- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
arkadaşlar AYŞE ÖNER in kitabını almayı düşünüyorum içinizde kitabı alan varmı faydalımı yorumlarınızı bekliyorum
merhabaaa bende bu gün evdeyim diye seviniyordum 3 kere makina doldurdum çamaşır kıyafet falan ne varsa artık..
eşimle yürüyüşe çıktık eczaneye, decavit vermişti doktor onu aldık dönüşte tansiyonum düştü eve zor attım kendimi.
bir de şu gaz sancıları mahvetti beni gece bir çözüm bulan varsa söyleyin noolur
merhabaaa bende bu gün evdeyim diye seviniyordum 3 kere makina doldurdum çamaşır kıyafet falan ne varsa artık..
eşimle yürüyüşe çıktık eczaneye, decavit vermişti doktor onu aldık dönüşte tansiyonum düştü eve zor attım kendimi.
bir de şu gaz sancıları mahvetti beni gece bir çözüm bulan varsa söyleyin noolur
Viledanın paspasıyla siliyorum ben. Ama sıksık yapmıyorum canım istemiyo. Yarın eşime yaptırcam
Aman canım boş ver yapma yorma kendini
illa yapcam diyosannnn yalnız değil eşinle yappp
benim eşim bıktı valla evi silmektenn hamileliğimin başından beriiii
biz viledayla siliyrz
mop kullanmıyrm bennn
ama kullanan arkadaşlarım iii olduğunu söylüyrlardıııı
Kadınların tatili bu kadar olur işte. Temizlik çamaşır ütü :)
Gaz için kuru kayısı önermişti bana bi arkadaşım. Ama ben gazım varsa o gün koca göbeğimle geziyorum pek bi çare bulamadım açıkçası...
geçmiş olsun canım tuzlu ayran iç tansiyon düşüklüğüne ii gelirrrrr
gaz problemi içinde ben evin içinde yürüyüş yapıyrm deli gigi bütün odaları dolaşyrmmm
barsaklar hareket ettiği için gaz çıkarmak rahat oluyooo
ben de hiç iş yapmıyorum eeşim yapıyor süopürüyor ama erkek işi nasıl olur :)
vilada bend e varda ıslak bırakıyor parkeyi birde kurulamak gerekiyor kabarmasın diye
eftelya sen nasıl oldun kanaman olmadı inşallah daha sonra.
ancusha ordamısın niye yazmıyorsun canımküsmüsün bize
canım benim kanamam hala durmadı,lekelenme şeklinde devam ediyor,özellikle biraz yürüyünce ve ayakta kalınca artıyor.Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğimin sağlığıyla ilgili herşey yolundadır.
anchusa bize küsmez,geçmişi okumakla meşguldür onlar
ben de hiç iş yapmıyorum eeşim yapıyor süopürüyor ama erkek işi nasıl olur :)
vilada bend e varda ıslak bırakıyor parkeyi birde kurulamak gerekiyor kabarmasın diye
inşallah yaaa gerçekten kanama insanda stres yapıyo ama o kadar çok kanama hikayesiyle dogum yapan duydumki 9 ay kanaması durmayıpta saglıklı bebekler dünyaya getiren çok anne var ama tabiki gönlüm kanamanın tamamen durmasından yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?