2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var

canım her işte var bir hayır diyoruzya bu durum için zor olsada öyle düşün.. dilerim en yakın zamanda tekrar hamile olduğunu paylaşırsın bizlerle..

kızlar yaaa aklıma takıldı cıkmıyor :( dr benı alttan mua. etmedı sadec karnımdan baktı keseyı gordu bebegı goremedı :( ve bana keseyle ılgılı mm falan soylemedı :( bos gebelık olup olmayacagını 2 hafta sonra ogrenebılırız ancak dedı :( baska bır dr'a mı gıtsem acaba :( hersey yolunda dedı testlerde yaptırdı sonuclarda ıyı cıktı ama canım sıkıldı bebegın gorulmemesıne :(

bende dün öğrendim hamile olduğumu ..doktor sadece bende de keseyi gördü.. bebek görünmüyordu.. 10-15 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi...ben boş gebelikten korkuyorum ve ilk hamileliğim .. umarım ikimizde güzel haberler alırız...beta 1000 çıkmıştı.. senin nasıl?

dış gebelik olsa sancıdan uramazsın canım adet sancısının 1000 hatta 10.0000000 katını düşün sancı çekiyorsun tek taraflı ayak bileğinde karıncalanma hissilikle başlar boynuna kadar gelir ağrısı dayanılmaz bişi içini rahat tut bebişin senledir cnm

Sagol canım bilgi için art arda kötü haberleri alınca benimde sinirlerim bozuldu .. Sabahtan beri başımıma agrılar girdi allahımm bekle tedavi gör tam kavuştum derken melegin seni bırakıp gitsin.. Bebegini kaybeden arkadaşların en kısa sürede inşallah tekrar hamile haberlerini alırız....

kızlar yaaa aklıma takıldı cıkmıyor :( dr benı alttan mua. etmedı sadec karnımdan baktı keseyı gordu bebegı goremedı :( ve bana keseyle ılgılı mm falan soylemedı :( bos gebelık olup olmayacagını 2 hafta sonra ogrenebılırız ancak dedı :( baska bır dr'a mı gıtsem acaba :( hersey yolunda dedı testlerde yaptırdı sonuclarda ıyı cıktı ama canım sıkıldı bebegın gorulmemesıne :(

canım kaç haftalık dedi sadece keseyi gördüğünde. bana tam 5 haftalık dedi kese gözüktüğünde yarın 6. haftam doluyor dr kontrolum var.

Canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize,başımıza gelen herşey bizim için bir hayra işarettir.Benim annemin 7 yıl çocuğu olmamış sonra 3 yıl arayla 4 çocuk dünyaya getirmiş.Kendini yıpratma ,umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalmanı nasip eder Allah, üzüntünü paylaşıyorum....

Allah razı olsun canım inşallah.evet herşeyin hayırlısı dilerim en yakın zamanda yine yaşarım bu sevinci.Rabbim senin bebeğini sana bağışlasın inşallah

saol canım.amin inşallah herşeyin hayırlısı elbet Allah senin bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin

canım benimde 8 haftallıkken düşüğüm oldu, bide geçen yıl 5.5 haftalıkken düştü. acısını bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın acıyı. Önümüzdeki ay aşılama olucaktı ama mucizem geldi. rabbim seninde mucizeni tez zamanda versin acını unuttursun. ama ne olur çok üzülme.Çok acı biliyorum ama kendini yıpratma yolumuz uzun daha

üzülme demek çok saçma üzüleceksin bende aşılamayla hamile kaldım ve seni anlıyorum ama unutma en azından tüple bile olsa hamile kalabiliyorsun bu bile çok büyük bişey

evet üzülmek ne kelime yüreğim dağlanıyo ama Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkes için benim için böyle uygun gördü YARADANIM.inşallah bende yaşarım tekrar birgün bu güzel duyguyu inşallah

saol canım.amin inşallah herşeyin hayırlısı elbet Allah senin bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin

aranıza yeni katıldım ve tam olarak olayları başlangıçtan itibaren bilmiyorum ama bebeğiniz ile ilgili sanırım olumsuzluklar yaşanmış...allahım en hayırlı en yakın zamanda yuvanızı bebek sesleri ile inletsin....ne desem belki boş kalacak hayaller umutlar.... ama ben her işte bir hayır olduğuna inanırım...belki hamilelikle bebekle belkide seninle ilgili sıkıntılar yaşanacaktı...

canım benimmm ..... çok üzüldüm inan canım.....benimde tüp bebek ve senin duygularını çok iyi anlıyorum....hep maddi hem manevi yıpranıyorsun.....girde üzerine seviniyorsun hamileyim diye....sonra bunlar oluyor......allahım hepimize sabırlar versin......üzülme demek çok saçma.....ama kendini de aşırı yıpratma.....insan ne diyeceğini bilemiyor ....

çok saol bitanem evet insan ne diyeceğini bilemiyo Rabbim korusun sizi ve bebeklerinizi bu durumdan Allahım düşmanıma dahi yaşatmasın kelimeler boğazıma düğümleniyo ama ne edersin RABBİM böyle uygun gördü O ne eylerse güzel eyler

Canım sakın stres yapma kendinide üzme.. Tüp bebekte yumurtayı zaten anne rahmine döllenmiş şekilde yerleştirmiyorlarmı?? Bence biraz daha bekle olmadı bir başka doktora görün. Duvalarımız sen ve küçük melegin için..Benimde tek korkum dış döllenme benim de tüplerden teki tıkalı oldu için busorun daha fazla yaşanabiliyormuş. Pazartesi inşallah doktor kontrolünde her şey netleşecek....

Canım malesef ben bebeğimi kaybettim olmadı.senin için ve herkes için dua edeceğim Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip eder rabbim

Selam Kızlar.Bende aranıza yeni katıldım. Cumartesi doktora gidicem inşallah bir problem yaşamam. Hamileliğe ait hiç bir belirtim yok. Umarım bir problem ile karşılaşmam. Kısmet olursa bu ikici çocuğum olacak. Burda ki konuşmalar çok hoşuma gidiyor. Biribirimize destek oluyoruz.Allah hepimizi sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun inşallah......:nazar:

artvinim08_16
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. Şimdi seni teselli edebilecek bir şey söyleyemem. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğine sağlıkla kavuşursun.

çok saol canım allah razı olsun inşallah.çok var tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden gebe kalan inşallah onlardan biride ben olurum dilerim Rabbimden en yakın zamanda Anne olurum bebeğimin o mis gibi cennet kokusunu içime çekerim doya doya.aminnnnnnn inşallahhhhh.rabbim kim evlat hasretiyle yanıp tutuşuyosa onada versin isteyen herkese

canım her işte var bir hayır diyoruzya bu durum için zor olsada öyle düşün.. dilerim en yakın zamanda tekrar hamile olduğunu paylaşırsın bizlerle..

amin inşallah canım o günü bekleyeceğim sabırsızlıkla koca koca yazılarla yazarım tekrar hamileyim diye inşallah.Allahım sizin bebeklerinizi size bağışlasın aminnnnnnnn

canım benimde 8 haftallıkken düşüğüm oldu, bide geçen yıl 5.5 haftalıkken düştü. acısını bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın acıyı. Önümüzdeki ay aşılama olucaktı ama mucizem geldi. rabbim seninde mucizeni tez zamanda versin acını unuttursun. ama ne olur çok üzülme.Çok acı biliyorum ama kendini yıpratma yolumuz uzun daha

Rabbim sevindirdi seni yine dilerim tamamına erdirir sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim.çok saol canım üzülmemek elde deil ama asla isyan etmem 6 yıllık evliyim ilk gebe kalışımdı nasıl özlemle geldi 1 ayda olsa sevindirdi bizi ama herşeyin hayırlısı Rabbim böyle istedi Rabbimden gelen herşeye razıyım.

herkese meraba kızlar..ben topiğe yeni adım attım anneliğe de öyle olucak inşallah..5 aylık evliyiz sat im 1aralık geçtiğimiz salı hcg 800 çıktı bugün yani 8 gün sonra 8000lerde doktor biraz düşük seviyede artış göstermiş dedi ve ultrasondaki boyut 8.9mm bunu da küçük buldu..fikri olan varmı benim ilk gebeliğim??

Rabbim sevindirdi seni yine dilerim tamamına erdirir sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim.çok saol canım üzülmemek elde deil ama asla isyan etmem 6 yıllık evliyim ilk gebe kalışımdı nasıl özlemle geldi 1 ayda olsa sevindirdi bizi ama herşeyin hayırlısı Rabbim böyle istedi Rabbimden gelen herşeye razıyım.

Hemşerim Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah...çok çok geçmiş olsun.. Bu hayat bizim için eksikliklerde fazlalıklarda güzellliklerde Rabbim inşallah tamamlandır hayırlı bir hamilelik hayırlı bir bebiş nasip eder sana inşallah tabi bize de Rabbim kolaylık versin dua edelim inşallah birbirimize ...

Canim sata gore kacsin bugun?

Back
X