hosgeldınnnnnn:))senı gormek cok guzel nasılsın??
aaaaaaaa niye ki??
Sebep ne söylediler.Benim de haftaya pazartesi kontrolüm...
Bu memorial evime çok yakın, inanılmaz rahat oluyor bana...
Selam emotion.
İyiyim ben. Çok çok yorgundum. Bugün akşam 4 e kadar yataktan çıkmadım. Hala kucağımda laptop yataktayım. Yarın kendime gelirim umarım..
Bir d ebugün evde yemek olmayınca hamburger menü ve üzerine çikolata yedim. Midem berbat.....Yeşil elma kemiriyorum düzelsin diye...
benim doktor tüp bebek doktoru oldugu için artık o bölüme almıyorlar beni :) terfi ettim.
gebelik takiplerim gene kendi doktorumla etiler şubede olacakmış :)
bende de mide yanması başladı. peynir ekmek de yesem yanıyo
yol yorgunlugu ne yapacaksın dınlenmen lazım...gelır gelmez gozunu burda actın yanı:)))afıyet olsunnn bebege yarasın amaaa...gecer bırazdan ıns..sen yoktunnn ama teyzesııı benım oglum oluyorrrr:)
Aaaaaaaaaaaa
Çok tebrik ederim. Darısı bütün öğrenemeyenlerin başına inşallah.....Geçmişi okuyamadım emotion. O yüzde haberim olmamıştı..
oooooooo hayırlı olsun terfiniz.... Tabi bitirdik 14 haftayı..Aramızda çok az var bizim. Ama seninkile rikiz olduğu için muhtemelen senin doğum benden önce olur.
nasılsınız kızlar
ben iyiyim piknik yaptık bugün hava çok ii olmamasına rağmen :)
oradan da alışveriş merkezsine gittik ciciler aldık kızım için
kasıklarım ağrıyor yine sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlemem gerekk
hep endişeliimmm birde yarın testlerimi tektarlatayım idrar yoları enfeksiyonu olursa erken doğuma neden oluyormuş dikkat etmek gerek akıntı ve kasık ağrısı belrtileri
Valla istanbulda hava berbattı...Bayağı yağmur yağdı..Pikniği bırak yürüyüşe çıkamadım ben...
Benim de sağlık ocağına gidip troitime baktırmam lazım bu hafta içinde...
yaa bu söylme işine takılmayın bu kadar nasip herşey bişey olcağı varsa olur ben ilk kkızımda ev tasıdım bilmiyodum ummuyodum tabi evim yakındı halılaar tekli koltuklar neler tasıdım dolapları falan sildim hiiiç bişey olmadı olcak oldumu heryerde her zaman olur allah korusunBen cinsiyeti ikili testte öğrendim. Benim doktor ikiliyi alttan muayene ile yaptığı için hemen çok net bir şekilde söyledi.
Daha öğrendiğim anda annemi aradım hemen söyledim ben. O da komşularıyla oturuyormuş hemen söyledi herkese. Tüm bursa öğrendi yani :)
Eşim de ailesine söyledi tabiki. Biz hiçkimseden saklamadık. Tabi ilk heyecan. Ama şimdiki aklım olsa böyle yapmazdım diyorum...
Okulda da 8 haftadan sonra yakın olduğum arkadaşlara söyledim. Göbek çıktıkça bilmeyenler de öğrendi.
hap içiyomusun bndede var tiroid çok az yüksek hap içiyorumValla istanbulda hava berbattı...Bayağı yağmur yağdı..Pikniği bırak yürüyüşe çıkamadım ben...
Benim de sağlık ocağına gidip troitime baktırmam lazım bu hafta içinde...
Merhaba,
Bilgilerim şöyle:
Adı: eliflalce
SAT:27 Kasım 2011
Bekl.Doğ.Tar: 2eylül 2012
Boy: 1.68
Kilo: 60
Şehir. istanbul
Kaçıncı Çocuk :1
Cinsiyeti: kız
kizlar yaa bnm hep aklıma taakıldı gitti dr çok bakmadı ultrasonda ben ona kalp atışını gösyermiş meraklı bi anne olarak o ben kolu bacağı nerde demeden kız dedi hep kafam takılıyo 2 3 kişidede olmuş öyle yanılmış bi arkadas 7. aya kadar kız diye herşeyini pembiş almış 7 ayda erkk demiş değiştirdi yazık hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?