.. bende çin takvimine baktım erkek çıkıyo.. hayırlısı buda erkek olursa eşimide sayarsak üç erkekler ben nasıl başa çıkarım bilmiyorum valla:)))) kız çocuklarını da çok seviyorum... tabiii hayırlısı...

hayırlısı canım inş :)

merhaba taze anneler bizde dün kontrolümüz olduk 5+5 suan kalp atısları yokmus 2 hafta sonraya cagırdı bendende idrar ve kan testi aldılar sevgiler

Allah saglıkla almamızı nasip etsin kucagımıza :nazar:

Canım sat'lerimiz aynı seninle.Benim de randevum yarına. Kese göründü mü peki? Vajinal ultrasonla mı baktı?

Kızlar nar ve nar suyu, maydonoz gibi seyler ilk aylarda zararlıymış diyorlar var mı bir fikriniz? Bir de bu leke yapan seylerden korktum çiğ ete dokunma ciger yeme felan diyorlar:18:

Kızlar nar ve nar suyu, maydonoz gibi seyler ilk aylarda zararlıymış diyorlar var mı bir fikriniz? Bir de bu leke yapan seylerden korktum çiğ ete dokunma ciger yeme felan diyorlar:18:

İnşallah öyle bir şey yoktur. Çünkü her gn en az 1 tane nar kesin yiyorum

İnşallah öyle bir şey yoktur. Çünkü her gn en az 1 tane nar kesin yiyorum

kızlar benim doktorum söylemedi ama internette okudum nar ilk 3 ay tüketilmemeli düşük riski yapıyormuş. ayrıca maydanoz ve limon da. ve bitki çayları da.

yemeyek bari. Ben de cok severim narı.Sabahları da yesil cayla kahvaltı yaptım.İnsallah bişi olmamıstır

allah korusun artık kaybetmek istemiyorum ben. Bare artık yemiyim :14:
bencede yeme bebeişlerimiz için sabretmeye değer yemeyiveririz nolcak dimi.

yemeyek bari. Ben de cok severim narı.Sabahları da yesil cayla kahvaltı yaptım.İnsallah bişi olmamıstır

olmaz kötü düşünme. ama bidaha da içme. bence yani. süt iç onun yerine. çok açık çay iç yeşil çay yerine. ada çayı özellikle tehlikeliymiş haberin olsun

Canım sat'lerimiz aynı seninle.Benim de randevum yarına. Kese göründü mü peki? Vajinal ultrasonla mı baktı?

kese göründü bi nohut vardı orda yada mercimek :nazar: vajinal ultrasonla baktı ama cok ufak oldugu için kalbini duyamadım inş güzel haberlerle gelirsin sende :)

selam kızlar malesef bende eylül annesi olamayacağım heralde 1,2 saat sonra kan değerimden sonra kesin belli olacak malesef kesem görünmedi doktorumun dediğine göre 6 haftalığım ama 15 aralıkta transferim oldu tüp bebek tedavisi ile nasıl 6 hafta oluyo anlamadım ya ama vardır bi bildiği heralde dış gebelik gibi görünmüyo dedi ne olduğunu da bilmiyo geç döllenme olabilir dedi ama kan değeri istedi düştümü ne durumda diye ama nasıl karnım ağırıyo doktordan geldikten sonra başladı adet olcak gibiyim alttan muayene ettiği için mi acaba nasıl üzgünüm anlatamam arkadaşlar çokkkkkk hemde benim durumum daki arkadaşlar içinde üzgünüm ama siz kendiliğinizden gebe kalabiliyosunuz en azından ben bidaha ne zaman yaptırabilirim tüp bebek bilmiyorum yaptırabilirmiyim onuda bilmiyorum.hamile olan arkadaşlara bebekleriyle mutlu sağlıklı haftalar aylar yıllar olsun inşallah bizede dua edin ne olur çokkkkk üzgünümmmmm

kızlar İzmir de doktorumun verdiği işte toxoplasma , hcv , üre... gibi testleri ilke tıpa sordum 395 l dedi sağlık ocağı da hepsi bizde yok diyor toxoplasma yokmuş... Siz ne yaptınız İzmir hamişleri yok mu aramızda....

cnmcım bende özel hastaneye gidiyorum benden de bu testlerin hepsi istendi ben normal devlet hastanesine gittim özel hastaneden verilen kagıtla. sadece elisa testinin biri yoktu onu da özelde 10 tl ye yaptırdım. digerleri de ücretsiz oldu. doktorumdan cok memnunum muayeneye ona giderim ama testleri devlette yaptırmayı düsünüyorum

selam kızlar malesef bende eylül annesi olamayacağım heralde 1,2 saat sonra kan değerimden sonra kesin belli olacak malesef kesem görünmedi doktorumun dediğine göre 6 haftalığım ama 15 aralıkta transferim oldu tüp bebek tedavisi ile nasıl 6 hafta oluyo anlamadım ya ama vardır bi bildiği heralde dış gebelik gibi görünmüyo dedi ne olduğunu da bilmiyo geç döllenme olabilir dedi ama kan değeri istedi düştümü ne durumda diye ama nasıl karnım ağırıyo doktordan geldikten sonra başladı adet olcak gibiyim alttan muayene ettiği için mi acaba nasıl üzgünüm anlatamam arkadaşlar çokkkkkk hemde benim durumum daki arkadaşlar içinde üzgünüm ama siz kendiliğinizden gebe kalabiliyosunuz en azından ben bidaha ne zaman yaptırabilirim tüp bebek bilmiyorum yaptırabilirmiyim onuda bilmiyorum.hamile olan arkadaşlara bebekleriyle mutlu sağlıklı haftalar aylar yıllar olsun inşallah bizede dua edin ne olur çokkkkk üzgünümmmmm

canım üzülme stres yapma test sonucunu bekle ayrıca 15 aralık transferse nasıl 6 haftalık oluyor ki bir yanlışı var orda bence

sakın stres yapma cnm daha cok yeni biraz daha sabır. bencede 6 haftalık degildir bebegin. mutlaka beta hcg degerini bizimle paylaş. mrk ettim seni. beta hcg degerin normal cıkarsa baska doktorda dene bence hangi sehirde yasıyorsun

canım üzülme stres yapma test sonucunu bekle ayrıca 15 aralık transferse nasıl 6 haftalık oluyor ki bir yanlışı var orda bence

bilmiyorum canım ya şu an ki psikolojim nasıl kötü anlatamam inşallah bebeğim benledir yanlış hesaplamadır Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ama çok üzgünüm yinede.Allah kimseye yaşatmasın inşallah bu durumu.sizin bebişlerinizi size bağışlasın Rabbim aminnnnnnn.eğer hamile deilsem en yakın zamanda yine yaşatır o mutlu günleri kucağıma almayı nasip eder rabbim çok kötüyüm canım yaaaaaaa içim parçalanıyoooooooo

sakın stres yapma cnm daha cok yeni biraz daha sabır. bencede 6 haftalık degildir bebegin. mutlaka beta hcg degerini bizimle paylaş. mrk ettim seni. beta hcg degerin normal cıkarsa baska doktorda dene bence hangi sehirde yasıyorsun

çok saol canım inşallah yenidir ondan görememiştir paylaşırım canım sölerim değerimi Bursada yaşıyorum Bursa Jinemed de yaptırdım herşeyin hayırlısı ama yinede üzülüyorum çok çok bekledim müjdeli haberi almayı aldım derken kaybediyomuyum yine sabır sabır sabır

çok saol canım inşallah yenidir ondan görememiştir paylaşırım canım sölerim değerimi Bursada yaşıyorum Bursa Jinemed de yaptırdım herşeyin hayırlısı ama yinede üzülüyorum çok çok bekledim müjdeli haberi almayı aldım derken kaybediyomuyum yine sabır sabır sabır

arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var

Back
X