2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım kötü şeylergetirme aklınaa inş. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza alacağız,
sen al ara ara kasma kendini olacak olduktna sonra doğumdan sonra bile olaiblir allahın takdiri o yüzdne güzel şeyler düşünelim

SENLE AYNIYMIS KILOLARIMIZ HAMILE KALMADN ONCE CNM AMA BEN ILK 3 AY 5 KILO VERDIM ŞİMDİ ESKI KILOMA DONDUM AHTTA ALMISIMDA:))YAGLANMAYIZ CNM YA BEBKLE UGRASMKTN ZAYFLRZ INS
CANIM BENDE SAGA YADA SOLA YATMAYA CALISIYORUM AMA UYANDIGIMDA HEP SIRT USTU YATMIS OLUYRM ENGEL OLAMAYRM KENDIME ARTIK ALISCAZ CANIM YA
maşallah sana canımm ben çok almışımm sana göree( ama çok iştahlıyım engel olamıyorumki

CANIM BENMDE BAZEN ACILIO BUGUN MESELA COK YEDIM ISYERINDEKILER EKMEGI KACIRYLAR ONUMDE COK EKMEK YIYRM DIE DEIM VERIN YAA BN KACGUNDUR AC GEZIYORUMMM:)))

kızlar şimdi doktordan geldim cinsiyetini öğrendim sonunda kıpır kıpır bir oğluşum var resmen el salladı annesine doktor amca parmaklarını saydı kanda verdim 3 lü tarama için 10 gün sonra alacağım hayırlısı ile sorunsuz olur inşallah.ilk baştan beri oğlum diye sevdim Allah kalbime göre verdi.bu arada çin takvimi çıktı birde annelerin söylediği de tuttu (karnım sivri gibiymis erkek olacakmış)Allah hayırlısını sağlıklı versin inşallah.isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

meraba arkadasım ben de 2.5 ay şiddetli bulantı çektim sürekli bulanıyodum ve hiçbişey yiyemiyodum gündüz kusmuyodum ama akşamları kusmalarım oluyodu su bile içemiyodum bırak sütü yoğurdu şimdi 17.haftamdayım 10 gündür azaldı yemek yiyince kötü oluyo midem bol su içiyorum ama süt yoğurt hala yiyip içemiyorum yemek de yapmadım hiç 2.5 ay boyunca ama şimdi iyiyim allaha şükür 14 15 hafta civarında geçiyo genelde ayva yemeni tavsiye ederim bi de ilaç olarak ben de zofer kullandım ama bi kutuyu bitirmedim bile içmemeye çalıştım

hyrlı olsun oglusun cnmnegusel ogrendın ya ben ogrenmdm hala gstermedı cın takvımınde kız cıkıo ama benım karnımda sıvrı buyuo baklm nolck dr.pıpıyı gormedıgı ıcın kıza benztyrm yıne deı ama beklıcez baklım

meraba arkadasım ben de 2.5 ay şiddetli bulantı çektim sürekli bulanıyodum ve hiçbişey yiyemiyodum gündüz kusmuyodum ama akşamları kusmalarım oluyodu su bile içemiyodum bırak sütü yoğurdu şimdi 17.haftamdayım 10 gündür azaldı yemek yiyince kötü oluyo midem bol su içiyorum ama süt yoğurt hala yiyip içemiyorum yemek de yapmadım hiç 2.5 ay boyunca ama şimdi iyiyim allaha şükür 14 15 hafta civarında geçiyo genelde ayva yemeni tavsiye ederim bi de ilaç olarak ben de zofer kullandım ama bi kutuyu bitirmedim bile içmemeye çalıştım

oğluşun hayırlı ozlsun öznurcum allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

ay canım çok sevindim ya demek erkek istiyordum allahta gönlün göre vermiş.allah sağlıklı va hayırlı olarak kucağına almanı nasip etsin.

fufa kilo almak istiyormusun istemiyormusun bilmiyorum,iştahın nasıl onuda bilmiyorum.ama özellkle iştahı olmayanlar limonata için.ben limonata içtiğim gün hiç doymuyorum.gözümün önüne yiyecekler geliyor.pazar günü limonata içtim sonra eşimi 5 defa markete gönderdim.canım bişey istiyor gidiyor alıp geliyor onu yiyorum son lokmamı yutuyorum canım başka bişey daha istiyor.acayip bişey limonata benim normaldede iştahımı açardı.tabi bide soğuk içipte midenizi üşütmeyin dışarda dursun dolaba koymayın.

ayrıca limonata bebek içinde faydalı diye biliyorum tabi abartmadığımız müddetçe.ben günde 1 şişe(250 ml) içiyorum.kilo almam gerek düşük kiloda biliyorsunuzki bebek riske giriyor.hiç bu durumda kendinizi düşünmeyin özellikle düşük kilolu annecikler.yeyin yeyin bebişinizide besleyin kendinizde şişin.ben valla kilo almaktan memnunum daha bi güzelleştim.azıcık etlendim ya ve daha enerjiğim.doktorum kesinlikle 9 ile 15 arası kilo almalısın diyorda başka bişey demiyor.

canım ıstahım acılsın yıyım de kıloyu pek dert etmıyorum bnde lımonata hastasıyım yazın hıc dusurmezdım elımden :))maşallh sanada canımyarasın bebıse

kaç kilo düşük kilo sayılıyor? ben daha hiç kilo almadım,52ydim hala 52yim,doktor hiçbi şey demiyor,normal mi sizce bu kilo ve kilo almamak,boyum 1.60. Aslında kilo yapcak şeyler yediğimi düşünüyorum,yani kilo alayım diye değil de canımın çektiği şeyler kilo aldırcak şeyler,dün doktorda kilo almış çıkarım diye ümitlenmiştim ama aynı kiloda çıktım,hatta gram olarak da bakarsak daha az:44:

canım ıstahım acılsın yıyım de kıloyu pek dert etmıyorum bnde lımonata hastasıyım yazın hıc dusurmezdım elımden :))maşallh sanada canımyarasın bebıse

bende limonata hastasıyım.zaten cola fanta gazoz gibi gazlı içecekleri yıllardır ağzıma koymamışımdır.eşimede içirmiyorum yani bizim eve asitli içecekleri sokmuyorum.geriye su limonata ve kendi sıktığım meyve suları kalıyor birde kompostolar.inşallah bebişimide öyle yetirtirmek istiyorum.

benim kiilom çok düşüktü.doktor ondanda söylemiş olabilir ama sınırını bilmiyorum istersen netten bi araştır.birde sen daha 15haftandasın.bu haftadan sonra alırsın.ben son iki haftada aldım.önce hep kilon aynı çıkıyor sonra birden almaya başlıyorsun.yani önce kaybettiğini depoluyor vücut daha sonra almaya başlıyor.birde bebeğin büyümesiyle alakalı sanırım.bebeğin büyümesi hızlandığında seninde kilo alman hızlanıyor buda 18 haftada filan başlıyor.yani arkadaşım alırsın kilo merak etme.doktorunda birşey demediyse sorun yok.kilon ve boyunda orantılı.sen bebeğin için gerekli besinler gerekli miktarda tüket(süt yoğurt ceviz muz meyve sebze yumurta fasulye nohut mercimek)gerisini düşünme annesi.

bende 1,5-2 kilo ancak almışım hala akşamları midem bulanıyor ama çok fazla kasmıyorum kendimi artık yemeliyim diye ben zorladıkça daha kötü oldum yaz aylarından umutluyum meyveler sebzeler taze taze daha çok çeşitle daha çok yeriz inşallah bu arada Cem Yılmazın eşi de 4 aylıkmış sizinde göbişler bu kadar oldu mu yaa yoksa bu hatunun bebeği daha mı büyük acaba :)

Ay sağol ya içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…