2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza.. bende eylül annesiyim:)beni de ilk sayfaya ekler misiniz sat:13.12.2011 tahmini tarih:18.09.2012 yaş 30 boy167 kilo 57
hosgeldın cnm hyrlı olsun bebısın
Günaydın arkadaşlar ben işteym. Dün gece hiç soluma yatamadım. Sertti pek. Bide ben 9 ay önce kapalı kist ameliyatı oldm. Sanırım ondan bazen karnımın içi çok acıyor

bende aynı amelıyattan olmustum bazen bende de oluo canım sag tarafımda ozellıkle

selam kızlar.
bugün kuaföre gittim. 3 aydır gitmiodum.
ağda , kaş, manikür yaptırdım. oh be. kendime geldim accuk :))

yarın da doktor andevusu var.
belki cisnlerini öğreniriz :)

Son düzenleme:

daha yenı bır haftadır anca oluo.. kısa zamanda hıssedersın cnm merak etme

günaydın anneler öylesine girdim alışkanlık oldu sizi görmeden güne başlayamıyorum.
aynen burası bagımlılık yapıyor.

sın
aynen canım o sulugozluluk bendede var. kocalarımızda azcık okadar nazımızı ceksınler.. bende cok dondurmA yıyorumm esım kızıo hasta olucaksın dıe bende o ısteyken yıyorumm ..bebıslerımızın keyfı yerınde walla ekmek elden su gölden

gecmıs olsun canım bas agrısı ozellıkle buhaftada yogun oluo sabah uyandıgımda baslıosa butun gunn sersem oluyorumm ılacta almıyorumm ben mınoset ıcebılırsın dıolar ama ıcmıyorum ıste gecmıs olsun cnm

selam kızlar.

sıhattler olsun canımmm.. ıyı yapmssın bende cıltbakımı gıtmek ıstıyorumda acaba mıdem bulanırmı tıkanırmıyım cesaret edemıom

benim de saclarim kırıldı. Uçlarından aldırmam gerek, bazen evde elime makas alıp kesiyorum ama gitsem iyi olacak kuaföre.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....
kahvaltıdan beri birşey yemiyorum, sızıp kalmışım yorgunluktan, mide bulantısıyla uyandım. Bu bebiş hiç gelemiyor açlığa...

Ben de haftasonu sabahları 11de uyandığım için mide bulantısı oluyor. Bizim bebekler çok nazlı, açlıkla hiç araları yok. :)

Gündüz uyursam başım ağrıyor benim. Yani her zaman değil. Ona da çare bulamadım. Başlarsa tüm günüm gidiyor. Senin gibi ben de İlaç almayı da sevmiyorum

benim de saclarim kırıldı. Uçlarından aldırmam gerek, bazen evde elime makas alıp kesiyorum ama gitsem iyi olacak kuaföre.

Benim annem izin vermiyor saçlarımı kestirmeme :) Saç kısalınca bebeğin de aklı kısalırmış. Şimdi kuaföre gitsem beni gördüğünde kızacak ..

arkadaşlar burada çok konuştuk, baş ağrısı için ilaçtan önce çin yağını deneyin. Genellikle işe yarıyor.

selam kızlar.

yarın da doktor andevusu var.
belki cisnlerini öğreniriz :)

Oh ne güzel maşallah :)
Anne mutlu olunca fıstıkları da mutlu olurlar

ya eskiler öyle diyorlar evet. Ama napayım o kadar kırık var ki eline makas alıp kesiyorum gördükçe. Ben de hamile olduğumu geç söyledim ya ailelere. B ir sürü insan niye geç söyledin bebek sağır olur deyip sinirimi bozdu.

selam kızlar.
aman ben hala hamile olduğumu söylemedim kimselere, cuma günü de gittim saçımı kestirdim.
denilenler doğru olsa vay halime

Hamilelikle ilgili çok hurafe var..
Ben şeye inanıyorum ama, birisinin evinden izinsiz birşey alıp yersen bebeğin vücudunda o şeyin benzeri leke çıkarmış. Bu biraz mantıklı geliyor. Ama diğerleri değil. (Don alalım donansın )

selam kızlar.
aman ben hala hamile olduğumu söylemedim kimselere, cuma günü de gittim saçımı kestirdim.
denilenler doğru olsa vay halime

Hiç inanma öyle şeylere yaa.
Dün otobüste bi hamile gördüm. Röflesi yepyeniydi. Saçları falan çok bakımlı.
Birşey olmaz inşallah bebişlere :)

e ben de tabiiki inanmiyorum bütün bunlara. ama inanmasan da etkileniyorsun yaaa. Birisi dondurmayla ilgili birsey soylemisti, hamileyken yersen soyle olur diye. Bilinc altima mi yerlesti ne, dondurmayi cok sevdigim halde yemek istemiyorum.

e ben de tabiiki inanmiyorum bütün bunlara. ama inanmasan da etkileniyorsun yaaa. Birisi dondurmayla ilgili birsey soylemisti, hamileyken yersen soyle olur diye. Bilinc altima mi yerlesti ne, dondurmayi cok sevdigim halde yemek istemiyorum.

DONDURmayla ilgii ne söylemişlerdi ben çok dondurma yiyorumda

mattika ben de hep geç soylemekten yanayim. Kendi anneme bile çok geç soyledim. Ama 14. haftadan sonra da baska bir sebep yoksa saklamak cok gerekli degil. Ne zaman soylemeyi dusunuyorsun?

kızlar selam ben ekim annesi olacağım Allahın izniyle..cinsiyetini 2li teste gittiğimde 12+1 de gittiğimde öğrenirim belki dedim ama öğrenemedim... ama öğrenenler var benimle aynı günlerde olan.. diğer gelişinde dedi direk doktorum.. yani 16+ da. o zaman da öğrenememe ihtimalim var mı?sizde herkes öğrendi mi? çin takvimine baktınız ve kıyasladınız mı?*

leke çıkmasa da izinsiz bişey yemek hiçbizaman doğru değil zaten.
normalde de yapmam, hamileyken hiç yapmam.
e saçım ne olsaydı doğuma kadar püsküllü gibi gezelim mi yani, boya değil bişey değil.

mattika ben de hep geç soylemekten yanayim. Kendi anneme bile çok geç soyledim. Ama 14. haftadan sonra da baska bir sebep yoksa saklamak cok gerekli degil. Ne zaman soylemeyi dusunuyorsun?
benim daha önceden 2 düşüğüm var, öğretmenim geçen seneki düşüğü okulda duymayan kalmamıştı. düşük yapmışsın ne kadarlıktı diye sordu mesela biri, 8 haftalık dedim.
aa iyi küçükmüş demişti
şimdi göbeğimden şüphelendiler yine de söylemedim, saklayabildiğim kadar saklıcam çok kızmıştım o zaman.

eşimin anne babası ve benim anne babam biliyo, yeter bence
onlara da geçen hafta söyledik.

Son düzenleme:
Ben de ogrenemedim cinsiyeti henüz. 15+ 4 te gidecegim, belki o zaman soyler. Ama soylemese de umrumda degil. Kalbi atsin yeter. Genelde cin takvimi tutmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…