2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim göbeğim 1 haftadır baya büyüdü.önceden sabahları göbeğim dümdüzdü akşamadoğru büyüyordu.ama şimdi sabah kalktığımda bile büyük.bide ben zayıfım göbeğimdede hiç yağ yok fırladı o yüzden göbeğim.zaten hem bu hafta fırladı hem de bu hafta bebeğim karnımı dürtmeye başladı.dışardan bakıncada görebildim.artık yattığını kalktığını filan biliyorum.çok güzel bi duygu kızlar ya.

doktorumuza gıttık bugun yenı geldımm.. masallah bebegım bır ay once gordugumden cok farklıydı ama cok net goremedım onu babamızda ılkkez bebısını gordu cınsıyetı sordukk ..ne hıssedıosun dıe bana sordu dr amcamızda.. bende kız olabılır dedım .. belkıde kız olabılır net bısı soluyemıcem kordonu ustune gelmıs dedı 3lu testımızı verdık sımdı 1o gündaha bekle

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler arkadaşım çk güzel gerçektenn

:) çok hoşssunnn bende sen gibi rahat olmak istiyorum vermek konusunda:) benim dr um çok iyi gittiğimi söyledi amaaa ne bilim yinede çok gibi geliyorr amaa itiraf edeyimki hayatımın en güzel kilo alışları

ben cemyılmazın esını bır ayonce 6 aylık dıe duymustum balayına gıderken ..

kızlar canım acayip çilek istiyor eşim bana yedirmiyor hormonlu diye aranızda yiyen varmı.çağlalarda çıkmış.ya bide erik ucuzlasaydı.yeni dünya kiraz vişne erik çilek çağla bunlarla dolu bi tabak hayal ediyorum.ekşi ekşi.

:) çok hoşssunnn bende sen gibi rahat olmak istiyorum vermek konusunda:) benim dr um çok iyi gittiğimi söyledi amaaa ne bilim yinede çok gibi geliyorr amaa itiraf edeyimki hayatımın en güzel kilo alışları

kızlar canım acayip çilek istiyor eşim bana yedirmiyor hormonlu diye aranızda yiyen varmı.çağlalarda çıkmış.ya bide erik ucuzlasaydı.yeni dünya kiraz vişne erik çilek çağla bunlarla dolu bi tabak hayal ediyorum.ekşi ekşi.

canım benmde bazen acılıo bugun mesela cok yedım ısyerındekıler ekmegı kacırylar onumde cok ekmek yıyrm dıe deım verın yaa bn kacgundur ac gezıyorummm:)))

:)) güldürdün beniii ekmekğede ihtiyacımız varr: Hehe herşey yiyebilirizzay ben cips aldımmm öğle yemeğinden dönüşteee onada ihtiyaç vamrıdır ki:

gözün aydın hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin :)

5 DEFAMI:ddd AMANINNN AFİYET OLSUN CANIM

AY ELBENDENDE OKADAR DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM YAZ MEYVELERİNİ :))
CANIM ÇİLEK ARTIK YAVAŞTAN YENİLEBİLİRRRRR KOKUSU RENGİ GÜZEL,BİZİM MANAV HERŞEYDE HORMON VARDIR AMAÇİLKETE OLMAZ DİYOR İNATLAA:d

ewt canım aynı belırtıler cogumuzda basladı .. bende buhaftaa hıssetmeye basladım gobegım belırgınlestı masallah bıze

aynen bende enbasından berı eksı ttatlı seyler yıyesım varr ucuzllasada yesek gecen gun uzum aldık 8 lıra kg

masallah canımm mınık adamın gelıo

benımde bellı olmadı bugunn kordonu ustundeymıs goremedı goremıyıncede kız olabılır dedı hayırlısı ınss..
normal sanırım kaç kilo ile başladın hamileliğe ?
ben 64 ile başladım
bende 65 basladım kızlar su an 67 yım ..

ve bizde haftasonu dr daydık aç gitmeme rağmen benm kız 1 sn bile durmadı maşallah çok hareketli dedi dr burun kemiği ni gördük gözünü bile görebildik süperdi ya 2 li testim normal çıktığı için 3 lüyü yaptırmamaya karar verdik ultrason sonuçlarıda normaldi maşallah ekranı doldurmuştu baya büyümüş çok hızlı büyüyo dedim dr a bide harktini hissetmediğimi söyledm kızda geç hissedersn dedi ertesi gün hisstemeye başladım kızlar akşama kadar kıpır kıpır pıt pıt vuruyo Rabbim evlat hasreti çeken herkese yaşatsın bu duyguyu

bende çok istiyorum çilek ama daha çok karpuzzz yaz karpuzu olucak ölüyorum ya 1 ay daha geçsin tadı gelmeye başlar karpuzun çileğin

amın cnm ..bende buhaftada hıssetmeye basldım cok hos bıduygu gercektenn .. bızde bugun 3luyu verdık kız gıbı dedı net bısı solemedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…