Turamit aşağı doğru daralan siyah kot var mıydı lcw de hamile kotu olarak?
lcw ye yeni sezon olarak hamile taytlarıda gelmiş.ama dediğiniz gibi kesimler bol. sana nasıl olur bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turamit aşağı doğru daralan siyah kot var mıydı lcw de hamile kotu olarak?
selam kızlar,
yeni girdim eve.
sabah erkenden doktordaydık. folik asitim bitmişti. magnezyum, decavit ve demir hapına başladık. ikili sonuçlarım iyi şükür 3lü yapmayacağız, ayrıltılı ultrasan 5-6hafta sonra.
cinsiyete emin olamadık, doktorum çok merak etti 10gün sonra uğra bi daha bakalım dedi :)
ben de güzel havadan stifade gezdim. kendime hamile kotu aldım. artık iyice sıkıyo karnımı kotlarımgerçi doktorum aldığım kilonun iyi olduğunu söyledi ama gene de 4kg çok gibi bana....
bebişimin ilk eşyalarını aldım yeşil renk bir iki giysi :)) dayanamadım napım...
bu arada iglo balığı danıştım. mahsuru yok tüketbilirsin dedi.
Gule gule giysin bebisin cicilerini.sen erdeme mi gidiyordun?
masaltuna naber canım?
dilse, gülpembe ben geldim sizden ses yok...
lcw ye yeni sezon olarak hamile taytlarıda gelmiş.ama dediğiniz gibi kesimler bol. sana nasıl olur bilmiyorum
ben geldim cnm yemek yedikdenasılsın kontrolün vardı ne oldu belli oldu mu cinsiyet[/Q
afiyet olsun tatlım. belli olmadı cinsiyeti seçemdik bi türlü. önce bir şey gözüktü erkek gibi geldi, arka yatınca gözükmedi... kordonmuydu bilemedik... sonra artık.
masaltuna naber canım?
dilse, gülpembe ben geldim sizden ses yok...
Yarın LCW ye bakacağım. Şimdi netten H&M, benetton ve ebru maternity nin sitelerine de baktım..En azından bir kot ya da siyah pantolon almak lazım...
Yarın LCW ye bakacağım. Şimdi netten H&M, benetton ve ebru maternity nin sitelerine de baktım..En azından bir kot ya da siyah pantolon almak lazım...
ben çok iyi degilim cnm ya esim göreve gidecek. ne yapacagımı sasırdım. sanırım ailemin yanına balıkesire gidicem ama hamileliğimde bu 2. görevi olacak canım sıkkın bu yüzden. ve süresi belli degil 1 ay da olabilir 2 ay da.
ben sana fiyatları da söyleyim kıyaslaman rahat olur. lcwda hamile kotlar 50tl. siyah pantalon 30-35 arasıydı ama sanırım kış sezonuydu o. kırmızı da vardı o gün. dar kesimdi hem de sadece karnı lastikliydi almadığıma pişman oldum şimdi yok.. ama yeni ürünler gelir kesin.
ben geldim cnm yemek yedikdenasılsın kontrolün vardı ne oldu belli oldu mu cinsiyet[/Q
afiyet olsun tatlım. belli olmadı cinsiyeti seçemdik bi türlü. önce bir şey gözüktü erkek gibi geldi, arka yatınca gözükmedi... kordonmuydu bilemedik... sonra artık.
saglık olsun canım bir dahaki kontrolde cıkar inş :)
ben çok iyi degilim cnm ya esim göreve gidecek. ne yapacagımı sasırdım. sanırım ailemin yanına balıkesire gidicem ama hamileliğimde bu 2. görevi olacak canım sıkkın bu yüzden. ve süresi belli degil 1 ay da olabilir 2 ay da.
sıkma canını tatlım Allaha emanet olun ikinizde
ben H&M ye gittim malesef hiç birsey bulamadım hamile reyonunda neredeyse hiç birsey yoktu olanlarda 70li yıllardan kalmıs gibiydi pek hoslanmadım. benim pantolon giyme alıskanlıgım hiç yok. elbiselerimden de olan 1-2 tane var idare ediyorum nisanda alıcam
ben sana fiyatları da söyleyim kıyaslaman rahat olur. lcwda hamile kotlar 50tl. siyah pantalon 30-35 arasıydı ama sanırım kış sezonuydu o. kırmızı da vardı o gün. dar kesimdi hem de sadece karnı lastikliydi almadığıma pişman oldum şimdi yok.. ama yeni ürünler gelir kesin.
Aaaa kesinleşti mi?
Canınız sağolsun oluyor böyle şeyler.. Bence de annenin yanına git.HEm onlarla da özlem giderirsin... NE yapacaksın tek başına...
tatlım benim herşeyin hayırlısı... bunda da vardır elbet bir hayır şimdi anlamıyoruzdur. sen içini ferah tut 2ay dediğin ne ki? yalnız kalmak istemezsen gidersin ailenin yanında sana da değişiklik olur hem. sakın bunun için sıkma bebişini. hepiniz sağlıklı olun da... herşey hallolur.
bende geldiğimde bakıcam lcw ye ama H&M pek güzel kıyafetler yok
saglık olsun canım bir dahaki kontrolde cıkar inş :)
sıkma canını tatlım Allaha emanet olun ikinizde
amin cnm cok tsk ederimm