• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar sizdede unutkanlık başladı mıııı??????????
Ben iyice saflaştım inanın
hergün okula notebook u götürüyrm, bugünle birlikte 2 oldu
hamileliğin başından beri unutup unutup gidiyrm okulaaaaa bunun haricinde daha bi çok şey varrrr
ne oldu bana yaaa hiç kabullenemiyrm inanın,:20::20::20::20::20:

cnm balık yiyor musun?

gebelik öncesi+ sonrası total kiloya bakıor. :( valla kasamam kendimi. ahanda yediklerim. aç da gezemem

Aman bana göre ne kadar az yiyosun bende artık azaltayım bariii
Ama aç açta olmuyo kiiii
resmen kazınıyrm bennn
sabah kahvaltısı yapıyrm yumurtalı falan ,uzun tenefüste 1 elma, saat 12 yi zor yapıyrm valla elim ayağım titremeye başlıyo sonraa

canımm böyle bir hikayen olduğunu bilmiyordum , hele ki insanların patavatsızlığı tuzu biberi olmuş ama sonunda kavuşmussun bebişlerine ne güzel bak hemde 2si bir arada :nazar::nazar::nazar:
inşallah hayırlısıyla kucağına al onları. yazdıklarından anlıyorum ki bazı şeyleri yaşamayan anlayamıyor, Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın tabi ki.
insan asla yapamam dediği şeyleri bile öyle bir yapıyor ki, ben hiç kalçadan iğne olmamıştım bu yaşıma kadar, hastalığım ne olursa olsun hep reddettim fobim vardı.
annemden ilk ve tek tokadımı deli gibi hastayken iğneyi reddedip geberircesine yatarak iyileşmeye çalıştığım için yemişimdir :1:
bu kanamada doktor iğne yapıcam deyince, koşarak yattım sedyeye iğne olmak için, sırf bebeğim iyi olsun diye :1:
annem şok geçirdi, benim evladıma yaptıramadığımı, kendi evladı ona yaptırdı dedi.
doktor alttan muayene edicem dedi, daha önce hiç öyle muayene olmamıştım korkardım, o çatala oturup bacaklarımı bir açışım vardı, eşim bile şaşırdı :D
sonuç olarak herşey sağlık için gerisi boş :1:

aynen öyle. yaşamayan bilemiyor.. şükretmesini de bilmek lazım
sana da çok geçmiş olsun
Aman bana göre ne kadar az yiyosun bende artık azaltayım bariii
Ama aç açta olmuyo kiiii
resmen kazınıyrm bennn
sabah kahvaltısı yapıyrm yumurtalı falan ,uzun tenefüste 1 elma, saat 12 yi zor yapıyrm valla elim ayağım titremeye başlıyo sonraa
şekerin yoktur di mi. bazı kadınlar senin gibi oluyormuş. bugün biz de okulda konuştuk. bünye işte. ani mide kazıntısı ve ardından titreme. ben uzun tenefüste süt içiyorum :) içerken arada arkadaşların simitlerinden de tırtıklıyorum. itiraf ediim :)

Hayır canım
daha önceden et ve et ürünleriyle aram pek yoktu zaten,hamilel,kle iyice bitti
hiç yemiyrmmmmmm.YİYEMİYRMMMMM:26::26::26::26:

valla cnm ben de yiyemiyorum bulantılı kusmali geçiyor benim ki ama yememiz gerekiyor. unutkanlığın ilacı balık. dışarıda bir yerde yiyebilir misin? mesela ben dışarıda tahammül edebilirim gibi geliyor:1:

canımm böyle bir hikayen olduğunu bilmiyordum , hele ki insanların patavatsızlığı tuzu biberi olmuş ama sonunda kavuşmussun bebişlerine ne güzel bak hemde 2si bir arada :nazar::nazar::nazar:
inşallah hayırlısıyla kucağına al onları. yazdıklarından anlıyorum ki bazı şeyleri yaşamayan anlayamıyor, Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın tabi ki.
insan asla yapamam dediği şeyleri bile öyle bir yapıyor ki, ben hiç kalçadan iğne olmamıştım bu yaşıma kadar, hastalığım ne olursa olsun hep reddettim fobim vardı.
annemden ilk ve tek tokadımı deli gibi hastayken iğneyi reddedip geberircesine yatarak iyileşmeye çalıştığım için yemişimdir :1:
bu kanamada doktor iğne yapıcam deyince, koşarak yattım sedyeye iğne olmak için, sırf bebeğim iyi olsun diye :1:
annem şok geçirdi, benim evladıma yaptıramadığımı, kendi evladı ona yaptırdı dedi.
doktor alttan muayene edicem dedi, daha önce hiç öyle muayene olmamıştım korkardım, o çatala oturup bacaklarımı bir açışım vardı, eşim bile şaşırdı :D
sonuç olarak herşey sağlık için gerisi boş :1:

Konu bebiş olunca benim içinde akan sular duruyoooo
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Hamile kalmadan önce Allah yeterki bana bi evlat nasip etsin ben onun için tüm zorluklara hazırım diydmmm
halada aynı düşünüyrmm

aynen öyle. yaşamayan bilemiyor.. şükretmesini de bilmek lazım
sana da çok geçmiş olsun

şekerin yoktur di mi. bazı kadınlar senin gibi oluyormuş. bugün biz de okulda konuştuk. bünye işte. ani mide kazıntısı ve ardından titreme. ben uzun tenefüste süt içiyorum :) içerken arada arkadaşların simitlerinden de tırtıklıyorum. itiraf ediim :)

Canım yoktu ama bilmiyrm kiii, daha şeker testinede 2 ay var sanırımmm, bide hamilelikle bi tatlı yameye başladm akılınız dururrr

valla cnm ben de yiyemiyorum bulantılı kusmali geçiyor benim ki ama yememiz gerekiyor. unutkanlığın ilacı balık. dışarıda bir yerde yiyebilir misin? mesela ben dışarıda tahammül edebilirim gibi geliyor:1:

onuda denedik eşimle ,,yok yok yok.....

Canım yoktu ama bilmiyrm kiii, daha şeker testinede 2 ay var sanırımmm, bide hamilelikle bi tatlı yameye başladm akılınız dururrr

onuda denedik eşimle ,,yok yok yok.....

bi dahaki doktor kontrolünde doktoruna söylrsin belki vitamin takviyesi falan verir cnm:34:

12 haftalık oldu hiç bir şey yapasım yok :26:bulantılarım geçmedi henüz:26:

aynen cnm. depresyolnda değilim ama hiçbirşey yapamıyorum bulantıılardan. bir de ben çalışyorum. ev resmen pis. bulaşıklar birikiyor. kendimi iyi hissedince yıkıyorum.ev desen haftada 1 belki süpürülüyor.haftada 1 de toz alınıyor. oda adam akıllı değil.hala kusuyorum.

aynen cnm. depresyolnda değilim ama hiçbirşey yapamıyorum bulantıılardan. bir de ben çalışyorum. ev resmen pis. bulaşıklar birikiyor. kendimi iyi hissedince yıkıyorum.ev desen haftada 1 belki süpürülüyor.haftada 1 de toz alınıyor. oda adam akıllı değil.hala kusuyorum.

hep çalışanları kayırıyorum zaten bu halde nasıl çalışıyorlar diye Allah yardımcınız olsun canım ben evde olmama rağmen öyle düzenli temizlik yapmıyorum :ssz:Ben kokuya maruz kalırsam öğürüyorum onun dışında sadece bulantım var kayınvalidem yaptığı için yemekleri yemek konusunda rahatım

hmm doktorun kilonu iyi bulduysa ben de halime üzülmeyeyim :)
tedaviye 50 ile başlamıştım. sonuç aldıgım hafta bi akşam 54 ü gördüm.:))) şimdi de sabahları 57 yi görüyorum :26:
malum benim ikiz. .:)
yediklerimde aşırı bi durum yok. ilk zamanlar bu kilo olayını kafama daha çok takıyordum ama. hepten de aç gezemem ki..
sabahları bi dilim ekmekle sütlü kahvaltı. arada bi küçük kutu süt daha. öğlen sebze yogurt meyve 3-4 tane kadar badem ceviz fındık.
akşam çorba salata yanında bi parça et

Tuvalete çıkamayınca, gaz olunca kilo tavan yapıyor. Ama sabah kahvaltıdan önce tuvalete gidebilirsem gerçek kilomu ölçüyorum :)
Senin yediklerinde abartılı birşey yok. Her hamilenin yemesi gerekenler, meyve süt cevizet peynir. Senin fıstıklar iyi besleniyorlar :nazar::nazar::nazar: Ne dedi doktor gelişimleri için?

Back
X