BEN HISSEDIYRM CNM ARADA BI PITIRTILARINI BAZEN GOBUSUMUN SAG TARAFINDA SERTLIK KIPIRTILAR OLUO DIYRM GECTI SAGA OYNUO YINE:)))
gunaydin guzel anneler, bir cogunuz haftasonu keyfi yapiyor galiba, ben bugun de calisiyorum maalesefaslinda hamileler icin esnek calisma saatleri olmali, canimiz nasil isterse mesela:)
herkese iyi haftasonlari
Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mıı kızlar ???
baş dönmem geçti şimdi de midem bulanıyor deniz, araba tutması gibi... Yoksa, yoksa...
Bu arada bende hala hissedemiyorum. Dilse hssediyordu erkenden ama ikinci diye.. Döndüğünü kafasını, başını hisseddenler de yanılıyor bence...
günaydın arkadaşlar sıkılmadan saydım 119 kişiyiz cinsiyeti belli olanlar erkek:16 kız:13 yalnış saymadıysam :)
yalan söylemedim15. haftadasın ne nasıl saklayabildin. bravo valla :) benim veliler dahil herkes öğrendi ilk haftalarda :)) soranlara yalan söylemek istemedim. bi tane babanne velim var her gün okula gelen. saklama sagır olur dedibenimki şimdiden yalanla muahatap olmasınlar dieydi halbuki :))
geçmiş olsun paticim.offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...
+1 kız16 haftalık hamileyim. kızımız geliyor...
Hayırlı olsun annesi :) Sağlıkla gelsin kızın..
Bilgilerini verirsen ilk sayfadaki tabloya eklerim
ad:sibelyuce
sat 4 aralık
beklenen dogum : 11 eylül
boy 155
özel msj yazamıyorum :
çocuk 1
kilo 65
şehir kırklareli
cinsiyet kız
slm kızlar 2 gündür foruma giremiyorum misafirim vardı bugün gitti umarım herkes iyidir bu arada ben bi kaç gündür bebeğimi çok rahat bi şekilde hissediyorum belki 2. oldugundan ama bilmiyorum baya baya belli oluyo sıpam
slm kızlar 2 gündür foruma giremiyorum misafirim vardı bugün gitti umarım herkes iyidir bu arada ben bi kaç gündür bebeğimi çok rahat bi şekilde hissediyorum belki 2. oldugundan ama bilmiyorum baya baya belli oluyo sıpam
+1 kız16 haftalık hamileyim. kızımız geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?