Bulantıların yüzünden kendini öyle hissediysundur canımm12 haftalık oldu hiç bir şey yapasım yok :26:bulantılarım geçmedi henüz:26:
bi dahaki doktor kontrolünde doktoruna söylrsin belki vitamin takviyesi falan verir cnm
Filiz
sende kilo konusunda çok iii gidiymuşsun
nası başarıysunuz kızlar yaaaaaaaaa
hep çalışanları kayırıyorum zaten bu halde nasıl çalışıyorlar diye Allah yardımcınız olsun canım ben evde olmama rağmen öyle düzenli temizlik yapmıyorumBen kokuya maruz kalırsam öğürüyorum onun dışında sadece bulantım var kayınvalidem yaptığı için yemekleri yemek konusunda rahatım
Kızlar sizdede unutkanlık başladı mıııı??????????
Ben iyice saflaştım inanın
hergün okula notebook u götürüyrm, bugünle birlikte 2 oldu
hamileliğin başından beri unutup unutup gidiyrm okulaaaaa bunun haricinde daha bi çok şey varrrr
ne oldu bana yaaa hiç kabullenemiyrm inanın,
Ben sabah kalkınca aç karna demir ilacı sonra muz, sonra kaşarlı tost yiyorum. Kaşarlı tost yemezsem okula giderken üçgen peynir ve simit götürüyorum. Ara tenefüste elma portakal ne meyve götürdüysem, öğle tatilinde 1 çorba, öğleden sonra arada yoğurt, fındık. Akşam evde yemekten sonra ceviz, kalsiyum, magnezyum, yatarken de süt :)
Acıkmaya fırsat kalmıyo gibi ama midem hep boş sanki mubarek...
Bulantıların yüzünden kendini öyle hissediysundur canımm
ben mutsuzluktan ağlamaya başlıydumm durup dururkrnn
canım söyldm
oda balık yağı kapsülü verdii
haftada 3 kez kullanıyrmm
bol yumurta ve kuru baklagil yiyiyrmm
yemek yaparken koktuysa ben de yiyemiyorum mutfak kapısını kapattırıyorum eşime falan.koku beni de mahvediyor. hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum. makarna leblebi patates haşlama yoğunlukta yediklerim. zorluyorum kendimi ama aç olduğum halde doya doya yiyemiyorum.
ama yine de ben hep şükrediyorum cnm.Allahıma şükürler olsun bu duyguları yaşayabiliyorum. Rabbim bana aratmadı bir bebek nasip etti.senelerce uğraşıp evlat sahibi olamayanları okudukça bunlar bana vız geliyor.geçici şeyler sonuçta. onların çektikleri sıkıntı stres üzüntülerin yanında bizim ki ne ki???
Aklımız sürekli meşgul bence o yüzden bazı şeyleri unutuyor olabilirsin. GEce bebekle yatıp sabah bebekle kalkıyoruz. Haliyle konsantrasyonumuz dağıldı. Bence bundan olabilir.
canımm böyle bir hikayen olduğunu bilmiyordum , hele ki insanların patavatsızlığı tuzu biberi olmuş ama sonunda kavuşmussun bebişlerine ne güzel bak hemde 2si bir arada
inşallah hayırlısıyla kucağına al onları. yazdıklarından anlıyorum ki bazı şeyleri yaşamayan anlayamıyor, Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın tabi ki.
insan asla yapamam dediği şeyleri bile öyle bir yapıyor ki, ben hiç kalçadan iğne olmamıştım bu yaşıma kadar, hastalığım ne olursa olsun hep reddettim fobim vardı.
annemden ilk ve tek tokadımı deli gibi hastayken iğneyi reddedip geberircesine yatarak iyileşmeye çalıştığım için yemişimdir
bu kanamada doktor iğne yapıcam deyince, koşarak yattım sedyeye iğne olmak için, sırf bebeğim iyi olsun diye
annem şok geçirdi, benim evladıma yaptıramadığımı, kendi evladı ona yaptırdı dedi.
doktor alttan muayene edicem dedi, daha önce hiç öyle muayene olmamıştım korkardım, o çatala oturup bacaklarımı bir açışım vardı, eşim bile şaşırdı
sonuç olarak herşey sağlık için gerisi boş
kızlar benim midem karışmaya başladı
çıkıyrmm
kib
bebişleredeeeeeeeeeee
Selam kızlar
Ben depresyonda gibiyim sizde öyle misiniz:26:
Ben depresyonda değilim ama acayip şeylere ağlıyorum.
Devletin hazırladığı nevruz törenini izlerken ağladım. Hani demir dövüyolar falan ya. Belediye başkanları halkoyunları vardı. Ağlaya ağlaya izledim. Ama tam olarak bilmiyorum neden olduğunu.
Daha neler neler...
En son bu akşam ağladım o da ÖSS sınavı pazar yapılacak haberine. Ayy napcak bu gençler diye üzüldüm. Bizim de kızımız giricek bu sınava. Ay daha doğmamış çocuğun sınavına ağlıyorum. Kafayı yedim ben.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
yemekten bahsetmişsiniz, okulda hergün biri bişiler getiriyo börek kek simit vs.
önceden kilo alcam diye bi parça zor yerdim şimdi sınırsız yiyorum, arkadaşlar hayretle izliyo beni, hamile olduğumu da söylemedim daha
benim kusma fln olmadı ama sulu salçalı yemek istemiyodu hiç canım, şimdi herşeyi istiyo ama yapmak da istemiyorum.
hala kahvaltı patates :26:
yapılmış olsa neler neler yerim de hiç yapasım yok, annem de uzakta
Ben depresyonda değilim ama acayip şeylere ağlıyorum.
Devletin hazırladığı nevruz törenini izlerken ağladım. Hani demir dövüyolar falan ya. Belediye başkanları halkoyunları vardı. Ağlaya ağlaya izledim. Ama tam olarak bilmiyorum neden olduğunu.
Daha neler neler...
En son bu akşam ağladım o da ÖSS sınavı pazar yapılacak haberine. Ayy napcak bu gençler diye üzüldüm. Bizim de kızımız giricek bu sınava. Ay daha doğmamış çocuğun sınavına ağlıyorum. Kafayı yedim ben.
yemekten bahsetmişsiniz, okulda hergün biri bişiler getiriyo börek kek simit vs.
önceden kilo alcam diye bi parça zor yerdim şimdi sınırsız yiyorum, arkadaşlar hayretle izliyo beni, hamile olduğumu da söylemedim daha
benim kusma fln olmadı ama sulu salçalı yemek istemiyodu hiç canım, şimdi herşeyi istiyo ama yapmak da istemiyorum.
Kızlar bizim akrabalardan çok hamile var bu ara
hiç bi hükmüm,özelliğim yok yani
herkeste aman bi naz bi naz
hergün bi yerleri ağrır,bulanırlar,bayılırlar
bende hiç bişey yok hamile gibi görmüyo kimse beni
ben de ona sinir oluyorum bu ara,ben bi buraya gelince hatırlıyorum hamile olduğumu
yoksa eşim falan da hiç takmıyor nazlamıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?