Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olacağım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
hmmss benim hissettiklerime benziyo,1 ya da 2 defa hissettim ben de zaten.
sırtüstü yatınca benim de sertlik oluyo ama son günlerde hep sağda.
rahmim hafif sağa dönükmüş bebek midir rahim midir:26:
hoşgeldin canım.
inş sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize hep beraber
Sabit bir şekilde sürekli hissetmiyorsan bebektir. Benimki bazı geceler solda bazı geceler sağda çıkartıyor kafayı. :) Aile hekiminin hemşiresi sormuştu hiisetmeye başladın mı bebeği diye. Tarif ettim. O da bu haftalarda zaten bu şekilde hissetmen gerekiyor demişti. 15 gün önce konuşmuştuk.
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla sıhatle evladını kucağına alırsın inş. hepimiz alırızz.
Aminnnnnnnnnnnn[/QUOTE
İnşallahhh canımm
Ben herr hareketliliği gaza yoruyorum:)))) sanırım ben anlamıyorum hehe birde fazla hareketliyim sanırım çok kendimi dinleyemiyorum ondna anlamıyorum bak çok heycanlandım şimdi bende istiyorum yyaaaaa
suksuk sen ne çok geziyon kız
geçen 2008 eylül annelerine msj yazmıştım onu beğenmişsin
gözümden kaçmadı yaneeee
dualarımız senınle cnmm ınss bı an once bıter gecmıs olsunnben varım12 gün oldu hala bitmedi nolur dua edin kızlar hamişlerin dualarını Allah kabul edermiş
ewt canım bende son bır haftadır anlamaya basladım ozellıkle sırt ustu yattıgımda pıtpıt vuruoiyi akşamlar kızlar..
size bişey sorcam bebişin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda??
ben geldim...
kızlar çok garip birşey paylaşacağım, benim göğüs ucumun etrafında yumuşak tüyler vardı... Dökülmüş... Hiç kalmamış... Bebeğim rahat emsin diye, çok duygulandım.... Kedi gibi, kedilerinde hamileliklerinde meme uçları halka şeklinde tüy döker bilir misiniz, yavrular kolay bulur meme ucunu...hemen onlar aklıma geldi:)
Ben herr hareketliliği gaza yoruyorum:)))) sanırım ben anlamıyorum hehe birde fazla hareketliyim sanırım çok kendimi dinleyemiyorum ondna anlamıyorum bak çok heycanlandım şimdi bende istiyorum yyaaaaa
ıyı geceler canım tatlı ruyalarriyi geceler kızlar..
ben çıkıyorum
Gece sırtüstü yatıp elini karnında gezdirip bekle. Denk gelirse şanslısın. :)
Ben artık kafayı yedim gece uyandığımda bile direk elim karnıma gidiyo bebek geldimi ona bakıyorum :)
evet oraya da baktım. cinsileri belli olsun hele şimdiden ne yaptırcagıma kara vercem. sonrasında annem gider alır:)Hava çok güzel tam gezmelik.
Mısır çarşısını arka tarafında ara sokaklarda da birçok şey var. Bebek hediyeleri, şekerler, mevlüt malzemeleri çeşit çeşitler..
Kızlar hamilelikten sonra benim tüy durumum acayip azaldı yaa. Süper bişey bacaklarımda falan tek tük çıkıyorlar. Sizde durumlar nasıl?
ben de sarışınım ve benim maşalahım var:) aynen devamAynen ben de senini gibiyim. Sarışınım ama bacaklarımın bundan haberi yok
selam kızlar benim evim toz içinde hiç temizlik yapmadım:) harcamam çok oldu diye
kadın da alamıyorum öbür ay alacağım artık :) yağmurda yağmaz o zaman camları silerr
ahşap yüzeyleri neyle siliyorsunuz moplar var 15 tl ye kullnalar var mı ıslak bırakıyor mu?
Ben de hiç iş yapmıyorum,20 gündür lekelenme şeklinde kanamam durmadı.Eşim haftada bir heryeri silip süpürüyor,çamaşırları bulaşıkları yıkayıp yerleştiriyor ama ben pimpirikliyim biraz hafta içi silip süpürülmediği için yerlerde bişiler görünce önce bi tepem atıyor,sonra amaaaannn boşver bebeğine bak sen diyorum.
arkadaslar merhaba.
umarim herkesin bebegi de kendisi de sagliklidir. ben havaalanindan eve donuyorum, 4 gundur toplam 5 saat falan uyumusumdur. bebegi gormemize de daha 1 hafta var, insallah iyidir benimki de.
biraz karismis forum ama tam da anlamadim. umarim sanal ortamda cok olan yanlis anlasilmalardan ibarettir.bilen biri varsa bana da anlatsin. o kadar yorgunum ku... ama hic eve de gidesim yok, koca valizle kendimi taksime atmak istiyorum.
oncelıkle tebrık ederım cnm .. bende en basından berı süt ıcmeye zorluyorum kendımı ama nezaman ıcsem 2 dk ıcımde durmuyor hemen kusuyorumm .. peynır yogurt hergun yıyorumm ıns sütün yerını tutuyodur.. ıcebılıyosan cok gusell ..benım hala ara ara bulantım oluo cunkü. ama napalım bebıslerımız ıı olsunlarda gerısı boss
Bende yabancı bir yazarın kitabı var, çeviri. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Arlene Heisenberg yazarı.
Kitap güzel ama bazı tavsiyeleri amerika için uygun. Türkiye şarlarına göre doktor tavsiyeleri yok. Ama yeme içme, bebek gelişimi, doğuma hazırlık falan diğer her şey güzel.
TAbi internetten araştırıp okuduğum şeylerle benzer..
aslında hiç birşey. hamileliği ne kadar sürer, ne gibi evrelerden geçer, doğum anında ne yapılmalı, ne yapılmamalı, yeni doğan bebek kedilere karşı anne falan gibi öğrenecek bir sürü şey var sahip olarak. ama senden saklanmak üzerine planlıyor anne kedi doğumunu. doğumdan sonra 2 gün anneyi, sonraki 1ay yavruları görmüyorsun. sesini bile duymuyorsun aynı evin içinde.
Yarğn sınavda görevliyim, haftaya AÖF sınavında görevliyim, sonraki haftasonu da veli toplantısı var. O yüzden uzun süre evde olamayacağım bari bugünü evde geçireyim dedim.
LCW 'ye zaten hamilelikten sonra sıksık gitmeye başladım gebe pantolonlarına falan baktım. Güzel şeyler var eşofman falan. Ama daha sadece1 pantolon ve bulüz aldım. Belki eşofman da alırım. Çünkü eşofmanlarım da sıkmaya başladı sanki.
hıms üst için baktım bende ama çok gneişlerr göbişler daha doldurmuyor içini normal bluz hırka falan aldım normalde M beden giyiyorum, L beden aldım gayette hoş oldu öyle yapabilrsin sende canım, Bu arad abebişler sıkmamaya çalışın inan rahat kıyafetler çok rahat fark ediyor ben 1 haftadır hamile pantolonu giyiorum çok rahat ettim.
geçen arkadaş kotlarından seneye giymeyeceğini düşündüğü 2 tanesini terziye vemriş terzi bel kısmını keip penye geçirmiş 6 tl ye mal olmuş, hmaile kotlar geniş paça genelde böyle istediği modeli giyme imkanı olmuş bende düşünüyorummm böyle bişi
ne bileyim ya kendimi hiç beğenmiyorum bugünlerde. kilo aldım, göğüslerden gömleklerim kapanmıyo.
göbek okadar çıkmadı pantolon gömlek giyerim ama göğüslerim çok fena oldu ya
kilo almayacağımı bilsem ben de yaptırıcam terziye, hamile pantolonlarını aldım lcw dan paçalarını daralttırdım.
ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum, bigün fermuarı bile kapatmadan normal pantolon giydim, akşam belim kasıklarım ağrıdı. demek ki giymemek lazım
Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olacağım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
slm kızlar bende eylül annesi olacagim inşlh 19 haftlık hamileyim
slm kızlar bende eylül annesi olacagim inşlh 19 haftlık hamileyim
günaydınn.
bence en iyisi internetten bebek eşyalarına bak. ben sanki yarın doğurcakmışım gibi herşeye bakıyorum:)))
bana onermedı cnm ama balık bıle yıyemıyorum bulantılardan malesef..:2:filizcim tüy durumları bende de aynı. ve ben tam tersinin olacağını düşünüyodum.hormaonlar falan artıyo ya.
bende mi bi gariplik var diyodum ama. anlaşılan birçoğumuz öle.
kızlar ben bişey sorucam:
doktoru balık yağı öneren yada kullanmaya başlayan var mı aranızda? yani en güzeli doğal gıdadan almak deseler de doktorlar acaba öle mi? ne düşünüyosunuz?
filizcim tüy durumları bende de aynı. ve ben tam tersinin olacağını düşünüyodum.hormaonlar falan artıyo ya.
bende mi bi gariplik var diyodum ama. anlaşılan birçoğumuz öle.
kızlar ben bişey sorucam:
doktoru balık yağı öneren yada kullanmaya başlayan var mı aranızda? yani en güzeli doğal gıdadan almak deseler de doktorlar acaba öle mi? ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?