2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

12 haftalık oldu hiç bir şey yapasım yok :26:bulantılarım geçmedi henüz:26:
Bulantıların yüzünden kendini öyle hissediysundur canımm
ben mutsuzluktan ağlamaya başlıydumm durup dururkrnn

bi dahaki doktor kontrolünde doktoruna söylrsin belki vitamin takviyesi falan verir cnm

canım söyldm
oda balık yağı kapsülü verdii
haftada 3 kez kullanıyrmm
bol yumurta ve kuru baklagil yiyiyrmm

Filiz
sende kilo konusunda çok iii gidiymuşsun
nası başarıysunuz kızlar yaaaaaaaaa

Ben sabah kalkınca aç karna demir ilacı sonra muz, sonra kaşarlı tost yiyorum. Kaşarlı tost yemezsem okula giderken üçgen peynir ve simit götürüyorum. Ara tenefüste elma portakal ne meyve götürdüysem, öğle tatilinde 1 çorba, öğleden sonra arada yoğurt, fındık. Akşam evde yemekten sonra ceviz, kalsiyum, magnezyum, yatarken de süt :)
Acıkmaya fırsat kalmıyo gibi ama midem hep boş sanki mubarek...

yemek yaparken koktuysa ben de yiyemiyorum mutfak kapısını kapattırıyorum eşime falan.koku beni de mahvediyor. hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. makarna leblebi patates haşlama yoğunlukta yediklerim. zorluyorum kendimi ama aç olduğum halde doya doya yiyemiyorum.
ama yine de ben hep şükrediyorum cnm.Allahıma şükürler olsun bu duyguları yaşayabiliyorum. Rabbim bana aratmadı bir bebek nasip etti.senelerce uğraşıp evlat sahibi olamayanları okudukça bunlar bana vız geliyor.geçici şeyler sonuçta. onların çektikleri sıkıntı stres üzüntülerin yanında bizim ki ne ki???

Aklımız sürekli meşgul bence o yüzden bazı şeyleri unutuyor olabilirsin. GEce bebekle yatıp sabah bebekle kalkıyoruz. Haliyle konsantrasyonumuz dağıldı. Bence bundan olabilir.

bende doymak bilmiyrmmm yaaaa,
benim kız obur olucak....ben böyle değildimmmmm

Evet duygularda değişiyor tabii ben de ağlamaklıyım hep eşime sataşıyorum bazen
Ben etten acayip tiksindim balıkta yiyemiyorum

Orası öyle canım çok şükür tabii ben acıktığımı anlamıyorum herhalde sofradan kalkıyorum bir saat sonra midem bulanıyor yine geceleri daha fena oluyorum

Kahve var mı canım? Var ama benim koltuktan kalkasım yok, o bitmiş :))))

Aklımız sürekli meşgul bence o yüzden bazı şeyleri unutuyor olabilirsin. GEce bebekle yatıp sabah bebekle kalkıyoruz. Haliyle konsantrasyonumuz dağıldı. Bence bundan olabilir.

Haklısın valla,
bebekle yat bebekle kalk......
bide hep acabalar derkenn.....
bu hale geldimmmmmm
Allah beterinden korusunnn

Benim bebeğim de aşılama ile oldu. O hastane kapısında kadınlarla birlikte beklerken nasıl üzülüyordum Ama şimdi insanları görüyorum istemeden oldu diyenler var. Sinir oluyorum. Allah öyle uygun görmüş işte. Bir de tarih planladık tatilleri hesapladık o gün yaptık oldu diyenler var ya boğasım geliyor. Kıymet bilmezler. Belki bu da bizim imtihanımızdı..

Selam kızlar
Ben depresyonda gibiyim sizde öyle misiniz:26:

Ben depresyonda değilim ama acayip şeylere ağlıyorum.
Devletin hazırladığı nevruz törenini izlerken ağladım. Hani demir dövüyolar falan ya. Belediye başkanları halkoyunları vardı. Ağlaya ağlaya izledim. Ama tam olarak bilmiyorum neden olduğunu.
Daha neler neler...
En son bu akşam ağladım o da ÖSS sınavı pazar yapılacak haberine. Ayy napcak bu gençler diye üzüldüm. Bizim de kızımız giricek bu sınava. Ay daha doğmamış çocuğun sınavına ağlıyorum. Kafayı yedim ben.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

yemekten bahsetmişsiniz, okulda hergün biri bişiler getiriyo börek kek simit vs.
önceden kilo alcam diye bi parça zor yerdim şimdi sınırsız yiyorum, arkadaşlar hayretle izliyo beni, hamile olduğumu da söylemedim daha
benim kusma fln olmadı ama sulu salçalı yemek istemiyodu hiç canım, şimdi herşeyi istiyo ama yapmak da istemiyorum.
hala kahvaltı patates :26:
yapılmış olsa neler neler yerim de hiç yapasım yok, annem de uzakta

benim de kardeşim sınava giricek, ondan çok ben stres yaptım, ona belli etmemeye çalışıyorum.
normalde de önemserim ama bu kadar abartmazdım yani

ama sen coşmuşsun, haberlere ağlanır mı

Ayy yemek yapmaktan, temizlikten, ütüden, her şeyden üşeniyorum ben de

Çok hassasızda ondan ama ağlanmayacak şeylere ağlamışsın

İnsan yanında birini istiyor yardımcı

Canım sen niye hala kimseye söylemedin?
ay ben söylemezsem çatlarııımmm,hem de çok bozulurlar bana,öyle bişey yapsam

bu arada pazar günü görevliyim:94::100:
gribim fış fış burnumu çekerim artık yaa,şikayet edecekler beni valla

Kızlar bizim akrabalardan çok hamile var bu ara
hiç bi hükmüm,özelliğim yok yani
herkeste aman bi naz bi naz
hergün bi yerleri ağrır,bulanırlar,bayılırlar
bende hiç bişey yok hamile gibi görmüyo kimse beni
ben de ona sinir oluyorum bu ara,ben bi buraya gelince hatırlıyorum hamile olduğumu
yoksa eşim falan da hiç takmıyor nazlamıyor beni

O zaman akrabalarına numaradan tansiyonum düştü, midem bulandı falan yap nazlı olusan daha kıymetli olacaksın demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…