2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba kızlar;

Ben çok fenayım işten izin aldım şimdi eve geldim, midem çok kötü çünkü:14:

Pazartesi den beri oyleydi idare ediyordum ama bugün dayanamadim, izin istemek zorunda kaldım...

Midem çooooooook yanıyor bu da bulantı yapıyor, denenecek herşeyi denedim ama geçmiyor, şurup bile geçirmedi, nolcak bilmiyorum:50:

cok gecmıs olsun

Merhaba kızlar;

Ben çok fenayım işten izin aldım şimdi eve geldim, midem çok kötü çünkü:14:

Pazartesi den beri oyleydi idare ediyordum ama bugün dayanamadim, izin istemek zorunda kaldım...

Midem çooooooook yanıyor bu da bulantı yapıyor, denenecek herşeyi denedim ama geçmiyor, şurup bile geçirmedi, nolcak bilmiyorum:50:

geçmiş olsun mide yanmasına birinden dondurma iyi geldi diye duymuştum ama denemediğim için bilemiyorum inş. hemen geçiverir

gene cinsiyet muhabbeti ben kaçıyorum kızlar. 2 3 gün yokum ben merak etmeyin. Kendinize ve ufaklıklara iyi bakın. Pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah. Hoşçakalın yoldaşlarim :21:

gene cinsiyet muhabbeti ben kaçıyorum kızlar. 2 3 gün yokum ben merak etmeyin. Kendinize ve ufaklıklara iyi bakın. Pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah. Hoşçakalın yoldaşlarim :21:

nerelere gitceksin peki sende kendine dikkat et canım görüşmek üzere

oh oh masallahhh kızımıza doktor emin konustumu peki bana emin değilim dedi ismi ne olcak prensesimizin

canımm %99 kız dedi:) babası kız olursa elif diyodu ilk ismi büyük ihtimalle bu olur:)

merhaba kızlar bugün 14+1 olduk :) bulantılarım bitti ama hala yemek yiyemiyorum yediğim zaman anında çıkarıyorum peynir ve yumurtaya devam...

Bu arada çatlaklar için krem kullanmaya başlayan var mı önerileriniz neler ?

kızlar 31 martta ürgüp göreme gezisi varmş sizce
hamileyken gezmek nasıl olur
hayırda diyemiyorum evette :)

Gulpembe ve Hulyaslm sizin de kızlarınızı tabloya yazdım. Başka atladığım arkadaş varsa bana msj atsın. Sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum. Okulda sınav sezonu açıldı. Soru hazırla soru oku çok yoğunum.

Dün gece bebişim çok hareketliydi maşallah. Tekme falan hissetmiyorum ama kafasını karın duvarıma yasladığı zaman taş gibi bi çıkıntı oluyor karnımın üzerinde. Bir süre sağda bir süre de solda durdu gece. Eşimle onu sevdik çok güzeldi :)

Son düzenleme:
Gulpembe ve Hulyaslm sizin de kızlarınızı tabloya yazdım. Başka atladığım arkadaş varsa bana msj atsın. Sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum. Okulda sınav sezonu açıldı. Soru hazırla soru oku çok yoğunum.

Dün gece bebişim çok hareketliydi maşallah. Tekme falan hissetmiyorum ama hafasını karın duvarıma yasladığı zaman taş gibi bi çıkıntı oluyor karnımın üzerinde. Bir süre sağda bir süre de solda durud gece. Eşimle onu sevdik çok güzeldi :)

canım tabloya beni yazdın ama doktor emin değilim dedi belki kız ama bir dahaki ay kesinlesir dedi

:nazar::nazar::nazar: bebişine

bana da kıza benziyor dedi ama hala kararsızım elif kızımız hosgelmiş sefa getirmiş:nazar::nazar:
saol canııım teşkkür ederiz,inş.değişmez seninkide ece gelir :)

Dün gece bebişim çok hareketliydi maşallah. Tekme falan hissetmiyorum ama kafasını karın duvarıma yasladığı zaman taş gibi bi çıkıntı oluyor karnımın üzerinde. Bir süre sağda bir süre de solda durdu gece. Eşimle onu sevdik çok güzeldi :)

çok teşkkrler filiz eklediğin için :))

arkadaşlar Allah nasip ederse bizde eylülde dünyaya geleceğiz.Şuan için güveniceğimiz dr aramaktayız ama hala bulamadık.Birbirimize dua edelim meleklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almak için.

Benim oğlişim oluyorr kızlar Allah izin verirsee:))
bugün ciciler aldım yakışıklımaaaa ay çok tatlılarr resim koyailbirsem akşama eklerim

Back
X