2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sağlıklı olsunda hiç önemli değil

Benide tabloya ekleyin

Adı:Emilia84 SAT:28Kasım2011 Bekl.Doğ.Tar:5Eylül2012 Yaş:28 Boy:155 Kilo:53 Şehir:Kocaeli Kaçıncı Çocuk:1 Cinsiyeti:Erkek

Son düzenleme:
ben hatırlıyorum o günlerii maşallahhh nekadar çabuk geçti zaman, sayfalarda güzelll ilerlemiş:)))

Evet yaa. Zaman çok çabuk geçti. Önce bebek yerleştimi stresi yaşadık, kalp atışları ilk USG fotoları. sonra bulantı halsizlik, serum takılanlar. Alttan muayene üstten muayene. Bulantı geçti bebek iyi mi ben niye bu kadar iyiyim. Bebek hareketleri, Şimdi cinsiyet merakı.
Çok özel şeyler yaşıyoruz aslında. Belki hayatımızda 1 ya da 2 defa yaşayacağımız bir mucize

Ben bebeğimi ilk gördüğümde 2,5mm boyundaydı. Zoom yapılmış hali bir mercimek gibiydi. Safi kalp. Şimdi 14cm oldu boyu popo çatalını bile gördük İnanılır gibi değil.

haklısın canımhakikatende çok güzel özel şeyler yaşıyoruz hepimiz birbirmize tanıklık arkadaşlık ediyoruz. ve dahada güzel şeyler paylaşacağız inş. bebiş hazırlıklarımızı yapacağız,valizlerimizi hazırlayacağızzz inş.
Allah sağlıkla sıhatle evlatlaırmızı kucağımıza aldğımız günleride gösterir inş.

bizimki de planlı bebek değildi, adet günüm hiç şaşmazdı, 1 gün gecikti , aynı gün test yaptım pozitif çıktı, tabi ilk önce şaşırdık ama Allah verdi deyip gayet mutlu olduk.
yani hamile kalma kısmı oldukça kolay oldu ama işte bizim imtihanımızda hamilelik dönemindeymiş. Allah kimseye evladı için zorluk çektirmesin, herkes anne olsun baba olsun bir sürü bebişler doğsun

ayyy Filiz ağlattın beni , ne güzel anlatmışsın inşallah doğum anılarımızıda paylaşabiliriz hep beraber.

ikili test için gitmiştik en son, gelişimleri iyiydi. normal haftalarındalardı:) pazartsi ya da salı gene gidiyoruz. bakalaım ne durumdalar. belki cinslerini de öğrenirim.
sen de çok iyi besleniyormuşsun. yarasın bebişine.
demiri akşam yemeğindne yarım saat önce alıyorum. akabınde 2 saat süt ve süt ürünleri yasak.

aynen öle. sabrettik aldık muradımızı, allah sağlıkla da kucağımıza almak nasip etsin.

15. haftadasın ne nasıl saklayabildin. bravo valla :) benim veliler dahil herkes öğrendi ilk haftalarda :)) soranlara yalan söylemek istemedim. bi tane babanne velim var her gün okula gelen. saklama sagır olur dedi benimki şimdiden yalanla muahatap olmasınlar dieydi halbuki :))

hiç bi görevi kaçırmamaya çalışırdım ama şimdi ne mümkün. dötümü zor taşıyorum

kızlar öğrendim cinsiyetimizi bir oğlumuz oluyor benide tabloya eklerseniz sevinirimmmm

haydi gözün aydın

ne güzel anlattın ya :) gerçekten de bi mucizeye şahitlik ediyoruz.
ben bebeklerimi ilk gördüğümde 8 hücreli embriyolardı daha
transfer öncesi doktor elinde fotoları filan bilgi verirken gözüm aklım fotolarında, evlatlarımm benimm die seviodum onları. ayrılmadılar annelerinden
dediğin gibi kesesiydi kalbiydi kolları bacaklarıydı enseleriydi bu güne geldik. allah sonuna kadar da sağlıkla götürmek nasip etsin.

neden yapmadı diğer testleri, açıklaması neydi doktorunun

Ense kalınlığı ve ayrıntılı ölçümler yaptı cnm 2 li diye gittiğimde
16.haftada 4 lü yapıcam dedi..açıklaması bu güveniyorum güvenmekte zorundayım napalım cnm

Ense kalınlığı ve ayrıntılı ölçümler yaptı cnm 2 li diye gittiğimde
16.haftada 4 lü yapıcam dedi..açıklaması bu güveniyorum güvenmekte zorundayım napalım cnm

bana da dün 16. haftada 3 lü yapacağım dedi

ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh, boşver canımm yapsınnn yaaaaaaaaaaaaaa
sen keyfine bakkkkkk
akşamları keyıflı oluo ısten gıdınce yoruluo ınsan baa ya
kızlar boğazımda bi yanma hissi:26:
Sürekli hapşırıyorum,burnum tıkalı
sanırım ben grip oluyoruumne yapsamki?
Portakal suyu,ıhlamur?tamam başka?

gecmıs olsun cnm dıkkt et kendıne bol bol dınlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…