hosgeldın cnm hyrlı olsun bebısınselam kızlar bende yeni katıldım aranıza.. bende eylül annesiyim:)beni de ilk sayfaya ekler misiniz sat:13.12.2011 tahmini tarih:18.09.2012 yaş 30 boy167 kilo 57
Günaydın arkadaşlar ben işteym. Dün gece hiç soluma yatamadım. Sertti pek. Bide ben 9 ay önce kapalı kist ameliyatı oldm. Sanırım ondan bazen karnımın içi çok acıyor
hosgeldın cnm hyrlı olsun bebısın
hoşbulduk canım seninde bebişin hayırlı olsun:)
merhaba kızlarr pek mudavimi sayılmam bu topiğin bu topiğe pek gelemiyom ama şimdi biraz geçmişi okuyayım dedim napmış hamiş bayanlar die hareketler hissedilmeye başlanmış inanamadım ben daha hiç bişe hissetmedim :2:
aynen burası bagımlılık yapıyor.günaydın anneler öylesine girdim alışkanlık oldu sizi görmeden güne başlayamıyorum.
sınmerhaba kızlar,herkese mutlu pazarlar :)
ben çok sulugöz olduum,kocama patlıyorum hep,ama napiyim o da beni azcık şımartsın di mi ama
bi de bu ara dondurmaya çok düştüm yaa,dün o kadar çok yedim ki hala ağzımda tadı var
bebeğimi çooook özledim,napıyodur acaba şimdi
gecmıs olsun canım bas agrısı ozellıkle buhaftada yogun oluo sabah uyandıgımda baslıosa butun gunn sersem oluyorumm ılacta almıyorumm ben mınoset ıcebılırsın dıolar ama ıcmıyorum ıste gecmıs olsun cnmmerhaba kızlar.. benim gibi aşırı baş ağrısı çeken var mı? sabahtan beri bir ağrıdır gidiyo. :2: hamilelikte kanımızın çoğalmasıyla ilgili bir durum galiba..eğer benim gibi çeken varsa geçmiş olsun şimdiden.. gerçekten çok şiddetli oluyor..
selam kızlar.
bugün kuaföre gittim. 3 aydır gitmiodum.
ağda , kaş, manikür yaptırdım. oh be. kendime geldim accuk :))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....
kahvaltıdan beri birşey yemiyorum, sızıp kalmışım yorgunluktan, mide bulantısıyla uyandım. Bu bebiş hiç gelemiyor açlığa...
merhaba kızlar.. benim gibi aşırı baş ağrısı çeken var mı? sabahtan beri bir ağrıdır gidiyo. :2: hamilelikte kanımızın çoğalmasıyla ilgili bir durum galiba..eğer benim gibi çeken varsa geçmiş olsun şimdiden.. gerçekten çok şiddetli oluyor..
benim de saclarim kırıldı. Uçlarından aldırmam gerek, bazen evde elime makas alıp kesiyorum ama gitsem iyi olacak kuaföre.
selam kızlar.
bugün kuaföre gittim. 3 aydır gitmiodum.
ağda , kaş, manikür yaptırdım. oh be. kendime geldim accuk :))
yarın da doktor andevusu var.
belki cisnlerini öğreniriz :)
selam kızlar.
aman ben hala hamile olduğumu söylemedim kimselere, cuma günü de gittim saçımı kestirdim.
denilenler doğru olsa vay halime
e ben de tabiiki inanmiyorum bütün bunlara. ama inanmasan da etkileniyorsun yaaa. Birisi dondurmayla ilgili birsey soylemisti, hamileyken yersen soyle olur diye. Bilinc altima mi yerlesti ne, dondurmayi cok sevdigim halde yemek istemiyorum.
zeyno hic soylemeyeyim, sen yiyebiyorsan afiyetle yemene devam et. Boşverelim hurafeleri.
leke çıkmasa da izinsiz bişey yemek hiçbizaman doğru değil zaten.Hamilelikle ilgili çok hurafe var..
Ben şeye inanıyorum ama, birisinin evinden izinsiz birşey alıp yersen bebeğin vücudunda o şeyin benzeri leke çıkarmış. Bu biraz mantıklı geliyor. Ama diğerleri değil. (Don alalım donansın)
benim daha önceden 2 düşüğüm var, öğretmenim geçen seneki düşüğü okulda duymayan kalmamıştı. düşük yapmışsın ne kadarlıktı diye sordu mesela biri, 8 haftalık dedim.mattika ben de hep geç soylemekten yanayim. Kendi anneme bile çok geç soyledim. Ama 14. haftadan sonra da baska bir sebep yoksa saklamak cok gerekli degil. Ne zaman soylemeyi dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?