Eki Görüntüle 375741
benim oğlumun da en yakışıklı fotosu buydu. 12. haftada. Şimdi büyüdükçe kıçı başı ayrı oynuyo. Ya ellerini ya pipisini çekiyo doktorumuz
bi daha gidişimizde diyim bare teyzelerimize göstermelik foto istiyoruz diye
ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....
ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar
Eki Görüntüle 375741
benim oğlumun da en yakışıklı fotosu buydu. 12. haftada. Şimdi büyüdükçe kıçı başı ayrı oynuyo. Ya ellerini ya pipisini çekiyo doktorumuz
İlk gebeliğime veriyorum ben biraz psikopat anneyim sanırım :) 2 ayrı doktorla yürütüyorum kontrollerimi, birine gidiyorum bi 10 gün sonra diğerine gidiyorum. Biri yabancı diğeri Türk ikisi de farklı şeyler söylüyorlar genelde.. Aslında doktorlarda bi similasyonu yorumluyorlar bi çok şey değişken oluyor doktordan doktora, hatta sabit olması gereken ense kalınlığı bile.. biri 1.1 ölçtü diğeri 1.7 hadi bakalım..
Baklavanın içinde çok yüksek miktarda şeker ve yağ var. O dokunabilir bak.. Ben şu ana kadar yarım baklava yedim ve midem mahvoldu.Bir de bağırsakların bir süredir çok aktif çalışmıyordu çok kustuğun için. Belki şimdi yemeye başlayınca neye uğradıklarını şaşırdılar.Bir alışma devresi geçiriyorlar.
Bir de bağırsak spazmı ve rahim kasılması karışabilir birbirine... Çok yürüyünce ya da yorulunca ben de rahim ağrısı çekiyorum.Herşeyi bırakıp yatmak lazım o zamanda....
ne zaman konrtol tatlım.... seninle günlerimiz aynı sayılır bir gün var sadece....
"ismin gibi ol gel annem " yazmışsın ismi ne çok merak ettim ben
Eki Görüntüle 375741
Eki Görüntüle 375741
Eki Görüntüle 375741
canım ben hem özele hemde zeynep kamile gidiyorum. geçen hafta özele gittim. Nisanın ilk haftası zeynep kamile gidicem yine. ayda bir kontrol için çağırdı doktorumuz.
ÇINAR olucak oğlumun adıçınarım, güçlü kuvvetlim, yıkılmayanım olucak inşallah
ay maşallahh
Evt haklısın en güzel hali 12. Haftalarda oluyo oda tam gördüğümüz için
daha sonraki gittiğim kontrollaerde dr. Soruyrm burası kafasımı diye yooo karnı dioo
anlayamıyrm ben neresi neresi dieee
canım ben hem özele hemde zeynep kamile gidiyorum. geçen hafta özele gittim. Nisanın ilk haftası zeynep kamile gidicem yine. ayda bir kontrol için çağırdı doktorumuz.
e benim ki erkekmiş ama ben de mahvolan annelerdenim4 kilo verdim kızımmmmmmmmmmmmmm
Ay maşallahh
evt haklısın en güzel hali 12. haftalarda oluyo oda tam gördüğümüz için
daha sonraki gittiğim kontrollaerde dr. soruyrm burası kafasımı diye yooo karnı dioo
Anlayamıyrm ben neresi neresi dieee
bende yattım ya 3 tane cevizli baklava yedim daha yerdim midem bir garip oldu kusup kusmamk arasında gidip gelioyrdum ve eşime dedimki bana ağır geldi galiba kusacağım o da şöyle bi iki dolan dedi ayağa kalktım fena sancı girdi yığıldım kaldım oracığa o da kokrtu falan.... göbek deliğimin sağ tarafına girdi sancı böyle makasla beni kesiyorlar gibi bir şeydi...
e benim ki erkekmiş ama ben de mahvolan annelerdenim4 kilo verdim kızımmmmmmmmmmmmmm
EVET BENDE ONA SASRYRM ARKDSM VARDI HAMILE ERKKTI COK RHT GECRDI ERKEK OLNALRN HEP OLEYDI DEMKKI BAYA HASSASSN SEN AYY ALLHM GECSE ARTIK BULANTILARRRRR
ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....
ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar
EVET BENDE ONA SASRYRM ARKDSM VARDI HAMILE ERKKTI COK RHT GECRDI ERKEK OLNALRN HEP OLEYDI DEMKKI BAYA HASSASSN SEN AYY ALLHM GECSE ARTIK BULANTILARRRRR
anladım ben dilsede yaptım onu bir iki doktor gittim ama olmadı kafam karıştı o yüzden tek dr a gidiyorum.... ismi gibi olsun inşallah güçlü kuvvetli anasının oğlu.... biz besleyeceğiz büyüteceğiz elin kızı alacak gidecek dilseyide elin oğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?