- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
çook sewindim canım. rabbim hayırlı etsin. analı babalı büyütsün inş. benimde bir kızım olcak inş. tabloya benide eklerseniz sewinirim bu arada
filiz:)
senin hcg değerinle cinsiyet sonucun tuttu mu
ben rüyamda gördüm bir oğlum oluyordu ama hiçbi belirtim erkek belirtisi değildi hisettiğimde erkekti drumda sölemişti ne hisediyorsun diye erkek dedim cıktı annelerin hisleri doğru oluyor genelde allah gönlüne göre versin
Evet tuttu :)
Ama bu konunun gündemde olduğu günlerde arkadaşların %70i tuttuysa %30u tutmadı. Kesin değil yani
ben hatırlıyorum o günlerii maşallahhh nekadar çabuk geçti zaman, sayfalarda güzelll ilerlemiş:)))
Evet yaa. Zaman çok çabuk geçti. Önce bebek yerleştimi stresi yaşadık, kalp atışları ilk USG fotoları. sonra bulantı halsizlik, serum takılanlar. Alttan muayene üstten muayene. Bulantı geçti bebek iyi mi ben niye bu kadar iyiyim. Bebek hareketleri, Şimdi cinsiyet merakı.
Çok özel şeyler yaşıyoruz aslında. Belki hayatımızda 1 ya da 2 defa yaşayacağımız bir mucize
Ben bebeğimi ilk gördüğümde 2,5mm boyundaydı. Zoom yapılmış hali bir mercimek gibiydi. Safi kalp. Şimdi 14cm oldu boyu popo çatalını bile gördükİnanılır gibi değil.
Benim bebeğim de aşılama ile oldu. O hastane kapısında kadınlarla birlikte beklerken nasıl üzülüyordumAma şimdi insanları görüyorum istemeden oldu diyenler var. Sinir oluyorum. Allah öyle uygun görmüş işte. Bir de tarih planladık tatilleri hesapladık o gün yaptık oldu diyenler var ya boğasım geliyor. Kıymet bilmezler. Belki bu da bizim imtihanımızdı..
Evet yaa. Zaman çok çabuk geçti. Önce bebek yerleştimi stresi yaşadık, kalp atışları ilk USG fotoları. sonra bulantı halsizlik, serum takılanlar. Alttan muayene üstten muayene. Bulantı geçti bebek iyi mi ben niye bu kadar iyiyim. Bebek hareketleri, Şimdi cinsiyet merakı.
Çok özel şeyler yaşıyoruz aslında. Belki hayatımızda 1 ya da 2 defa yaşayacağımız bir mucize
Ben bebeğimi ilk gördüğümde 2,5mm boyundaydı. Zoom yapılmış hali bir mercimek gibiydi. Safi kalp. Şimdi 14cm oldu boyu popo çatalını bile gördükİnanılır gibi değil.
Tuvalete çıkamayınca, gaz olunca kilo tavan yapıyor. Ama sabah kahvaltıdan önce tuvalete gidebilirsem gerçek kilomu ölçüyorum :)
Senin yediklerinde abartılı birşey yok. Her hamilenin yemesi gerekenler, meyve süt cevizet peynir. Senin fıstıklar iyi besleniyorlarNe dedi doktor gelişimleri için?
sen de çok iyi besleniyormuşsun. yarasın bebişine.Ben sabah kalkınca aç karna demir ilacı sonra muz, sonra kaşarlı tost yiyorum. Kaşarlı tost yemezsem okula giderken üçgen peynir ve simit götürüyorum. Ara tenefüste elma portakal ne meyve götürdüysem, öğle tatilinde 1 çorba, öğleden sonra arada yoğurt, fındık. Akşam evde yemekten sonra ceviz, kalsiyum, magnezyum, yatarken de süt :)
Acıkmaya fırsat kalmıyo gibi ama midem hep boş sanki mubarek...
Benim bebeğim de aşılama ile oldu. O hastane kapısında kadınlarla birlikte beklerken nasıl üzülüyordumAma şimdi insanları görüyorum istemeden oldu diyenler var. Sinir oluyorum. Allah öyle uygun görmüş işte. Bir de tarih planladık tatilleri hesapladık o gün yaptık oldu diyenler var ya boğasım geliyor. Kıymet bilmezler. Belki bu da bizim imtihanımızdı..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
yemekten bahsetmişsiniz, okulda hergün biri bişiler getiriyo börek kek simit vs.
önceden kilo alcam diye bi parça zor yerdim şimdi sınırsız yiyorum, arkadaşlar hayretle izliyo beni, hamile olduğumu da söylemedim daha
benim kusma fln olmadı ama sulu salçalı yemek istemiyodu hiç canım, şimdi herşeyi istiyo ama yapmak da istemiyorum.
hala kahvaltı patates :26:
yapılmış olsa neler neler yerim de hiç yapasım yok, annem de uzakta
Canım sen niye hala kimseye söylemedin?
ay ben söylemezsem çatlarııımmm,hem de çok bozulurlar bana,öyle bişey yapsam
bu arada pazar günü görevliyim:94::100:
gribim fış fış burnumu çekerim artık yaa,şikayet edecekler beni valla
kızlar öğrendim cinsiyetimizi bir oğlumuz oluyor benide tabloya eklerseniz sevinirimmmm
neden yapmadı diğer testleri, açıklaması neydi doktorunun
Ense kalınlığı ve ayrıntılı ölçümler yaptı cnm 2 li diye gittiğimde
16.haftada 4 lü yapıcam dedi..açıklaması bu güveniyorum güvenmekte zorundayım napalım cnm
bana da dün 16. haftada 3 lü yapacağım dedi
sendemi 2 li olmadın cnm:)
akşamları keyıflı oluo ısten gıdınce yoruluo ınsan baa yaooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh, boşver canımm yapsınnn yaaaaaaaaaaaaaa
sen keyfine bakkkkkk
kızlar boğazımda bi yanma hissi:26:
Sürekli hapşırıyorum,burnum tıkalı
sanırım ben grip oluyoruumne yapsamki?
Portakal suyu,ıhlamur?tamam başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?