arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var
canım lütfen üzülme, rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar değerim 30 a düşmüş çokkkkkkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmm gerçekten nasıl kötüyüm Uludağın en tepesine çıkıp kendimi ordan atasım var
hanımlar sat tarihi kasım olup yaşı 28 olan varmı ya çin takvimini sorucam
benimde sat 28 kasım......eylül doğumluyum ve 28 yaşındayım yani bu demek oluyorki yaşıma bir gün daha ekliyorum. 29 oluyor kasım ve aralık ayında hamile kalanların kızı oluyormuş....
yani takvime göre kızım olmalı![]()
selam kızlar malesef bende eylül annesi olamayacağım heralde 1,2 saat sonra kan değerimden sonra kesin belli olacak malesef kesem görünmedi doktorumun dediğine göre 6 haftalığım ama 15 aralıkta transferim oldu tüp bebek tedavisi ile nasıl 6 hafta oluyo anlamadım ya ama vardır bi bildiği heralde dış gebelik gibi görünmüyo dedi ne olduğunu da bilmiyo geç döllenme olabilir dedi ama kan değeri istedi düştümü ne durumda diye ama nasıl karnım ağırıyo doktordan geldikten sonra başladı adet olcak gibiyim alttan muayene ettiği için mi acaba nasıl üzgünüm anlatamam arkadaşlar çokkkkkk hemde benim durumum daki arkadaşlar içinde üzgünüm ama siz kendiliğinizden gebe kalabiliyosunuz en azından ben bidaha ne zaman yaptırabilirim tüp bebek bilmiyorum yaptırabilirmiyim onuda bilmiyorum.hamile olan arkadaşlara bebekleriyle mutlu sağlıklı haftalar aylar yıllar olsun inşallah bizede dua edin ne olur çokkkkk üzgünümmmmm
Canım sakın stres yapma kendinide üzme.. Tüp bebekte yumurtayı zaten anne rahmine döllenmiş şekilde yerleştirmiyorlarmı?? Bence biraz daha bekle olmadı bir başka doktora görün. Duvalarımız sen ve küçük melegin için..Benimde tek korkum dış döllenme benim de tüplerden teki tıkalı oldu için busorun daha fazla yaşanabiliyormuş. Pazartesi inşallah doktor kontrolünde her şey netleşecek....
Evet canim, dr Emin dedi. Bana dedi ki, degerlerinin gosterdigi kadariyla 5-6 haftaliksin, dedim yapmayin doktor, ben kendi hesabimi biliyorum, 3+bir kac gun. Dedi o zaman 4 haftalik diyelim, hesabini oyle yapti, 15 eylul dedi. Ben kendim daha bakmadim.
Inshallah canim, inshallah o gunleri de goruruz.
Hoşgeldin. Hayırlı olsun gebeliğin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. 1. sayfadaki tabloya bakarak bilgilerini verirsen seni de eklerim
canım benide eklersin olurmu?
yaş 22 boy 172 kg 52 ilk bebek
sat 05/12/2011
hanımlar sat tarihi kasım olup yaşı 28 olan varmı ya çin takvimini sorucam
10 eylül de beklenen doğum tarihi
Tamam canım ekledim :)
Bu arada çin takviminde +1 yaparsam kız çıkıyor. Tüm çevremin beklediği gibi hehe :)