2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar çok hareketli galiba oğlumda bu kadar hissetmemiştim hadi sonuçlarınız iyi çıkar inş
ıns canım haıyırlsııylaa ..
sormayı unutmuşum sizin bebekler kaç gr kızlar bilginiz varmı benmki 200 gr mmış iyi galiba demi
bana solemedı devlete gıdıyorm yaa detaylı bısı solemıyolar..maasalah cnm gayet ıı netten bakmıstım olması geerektıgı gıbı

Biri yaz meyvesi mi dediiiiii hayatına meyve girmeyen ben hamilelikte resmen meyve delisi oldummmm , gözüm dönüyo duyunca

Benim bebeğim de 200 gr olmuş boyu da 16 cm haftalarına göre normalmiş.

ıns canım haıyırlsııylaa ..

bana solemedı devlete gıdıyorm yaa detaylı bısı solemıyolar..maasalah cnm gayet ıı netten bakmıstım olması geerektıgı gıbı

sağolun kızlar önemli olan son haftalar bakalım kaç kilo doğucaklar sağlıklısıyla 3 kilonun altına inmesnde

suksuk ya bizimde aynı oldu.bebişimiz %60 kızmış ama kesin değil kordonu iki bacak arasına almış bırakmıyor.bide çok hareketliydi.doktor hiç durmuyorki yerinde bakamıyorum dedi.bizde pazartesi günü 3lü taramanın sonucuna gittiğimizde baktırıcaz tekrar.

:)) güldürdün beniii ekmekğede ihtiyacımız varr: Hehe herşey yiyebilirizzay ben cips aldımmm öğle yemeğinden dönüşteee onada ihtiyaç vamrıdır ki:

hayır hayır cips yeme sakın.onlar çok kızgın yağda kızardıkları için bebişeri zehirliyor allah korusun.hiç duymadınmı tv de.

kızlar ya bebişim bana temizlik yaptırmıyor.eve elektrik süpürgesi takmaya çalışıyorum ama ben hareket ettikçe oda içimde zıp zıp zıplıyor.korkuyorum geri oturuyorum.balkonuda yıkarken aynı şeyi yaptı yarım yamalak yıkayıp bıraktım.şaşkınım.ne olacak böyle.:)pıtırcığım hiç durmuyor.

ewt sımdı alısverıs yapasım var bebısımee gelde yap
neyse doğurunca belli olur kızlar:)sonuçta olan olmuş boşverin ayılı yılını:)

bencede cemyılmazda evlendıya bebk dogunca bosanırlar kesın

cnm devlette 3lu test sonuclrını nezamn verıolr

1o gun de

oda yorulmustur belkıde masallahh

sağolun kızlar önemli olan son haftalar bakalım kaç kilo doğucaklar sağlıklısıyla 3 kilonun altına inmesnde
ınscanım tabıkıde en onemlısı oo..komsumuzun bebısı oldu 48oo tosuncuk bende dedım ılk 3 ay zıbınları olmamıstır kesın dedım

:)) ne güzel. ben daha hissetmedim doğal olarak. birkaç hafta içinde inş.
peki hareketini hissedenler artık gün içinde sürekli hissediyormusunuz? yani sürekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…