2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

BEN HISSEDIYRM CNM ARADA BI PITIRTILARINI BAZEN GOBUSUMUN SAG TARAFINDA SERTLIK KIPIRTILAR OLUO DIYRM GECTI SAGA OYNUO YINE:)))

Ben de dün sağ tarafımda bişiler hissettim sanki bi kaç kez pıt pıt damar atması gibi bişi oldu ama o muydu emin değilim

Gunaydin guzel anneler, bir cogunuz haftasonu keyfi yapiyor galiba, ben bugun de calisiyorum maalesef aslinda hamileler icin esnek calisma saatleri olmali, canimiz nasil isterse mesela:)
Herkese iyi haftasonlari

gunaydin guzel anneler, bir cogunuz haftasonu keyfi yapiyor galiba, ben bugun de calisiyorum maalesef aslinda hamileler icin esnek calisma saatleri olmali, canimiz nasil isterse mesela:)
herkese iyi haftasonlari

ahhhhh keske olsa canım bende calısıyorum ıse geldım ama bos bos duryrm ıs guc yok..keske ole olsa esnek saatler

baş dönmem geçti şimdi de midem bulanıyor deniz, araba tutması gibi... Yoksa, yoksa...

Bu arada bende hala hissedemiyorum. Dilse hssediyordu erkenden ama ikinci diye.. döndüğünü kafasını, başını hisseddenler de yanılıyor bence...

belkıde olede olabılır canım yanılıo olablrmde ama karnında hc hıssemedıgın farklı seyler hıssedınce bebıs sanıo olabılırm ole avutuorum kendımı belkıde

günaydın arkadaşlar sıkılmadan saydım 119 kişiyiz cinsiyeti belli olanlar erkek:16 kız:13 yalnış saymadıysam :)

Günaydın annecikler.
Cinsiyetler belli olmaya başlamış. Bakalım eylül ayında en çok hangi cinsiyet fazla olacak :) Kız sayısı öndeydi ama son 1 haftada erkek nüfusu arayı kapattı.

Paticim Başın dönüyor ve miden bulanıyor sanırım hamilesin. Hemen eczaneden bir test al ve yap

Şaka bir yana bunlar normal sanırım. Vücudun denge noktaları değişiyor ve o yüzden baş dönmesi olurmuş. Mide bulantısı da normal zaten. Ben de bugün 10:30 da uyandım. 11de kahvaltı yapana kadar açlıktan midem bulandı doğal olarak :)

Ben de bugün çalışanlardanım. Aslında 1 e kadardı ama iş çıktı
Benim de sürekli tansiyonum düşüyor. Bu da normal sanırımtuz limon yiyorum. Tuz yemek istemiyorum ama vücudum istiyor sanırım ne yapayım

yalan söylemedim
hamile misin göbek çıkmış diyene yok o göbek dedim
gerçekten de göbek, üst karnım göbeğimden büyük oldu, bütün kiloyu oraya aldım.
yine olumsuz bişey olacağına çok hazırladım kendimi üzülmeyeyim diye duyurmak istemedim o yüzden.
millet anlıcak beni söylediğimde.

offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...
geçmiş olsun paticim.
dr gibi niye teşhis koymaya çalışıyosun, hamilelikten oluyodur bence, devam ederse dr.a sorarsın. stres herşeyin düşmanı. içini rahat tut

Hayırlı olsun annesi :) Sağlıkla gelsin kızın..
Bilgilerini verirsen ilk sayfadaki tabloya eklerim

ad:sibelyuce

sat 4 aralık

beklenen dogum : 11 eylül

boy 155

özel msj yazamıyorum :

çocuk 1
kilo 65

şehir kırklareli

cinsiyet kız

slm kızlar 2 gündür foruma giremiyorum misafirim vardı bugün gitti umarım herkes iyidir bu arada ben bi kaç gündür bebeğimi çok rahat bi şekilde hissediyorum belki 2. oldugundan ama bilmiyorum baya baya belli oluyo sıpam

Hisssedebilmek çok güzel bi duygu olmalı...
İkinci bebekler daha çabuk hissedilir diyorlar.

selam kızlar.
eminönüe gittim annemle. tesadüf havuzlu han a rastladık. ben nurosmaniye taraflarında sanıodum:)
epey bi dolandım, ıvır zıvır ne ararsan var. fiyatlar makul
kardeşimin bebeğine aldım bir sürü bişi. darsı bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…