2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nazlansana

kızlar öğrendim cinsiyetimizi bir oğlumuz oluyor benide tabloya eklerseniz sevinirimmmm

hayırlısı olsun

kıyamam sanaaaa yaaaaaa

Ayy yemek yapmaktan, temizlikten, ütüden, her şeyden üşeniyorum ben de
İnsan yanında birini istiyor yardımcı
ah annem ahh nasıl özledim

geçen sene bu zamanlar rapor almıştım bir ay fln, düşük tehlikesi vardı, düştü de. herkesin yorumunu dinlemek istemedim bu defa.
okul çok kalabalık bi söyledin mi merabadan başka muhabbetinin olmadığı adam da gelip yorum yapıyo.

ben istemedim görev, sabahları uyumaya alışkınım dersim hep geç başlıyo.
sınav görevi alsam kötü olurum diye, sırf üşendiğimden

göbekten tahmin edenler oldu göbek o dedim, kilo aldım dedim, e kilo da aldım yalan değil.
nisan sonuna inkar edemem artık heralde. daha önceki kaybımı bildiklerinden anlayışlı olurlar heralde

Slm kizlar.momyy sende nazlan bulanti tansiyon halsizlik ne varsa sergile:)ay benimde esimin ailesi bilmuyor hamis oldugumu eltimin birisine soyledim o da soylemez kimseye.bugun yarin cinsiyetini ogenelim derken dogurcam valla:)

listeye bakıyodum da ilk mesajından alıntı yapiim dedim bebişim
benim de oğluşum olacak beni de ekle sana zahmet..

Slm kizlar.momyy sende nazlan bulanti tansiyon halsizlik ne varsa sergile:)ay benimde esimin ailesi bilmuyor hamis oldugumu eltimin birisine soyledim o da soylemez kimseye.bugun yarin cinsiyetini ogenelim derken dogurcam valla:)

Nasıl tutuyorsun içinde ya

bana 2li testte demişlerdi ben inanmadım bekledim 16.haftamda kesin söyledi dr dene sansını bir bence bebişin pozisyonuna bağlı ben anca 3.gidişimde net olarak öğrendim

11 nisanda gidicem bakalım ne çıkacak erkek hissediyorum ama bakalım

Nasıl tutuyorsun içinde ya

11 nisanda gidicem bakalım ne çıkacak erkek hissediyorum ama bakalım

ben rüyamda gördüm bir oğlum oluyordu ama hiçbi belirtim erkek belirtisi değildi hisettiğimde erkekti drumda sölemişti ne hisediyorsun diye erkek dedim cıktı annelerin hisleri doğru oluyor genelde allah gönlüne göre versin

listeye bakıyodum da ilk mesajından alıntı yapiim dedim bebişim
benim de oğluşum olacak beni de ekle sana zahmet..

Ayy eski günleeer :)
O zamanlar sayfa benim değildi. Başka br arkadaş vardı. Eylül annesi olmayı umudediyorum diye sayfayı açmıştı. Ama adeti gelince üzüldü tabi. Sonra da sayfayı bıraktı. Yönetimde kim ister deyince ben aldım.

Oğluşun hayırlı olsun annesi. Sağlıkla gelsin inşallah :))

ben hatırlıyorum o günlerii maşallahhh nekadar çabuk geçti zaman, sayfalarda güzelll ilerlemiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…