Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar... keyifler iyidir inşallah.. bende çin takvimine baktım erkek çıkıyo.. hayırlısı buda erkek olursa eşimide sayarsak üç erkekler ben nasıl başa çıkarım bilmiyorum valla:)))) kız çocuklarını da çok seviyorum... tabiii hayırlısı...
hepimize canım. Herkes için sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
merhaba taze anneler bizde dün kontrolümüz olduk 5+5 suan kalp atısları yokmus 2 hafta sonraya cagırdı bendende idrar ve kan testi aldılar sevgiler
Allah saglıkla almamızı nasip etsin kucagımıza![]()
Kızlar nar ve nar suyu, maydonoz gibi seyler ilk aylarda zararlıymış diyorlar var mı bir fikriniz? Bir de bu leke yapan seylerden korktum çiğ ete dokunma ciger yeme felan diyorlar:18:
İnşallah öyle bir şey yoktur. Çünkü her gn en az 1 tane nar kesin yiyorum
kızlar benim doktorum söylemedi ama internette okudum nar ilk 3 ay tüketilmemeli düşük riski yapıyormuş. ayrıca maydanoz ve limon da. ve bitki çayları da.
bencede yeme bebeişlerimiz için sabretmeye değer yemeyiveririz nolcak dimi.allah korusun artık kaybetmek istemiyorum ben. Bare artık yemiyim![]()
yemeyek bari. Ben de cok severim narı.Sabahları da yesil cayla kahvaltı yaptım.İnsallah bişi olmamıstır
Canım sat'lerimiz aynı seninle.Benim de randevum yarına. Kese göründü mü peki? Vajinal ultrasonla mı baktı?
kızlar İzmir de doktorumun verdiği işte toxoplasma , hcv , üre... gibi testleri ilke tıpa sordum 395 l dedi sağlık ocağı da hepsi bizde yok diyor toxoplasma yokmuş... Siz ne yaptınız İzmir hamişleri yok mu aramızda....
selam kızlar malesef bende eylül annesi olamayacağım heralde 1,2 saat sonra kan değerimden sonra kesin belli olacak malesef kesem görünmedi doktorumun dediğine göre 6 haftalığım ama 15 aralıkta transferim oldu tüp bebek tedavisi ile nasıl 6 hafta oluyo anlamadım ya ama vardır bi bildiği heralde dış gebelik gibi görünmüyo dedi ne olduğunu da bilmiyo geç döllenme olabilir dedi ama kan değeri istedi düştümü ne durumda diye ama nasıl karnım ağırıyo doktordan geldikten sonra başladı adet olcak gibiyim alttan muayene ettiği için mi acaba nasıl üzgünüm anlatamam arkadaşlar çokkkkkk hemde benim durumum daki arkadaşlar içinde üzgünüm ama siz kendiliğinizden gebe kalabiliyosunuz en azından ben bidaha ne zaman yaptırabilirim tüp bebek bilmiyorum yaptırabilirmiyim onuda bilmiyorum.hamile olan arkadaşlara bebekleriyle mutlu sağlıklı haftalar aylar yıllar olsun inşallah bizede dua edin ne olur çokkkkk üzgünümmmmm
Canım ben daha o asamaya gelemedim.Daha keseyi göremedim bile
selam kızlar malesef bende eylül annesi olamayacağım heralde 1,2 saat sonra kan değerimden sonra kesin belli olacak malesef kesem görünmedi doktorumun dediğine göre 6 haftalığım ama 15 aralıkta transferim oldu tüp bebek tedavisi ile nasıl 6 hafta oluyo anlamadım ya ama vardır bi bildiği heralde dış gebelik gibi görünmüyo dedi ne olduğunu da bilmiyo geç döllenme olabilir dedi ama kan değeri istedi düştümü ne durumda diye ama nasıl karnım ağırıyo doktordan geldikten sonra başladı adet olcak gibiyim alttan muayene ettiği için mi acaba nasıl üzgünüm anlatamam arkadaşlar çokkkkkk hemde benim durumum daki arkadaşlar içinde üzgünüm ama siz kendiliğinizden gebe kalabiliyosunuz en azından ben bidaha ne zaman yaptırabilirim tüp bebek bilmiyorum yaptırabilirmiyim onuda bilmiyorum.hamile olan arkadaşlara bebekleriyle mutlu sağlıklı haftalar aylar yıllar olsun inşallah bizede dua edin ne olur çokkkkk üzgünümmmmm
canım üzülme stres yapma test sonucunu bekle ayrıca 15 aralık transferse nasıl 6 haftalık oluyor ki bir yanlışı var orda bence
sakın stres yapma cnm daha cok yeni biraz daha sabır. bencede 6 haftalık degildir bebegin. mutlaka beta hcg degerini bizimle paylaş. mrk ettim seni. beta hcg degerin normal cıkarsa baska doktorda dene bence hangi sehirde yasıyorsun
sakın stres yapma cnm daha cok yeni biraz daha sabır. bencede 6 haftalık degildir bebegin. mutlaka beta hcg degerini bizimle paylaş. mrk ettim seni. beta hcg degerin normal cıkarsa baska doktorda dene bence hangi sehirde yasıyorsun