2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Teşekkür ederiz...
Valla sarı mavi şeker alıp doldurursam eşim çok mutlu olur benim de.....
Lohusa şerbet bardaklarını da koyarsın yapınca profiline.. Fikir edinirim. Benim hiç bir fikrim yok...

siayh pant üstü gömlek olur mu? cevahirdeki gebe de var, galiba, bi de ebru da. her ne kaar alıcı gözüyle bakmadıysam da gözüme ilişmişti
Tentation ceketsiz gömlek ve pantolon yetmeyebilir. Hiç de hamile ceketi görmedim yaaa. Ama en kötü ihtimalle ciddi bir elbise de bulamazsam senin dediğin gibi yapacağım. Ne yapayım beni mazur görsünler...

Nikah şekerlerimizi de eşimleikimiz alıp evde kendimiz yapmıştık. Güzel oluyor aslında :)
Evet ben evde uğraşmak çok isterim. Bir hastaneye bir de annem mevlüt okutursa mevlüte yapmak istiyorum.

Yaa aslında önemli fiyatına. Bebişe başka ihtiyaçlarını alırsın, niye daha fazla para versein ki aynı kalitedeki şeye...

Kızlar ben biraz da cinsimdir. Tülsüz, tüysüz şeyleri severim..Mümkün olduğunca sade....O yüzden de evde mi yapsma diyorum. Dışarıda yapılanlar mutlaka daha şatafatlı oluyor...

anchusa elbiselere baktın mı, şimdi biraz sezonu geçiyo kumaş elbislerin ama daha ince kumaşı olanı da vardır.
düz renk diz üstü.
okulda 25.haftada bi arkadaş var elbiseyle geçiriyo hamileliği.
elbise dediğim de hamile kıyafeti değil, normal markaların hafif bol veya robadan modelleri.

2-3 ay önce bütün alışveriş siteleri doluydu böyle elbiselerle, anlatabildim heralde

Kızlar ben biraz da cinsimdir. Tülsüz, tüysüz şeyleri severim..Mümkün olduğunca sade....O yüzden de evde mi yapsma diyorum. Dışarıda yapılanlar mutlaka daha şatafatlı oluyor...

anchusa her zevke göre şeyler var. arayınca bulabiliyorsun. kardeşimin eşi de keçe kapı süsü istiyordu, bulduk
çikolaya için de eminönündeki melody çikolatayı önerdiler. tabelasında gold yazıyor. oraya da bakaıcam
Tentation ceketsiz gömlek ve pantolon yetmeyebilir. Hiç de hamile ceketi görmedim yaaa. Ama en kötü ihtimalle ciddi bir elbise de bulamazsam senin dediğin gibi yapacağım. Ne yapayım beni mazur görsünler...

...

hamile ceketine rastlamadım. o vakit düz siyah bi elbise alman gerek. ince çorap, topukluyla kotaır seni.pahalaı da olsa en çok çeşit ebru da var

bayanlar belki erken ama fikrinizi almak istiyorum beşik mi daha iyi yoksa oyun parkı olan beşikler mi? fikri olan var mı? yada deneyimli anneler bu konuda ne diyecekler merak ediyorum kararsız kaldık...

Ablam da öyle diyor. Böyle bir kıyafet laızm olduğunda 6 aylık hamile olacağım.Karnım burnumda olmayacağı için bol kesim bir elbise olur belki..Netten hamile mağazalarının koleksiyonlarına baktım ama ipekyol, twist, zara nın bu tarz elbiseleri vardı. Bir ara onlara da bakmam gerekiyor.

Yaa keçe de var mı bu hazır bebek süsü satan dükkanlarda. Neyse zamanı gekince yardımcı oluruz birbirimize, nerden ne yaptırdık, kaça yaptırdık vsy...
Ebrunun internet sitesine baktım, ama mağazasına esas gidip bakmam lazım. Yeni sezon iyice çıksın bir bakalım...

buldukların umarım bedenine olur. o tarz elbise bi ara ben de çok aradım, omuz ve göğsten oturan karından dar geliyodu, karına rahat oturan üstten falloş kalıyordu. ama senin boyun uzun. bulman daha rahat olabilir

bayanlar belki erken ama fikrinizi almak istiyorum beşik mi daha iyi yoksa oyun parkı olan beşikler mi? fikri olan var mı? yada deneyimli anneler bu konuda ne diyecekler merak ediyorum kararsız kaldık...

Ben tecrübeli bir anne değilim ama beşik almaktan yana hiç değilim. 5 ay sonra ne yapacağım ki beşiği? Bana beşikli oyun parkı daha mantıklı geliyor.

çok fazla çeşit olmamasına rağmen var:)

ben iki tane alacağım için daha ufak tefek şeylerde gözüm. ikeanın beşikleri var aklımda :)

ama forumlarda okudugum kadarıyla park beşikler en çok tercih edilenler.

anchusa yarın doktora gidiyorum, memorail beni etiler şubeye yönlendirdi. gebelik takiplerimi orda yapacaklarmış artık

aaaaaaaa niye ki??
Sebep ne söylediler.Benim de haftaya pazartesi kontrolüm...
Bu memorial evime çok yakın, inanılmaz rahat oluyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…