Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var
kızlar yaaa aklıma takıldı cıkmıyordr benı alttan mua. etmedı sadec karnımdan baktı keseyı gordu bebegı goremedı
ve bana keseyle ılgılı mm falan soylemedı
bos gebelık olup olmayacagını 2 hafta sonra ogrenebılırız ancak dedı
baska bır dr'a mı gıtsem acaba
hersey yolunda dedı testlerde yaptırdı sonuclarda ıyı cıktı ama canım sıkıldı bebegın gorulmemesıne
![]()
dış gebelik olsa sancıdan uramazsın canım adet sancısının 1000 hatta 10.0000000 katını düşün sancı çekiyorsun tek taraflı ayak bileğinde karıncalanma hissilikle başlar boynuna kadar gelir ağrısı dayanılmaz bişi içini rahat tut bebişin senledir cnm
kızlar yaaa aklıma takıldı cıkmıyordr benı alttan mua. etmedı sadec karnımdan baktı keseyı gordu bebegı goremedı
hersey yolunda dedı testlerde yaptırdı sonuclarda ıyı cıktı ama canım sıkıldı bebegın gorulmemesıne
![]()
canım lütfen üzülme, rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize,başımıza gelen herşey bizim için bir hayra işarettir.Benim annemin 7 yıl çocuğu olmamış sonra 3 yıl arayla 4 çocuk dünyaya getirmiş.Kendini yıpratma ,umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalmanı nasip eder Allah, üzüntünü paylaşıyorum....
saol canım.amin inşallah herşeyin hayırlısı elbet Allah senin bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin
üzülme demek çok saçma üzüleceksin bende aşılamayla hamile kaldım ve seni anlıyorum ama unutma en azından tüple bile olsa hamile kalabiliyorsun bu bile çok büyük bişey
saol canım.amin inşallah herşeyin hayırlısı elbet Allah senin bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin
canım benimmm ..... çok üzüldüm inan canım.....benimde tüp bebek ve senin duygularını çok iyi anlıyorum....hep maddi hem manevi yıpranıyorsun.....girde üzerine seviniyorsun hamileyim diye....sonra bunlar oluyor......allahım hepimize sabırlar versin......üzülme demek çok saçma.....ama kendini de aşırı yıpratma.....insan ne diyeceğini bilemiyor ....
Canım sakın stres yapma kendinide üzme.. Tüp bebekte yumurtayı zaten anne rahmine döllenmiş şekilde yerleştirmiyorlarmı?? Bence biraz daha bekle olmadı bir başka doktora görün. Duvalarımız sen ve küçük melegin için..Benimde tek korkum dış döllenme benim de tüplerden teki tıkalı oldu için busorun daha fazla yaşanabiliyormuş. Pazartesi inşallah doktor kontrolünde her şey netleşecek....
artvinim08_16
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. Şimdi seni teselli edebilecek bir şey söyleyemem. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğine sağlıkla kavuşursun.
canım her işte var bir hayır diyoruzya bu durum için zor olsada öyle düşün.. dilerim en yakın zamanda tekrar hamile olduğunu paylaşırsın bizlerle..
canım benimde 8 haftallıkken düşüğüm oldu, bide geçen yıl 5.5 haftalıkken düştü. acısını bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın acıyı. Önümüzdeki ay aşılama olucaktı ama mucizem geldi. rabbim seninde mucizeni tez zamanda versin acını unuttursun. ama ne olur çok üzülme.Çok acı biliyorum ama kendini yıpratma yolumuz uzun daha
Rabbim sevindirdi seni yine dilerim tamamına erdirir sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim.çok saol canım üzülmemek elde deil ama asla isyan etmem 6 yıllık evliyim ilk gebe kalışımdı nasıl özlemle geldi 1 ayda olsa sevindirdi bizi ama herşeyin hayırlısı Rabbim böyle istedi Rabbimden gelen herşeye razıyım.
![]()