2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fatmabeyza 3 yildir hasimato hastasiyim, hamileligimde de ayda bir endokrinologa gidip hapimi duzenli aliyorum. biliyorsun cok cok onemli. testlerimi saglik ocaginda yaptiriyorum ama disaridan ozel endokrinologun takibi altindayim.

Canım merhaba bende haşimato hastasıyım sormak istediğim sağlık ocağı bu testleri yapıyormu

valla gittigim ozel hastane bu testleri 250 liraya yapiyor, aile hekimi ise ucretsiz yapiyor. ozel saglik sigortami mumkun oldugu kadar hamilelik testleri icin kullanmak istedigimden her ay aile hekimine testleri yaptirip, sonuclari endokrinologuma goturuyorum.

kan alip, kani anlasmali laboeatuvara yolluyorlar. Eskiden yapilmiyordu ama bayagidir yapiliyor. hamileyim ve hasimato hastasiyim her ay tiroit testlerime bakilmasi gerekiyor, her ay gelsem siz yapar misiniz dedim. elbette yapariz defi bana. bunun disinda demir, tum kan parametreleri, hepatit, bir suru seyi ucretsiz yapiyorlar.

kizlar birde saglik ocagi artik randevuylada calisiyor. gidip saatlerce beklemenize de gerek yok. tel acinca randevu bile veriyorlar. hos ben hep randevusuz gittim ve maksimum 1 saatte hallettim isimi su ana kadar.

Selam kizlar, iyi geceler.
Bugun yogun bi gundu bizim icin, gorumcemin 5 yasindaki kizi bizdeydi dunden beri bir de bugun besiktas futbol macina gittik
Cok eglenceli ama yorucuydu:) simdi sizleri okuyabildim biraz; ancusa hosgeldin, aybuke ne guzel bir suru alisveris yapmissin, guzel gunlerde kullanin insallah. Ben henuz bi kc arkadas disinda kimseye soylemedim, ailelere bile:) insallah bu hafta soylucem. Alisveris icin de son zamanlari beklicem, hayirlisi insallah.
Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, Allah tamamina erdirsin.

hb canımm ..bebısın hayırlı olsun ıns sagsalım kucagımıza alırızz bende 6 aydan sonra alısverıs yapmayı duusunuyorumm ..

bende de mide yanması başladı. peynir ekmek de yesem yanıyo

gecmıs olsun canımm ben hergun sade soda ıcıyorum bardaga döküp bırazda limon sıkıyorumm ıı gelıo bır dene ıstersen hem maden sodası bebegın kemıklerını guclendırıyormus nette bı doktor acıklıyordu.. belkı ııgelır sanada..

Ben tecrübeli bir anne değilim ama beşik almaktan yana hiç değilim. 5 ay sonra ne yapacağım ki beşiği? Bana beşikli oyun parkı daha mantıklı geliyor.
ben esımle bebek yatakları satılan dukkanları gezdık ..park yataklar daha kullanıslı bence ozel cantası var bebek buyudugunde toplanır kaldırılması acısından daaha ii.. belkı ıkıncı bebege gerek oldugunda tekrar kurulabılır. ben park yataklardan bıkac tane begendım 6 ayı doldurduktan sonra almayı dusunuyoruz canım .. benımde ılkbebegım tecrubem yok ama cevremde herkez paark yatagı kullanıyor ve memnunlar ..

bayanlar belki erken ama fikrinizi almak istiyorum beşik mi daha iyi yoksa oyun parkı olan beşikler mi? fikri olan var mı? yada deneyimli anneler bu konuda ne diyecekler merak ediyorum kararsız kaldık...

ben park yataktan yanayım canım daha kullanıslı ve kaldırılması acısından pratık buluyorum ..

Ben de biberonlu şekerleri beğeniyorum.
Acaba buzdolabı süsü mü yaptırsam diye de düşünüyorum. Hatıra kalıyor herkesin evinde..

bende mıktanıslı olanlardan begenmıstım netten gecen gun .. badem sekerı deılde sanırsam lavanta vardı mıktanıslı olması hosuma gıttı dolaba takılması ıı bı fıkır .. bıberonlularda cok sekerr ..

ben de unnadodan iki tane organik body, üç tüp lierac, 1 hamile tayti, bir de hamile body si ismarlamistim. organik body ler gelmis ama digerlerinde esimi evde bulamamislar. yarin gidip kargo sirketinden alacagim.
bende hamıle taytı buradakı kompedaana sordum bızde yok dedı nettenbaktım onlarda bıraz yuksek fıyatlı geldı canım .. sen hangı sıteden aldın ? bende ıstıyorumm yazın enrahatı taytlarr..

selam kızlar.
aman ben hala hamile olduğumu söylemedim kimselere, cuma günü de gittim saçımı kestirdim.

denilenler doğru olsa vay halime
bende sacımı kestırıcem sonucta bunlar tamamen hurafe ınanmıyorum bole seylere..buaarada sıhatler olsun canım

cıntakvımıne gore kız cıkmıstı yanlıs yapmadıysam kısmetse salı gunu kontrolum var pztsı gunu gıdıcektk ama doktor ızınlıymıs.. ıns gosterırr.. gostermezsede kendı bılır beebısım üçlü testımız olucak bızımde hakkımızda hayırlısı olur ıns..

çok okumamak duymamak lazım bu hurafeleri, normalde hiç umursamam, hamilelikten heralde kafama taktım bugün

maden suyunu deneyeyim ben de, sadesini severim zaten. gazlı olduğundan önerilmiyodu sanki hamilelikte. biri gazını alıp içiyodu burdaki kızlardan:26:

netten arastırabılırsın cnm bardaga doküp bır 3dk sonra ıcıyorumm hafıflıo ozaman gazı bıde lımon sıkıp karıstırıncaa gazı cok kalmıo bı dene ıns faydasını gorursun ..

netten arastırabılırsın cnm bardaga doküp bır 3dk sonra ıcıyorumm hafıflıo ozaman gazı bıde lımon sıkıp karıstırıncaa gazı cok kalmıo bı dene ıns faydasını gorursun ..

tmm canım deneyeyim öyle.
herkese iyi geceler bu aradaa

günaydın annecıkler ve dunya tatlısı bebıslerı.. bız babamızı ıse gonderdık kahvaltımızı yaptık :) yarasın mınık kusumaa

Günaydın herkese

Unnado üyeliğin yoksa hemen edin, makul bebek ve hamilelik kıyafetleri oluyor.Geçen hafta ebru maternity unnado da indirimdeydi. Ben oradan aldım. 20 tl civarına düşmüştü tayt..Şimdilik normal taytlarıma sığıyorum ama ucuz bulunca alayım dedim, çünkü ben yazın asla pantolon giyemiyorum. Elbise, etek ve taytla geçireceğim yazı inşallah.

Park yatağa gelince. İyi birşey alınca 3 yaşına kadar yatabiliyor çocuklar. Zaten 2-3 yaşına gelince de çocuk odası takımı alırım diye düşünüyorum. 6. aydan sonra alacağım demişsin ama bunların beşiklileri de var. Doğumdan itibaren park yatağa koyabiliyormuşsun. Bir de yanına dolap ayarladım mı tamam. İdare etsin 2 sene sonra en güzelinden bir çocuk odası alırız...
Bir de ebru maternity nin sitesine bakın. Orada outlet ürünleri de satılıyor..Belki birşeyler denk gelir.

gunaydın cnm ..bende yazın pantolon gıymesını sevmıyorum unnadoda uyelıgım var sımdı bı bakım ..6 aylık hamıle olunca demek ıstedım cnm.. ılerde zaten cocuk odası yapıcaz ılk bastaa park yatakla bıde 4 cekmecelı dolab yeterlı bencede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…