2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hmmss benim hissettiklerime benziyo,1 ya da 2 defa hissettim ben de zaten.
sırtüstü yatınca benim de sertlik oluyo ama son günlerde hep sağda.
rahmim hafif sağa dönükmüş bebek midir rahim midir:26:

Sabit bir şekilde sürekli hissetmiyorsan bebektir. Benimki bazı geceler solda bazı geceler sağda çıkartıyor kafayı. :) Aile hekiminin hemşiresi sormuştu hiisetmeye başladın mı bebeği diye. Tarif ettim. O da bu haftalarda zaten bu şekilde hissetmen gerekiyor demişti. 15 gün önce konuşmuştuk.

Ben herr hareketliliği gaza yoruyorum:)))) sanırım ben anlamıyorum hehe birde fazla hareketliyim sanırım çok kendimi dinleyemiyorum ondna anlamıyorum bak çok heycanlandım şimdi bende istiyorum yyaaaaa

Ben herr hareketliliği gaza yoruyorum:)))) sanırım ben anlamıyorum hehe birde fazla hareketliyim sanırım çok kendimi dinleyemiyorum ondna anlamıyorum bak çok heycanlandım şimdi bende istiyorum yyaaaaa

Gece sırtüstü yatıp elini karnında gezdirip bekle. Denk gelirse şanslısın. :)
Ben artık kafayı yedim gece uyandığımda bile direk elim karnıma gidiyo bebek geldimi ona bakıyorum :)

suksuk sen ne çok geziyon kız
geçen 2008 eylül annelerine msj yazmıştım onu beğenmişsin
gözümden kaçmadı yaneeee

ewt canım gecenlerde orda gezındım

ben varım 12 gün oldu hala bitmedi nolur dua edin kızlar hamişlerin dualarını Allah kabul edermiş
dualarımız senınle cnmm ınss bı an once bıter gecmıs olsunn

iyi akşamlar kızlar..
size bişey sorcam bebişin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda??
ewt canım bende son bır haftadır anlamaya basladım ozellıkle sırt ustu yattıgımda pıtpıt vuruo

benımde bıkac tane var cnm ben onları cımbızla alıyordumm sımdı almıyorum bakalım dökülecekmı kendıkendıne ..

bende hep gaz zannedıyordum ama gercek hıssetıgınde bısey tıklıyomus gıbı ıcerıde :)) allahımcok garıp bı hıss.. duygulanıyorum bazen :) sulugoz oldum zaten esımde kızıo bana :))

Gece sırtüstü yatıp elini karnında gezdirip bekle. Denk gelirse şanslısın. :)
Ben artık kafayı yedim gece uyandığımda bile direk elim karnıma gidiyo bebek geldimi ona bakıyorum :)

Ay çok hoşsuunn:))), gece deneyeyimm bakimmm inş. hissederim miniğimi annesinin birtanesi.
Bugün eşimi aradım işten eskişehire gidelim gezmeye dedim çok üşendii bende kızdım sen kendini tek mi sanıyorsun dedim bana eşlik edecek yakışıklı bir oğlum varrr onunlaaa birlikteee biz gezerizzzz, hemen sattın beni diyorD

kızlarr bende kaçıyorummmm müsadenizleeeee ii gecelerr hepinizeee bebişlerinizi görün rüyanızdaa onları kucağınıza aldığını görn inş.:))
cici bakın kendinize

Hava çok güzel tam gezmelik.
Mısır çarşısını arka tarafında ara sokaklarda da birçok şey var. Bebek hediyeleri, şekerler, mevlüt malzemeleri çeşit çeşitler..
evet oraya da baktım. cinsileri belli olsun hele şimdiden ne yaptırcagıma kara vercem. sonrasında annem gider alır:)

Kızlar hamilelikten sonra benim tüy durumum acayip azaldı yaa. Süper bişey bacaklarımda falan tek tük çıkıyorlar. Sizde durumlar nasıl?
Aynen ben de senini gibiyim. Sarışınım ama bacaklarımın bundan haberi yok
ben de sarışınım ve benim maşalahım var:) aynen devam

vildeyla. baza altı dolap altı gibi yerler için de Scotchbrite ın düz paspası, bi de pronto kullanıyorum ben, parkeye ve toz almaya

kapa gözünü, gebeyken görme o kadar her bişiyi:). ben de öleydim. artık yapamıyorum. 3 hafta olunca dayanamadım ufak ufak yaptım

hoşgeldin. sunum güzel geçmiştir umarım ..

valla ben de kakaolu muzlu filan içiyorum, hiç yoktan iyidir diyerek. bu hafta sade süte başladım, kahvaltıda kakaolu , arada sade süt şeklinde. midemi en az bulandıracak yolları arıyorum.

şu ansiklopedi gibi bi kitap var ya, anne ve bebek miydi neydi adı. biz de ilk ondan aldık. gebelik öncesi sonrasını, 3 yaşa kadar bebek bakımını anlatıyor.
ben esas ikiz psikolojisi üzerine bişiler istiiyorum da bakınmadım daha

eşimin kedisi gelip eşimin kucağında yavrulamıştı.
tuhaf bi kediydi zaten

hey maşalah. sınav görevine cesaret edemedim ben :)

kuzenim de yaptırmıştı öle bişi. ama yaz geliyor ve ben yazın sevmem kot giymeyi. bi süre daha beklesinler beni dolapta

sadece bel kısmı lastikli yarım hamile pant almıştım. ben birdenbire şiştiğim için ilk aylarda çok işime yaradı . geçen hafta bi gün giydim. kendi evimden annemin evine gelene kadar -ki bi saat sürüyor arabada oturdugum yerde yırtıp atasım geldi. artık ne kadar baskı yaptıysa akşam da devam etti ağrısı. sıkmamak lazım göbekleri
Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olacağım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

hoşgedlinn
slm kızlar bende eylül annesi olacagim inşlh 19 haftlık hamileyim

sen de hoşgeldin burcu

Son düzenleme:
Bugunun ilk gunaydini benden olsun babamizin sinav gorevi vardi onu gonderdik erkenden uyandik uhkunuz kactti neyapacagiz simdi fikri olan varmi

günaydınn.
bence en iyisi internetten bebek eşyalarına bak. ben sanki yarın doğurcakmışım gibi herşeye bakıyorum:)))

filizcim tüy durumları bende de aynı. ve ben tam tersinin olacağını düşünüyodum.hormaonlar falan artıyo ya.
bende mi bi gariplik var diyodum ama. anlaşılan birçoğumuz öle.
kızlar ben bişey sorucam:
doktoru balık yağı öneren yada kullanmaya başlayan var mı aranızda? yani en güzeli doğal gıdadan almak deseler de doktorlar acaba öle mi? ne düşünüyosunuz?

slm kızlar bende eylül annesi olacagim inşlh 19 haftlık hamileyim

inş cnm .. hg arammızaa.
günaydınn.
bence en iyisi internetten bebek eşyalarına bak. ben sanki yarın doğurcakmışım gibi herşeye bakıyorum:)))

bende netten bakıyorum cınsıyetı ogrensem dalıcam sankı alısverıse

bana onermedı cnm ama balık bıle yıyemıyorum bulantılardan malesef..:2:

bıde canım brokolı cevız ve ıspanak cok tuketıyorumonlarda da folık asıt yogun dıe bılıyorumyıyebılıosan onlardan tuket dogal olması daha ıı bence ..

Gunaydın annıslerbusabah pek bı duygusal uyandık pek bı agladık annemdeyım bugun evde olsam herhalde kımse susturamazdı annemler gormesın dıe gızlı gızlı sulanıo gozlerımsizler nasılsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…