2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benimde gebelikten önce değerleri normaldi.Ayrıntılı incelemede Serbest T3 notmal seviyede, Serbest T4 ise düşük seviyede çktı.Bunun üzerine ilaç veildi.Gebelik süresince ortalama değerde tutulması önemliymiş.

Son düzenleme:
cnm senn bbgn erkekmıydı??

CAnım benimki kızzzzz...

Dilsssseeeeeeeeeeeeeeeeeee tebrik ederim canımm,
ne güzel bi kı bi oğluş....
Allah her ikisininde tadını almayı nasip etti......
Benim idealimde buuuu

yok ya ne foto yükleyebiliyorum ne de avatar değiştirebiliyorum hep hata veriyor.

canım inş hemen geçer çok şükür bende hiç olmadı bi 10 gün kadar içim biraz bayıldı gibi oldu ama şimdi çok çok iim hatta bazen unutuyom hamiş oldumu sanada tezden şifa versin rabbim inş

amın cnm amın ıns hala gecmedı ılacta almıyorum kestım artık daha yenı cıkardım geldımalıştım artık ya

bnim de kasıklarım belim ve karnım çok ağrıyor ama birkaç gündür en ufak bir iş yapsam birşeyler oluyor.... ya dün göbek deliğimin sağ tarafında bayağı bir sancı oldu anlamadım çok canım yandı dr a sordum bugün neden olmuştur diye muhtemelen bağırsak spazmı geçirmişsin falan dedi ne demek şimdi o... kötü bir şeymi çok yedim ondanmı oldu yaaa

herkese merhaba güzeller... umarım herkes iyidir... mide bulantıları devam eden arkadalarımıza Allah kolaylık versin.. ben erkek ismi bakıyorum ama karar veremedim... eşim Arda diyo ama ben farklı bi isim olsun istiyorum.. fikir sunacak olan var mı? gerçi herkeste var bu arayış

canım ben zeytinburnu avrasya hospitalde tamer beye gidiyrm. tavsiye üzerine gittim zaten. şuan içinde memnunum.

DİLSE....

cnm hayırlı olsun oğluşun..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş. ya herkesler 5-6 aya kadar kız dedi erkek çıktı, erkek dedi kız çıktı diyor. bende tereddütteyim şimdi :) sana da dilse için demişler. ne yapacağımı şaşırdım. benimde ilk bebeğim. kız erkek farketmez. gerçi bi kızım olsa tekrar kız isterim. rabbim hayırlısını nasip etsin. 2 ablam var ondan sanırım :))) kız kardeşin tadı bambaşka. ama babalar için erkek olsun 1 tane dimi :)))

bu arada şu ağrılar içinde; önemli birşey olsa doktor söylerdi. rahim büyüdüğü için kasıklarda olurmuş. bağırsaklardada gaz sıkışmasından çok oluyor bu ağrılar..bende bu ara yok çok şükür. kızlar 49-50 kg bahsediyorsunuz yaaa... ben 80 ne merdiven dayadım ağlamak istiyrm. yazın 59 dum şimdi 78 im. neden böyle oldum bilmiyrm.73 le hamile kaldım. karnımda kocaman :)) 3 aya girdim hiçbirşeyimi giyemez oldum. elbiselerimden 2-3 ünü giyiyrm. şimdi yeni kreasyon yaptım kendime. 3-5 çeşit içinde dönüyrm

benim de küçük erkekim olacakmış sen isim bulunca bana da söyle yaa şu an hiçbirşey bulamıyorum ve çok gıcık bir durum....

atlas
utku
tuna
toprak
mete
kaan
derin
alp
alpay
şimdilik beğendiklerim bunlar ama daha bugün öğrendim cinsiyeti daha çok yolum var benim

selam herkeze nasılsınız ben çok şükür iyiyim azda olsa burun tıkanıklığım arara oluyor geçecek inşallah cinsiyetlerini öğrenen arkşları terik ediyorum cumartesinden beri annemlerdeyim yan gelip yatıyorum babamda aybükeyle uynayıp duruyo haftasonuna kadar annemlerdeyim eşimde aakşamları geliyo iş çıkışı çarşamba günü druma gidicem cinsiyetimiz kesinleşecek bakalım artık hakkımızda hayırlısı

birazdan çıkıcam işten..gidip bol salçalı bi makarna yapayım bari eşim bayıla bayıla yesin..bende yerim:)) canınız çekmesin kızlar:))
kendinize iyi bakın..yarın görüşürüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…