sormayı unutmuşum sizin bebekler kaç gr kızlar bilginiz varmı benmki 200 gr mmış iyi galiba demi
ıns canım haıyırlsııylaa ..kızlar çok hareketli galiba oğlumda bu kadar hissetmemiştim hadi sonuçlarınız iyi çıkar inş
bana solemedı devlete gıdıyorm yaa detaylı bısı solemıyolar..maasalah cnm gayet ıı netten bakmıstım olması geerektıgı gıbısormayı unutmuşum sizin bebekler kaç gr kızlar bilginiz varmı benmki 200 gr mmış iyi galiba demi
AY ELBENDENDE OKADAR DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM YAZ MEYVELERİNİ :))
CANIM ÇİLEK ARTIK YAVAŞTAN YENİLEBİLİRRRRR KOKUSU RENGİ GÜZEL,BİZİM MANAV HERŞEYDE HORMON VARDIR AMAÇİLKETE OLMAZ DİYOR İNATLAA:d
Benim bebeğim de 200 gr olmuşboyu da 16 cm haftalarına göre normalmiş.
ıns canım haıyırlsııylaa ..
bana solemedı devlete gıdıyorm yaa detaylı bısı solemıyolar..maasalah cnm gayet ıı netten bakmıstım olması geerektıgı gıbı
5 DEFAMI:ddd AMANINNN AFİYET OLSUN CANIM
doktorumuza gıttık bugun yenı geldımm.. masallah bebegım bır ay once gordugumden cok farklıydı ama cok net goremedım onubabamızda ılkkez bebısını gordu cınsıyetı sordukk ..ne hıssedıosun dıe bana sordu dr amcamızda.. bende kız olabılır dedım .. belkıde kız olabılır net bısı soluyemıcem kordonu ustune gelmıs dedı 3lu testımızı verdık sımdı 1o gündaha bekle
sormayı unutmuşum sizin bebekler kaç gr kızlar bilginiz varmı benmki 200 gr mmış iyi galiba demi
ben cemyılmazın esını bır ayonce 6 aylık dıe duymustum balayına gıderken ..
:)) güldürdün beniii ekmekğede ihtiyacımız varr: Hehe herşey yiyebilirizzay ben cips aldımmm öğle yemeğinden dönüşteee onada ihtiyaç vamrıdır ki:
ıns canım haıyırlsııylaa ..
Bana solemedı devlete gıdıyorm yaa detaylı bısı solemıyolar..maasalah cnm gayet ıı netten bakmıstım olması geerektıgı gıbı
ewt sımdı alısverıs yapasım var bebısımee gelde yapsuksuk ya bizimde aynı oldu.bebişimiz %60 kızmış ama kesin değil kordonu iki bacak arasına almış bırakmıyor.bide çok hareketliydi.doktor hiç durmuyorki yerinde bakamıyorum dedi.bizde pazartesi günü 3lü taramanın sonucuna gittiğimizde baktırıcaz tekrar.
neyse doğurunca belli olur kızlar:)sonuçta olan olmuş boşverin ayılı yılını:)
cnm devlette 3lu test sonuclrını nezamn verıolr
kızlar ya bebişim bana temizlik yaptırmıyor.eve elektrik süpürgesi takmaya çalışıyorum ama ben hareket ettikçe oda içimde zıp zıp zıplıyor.korkuyorum geri oturuyorum.balkonuda yıkarken aynı şeyi yaptı yarım yamalak yıkayıp bıraktım.şaşkınım.ne olacak böyle.:)pıtırcığım hiç durmuyor.
ınscanım tabıkıde en onemlısı oo..sağolun kızlar önemli olan son haftalar bakalım kaç kilo doğucaklar sağlıklısıyla 3 kilonun altına inmesnde
bende çok istiyorum çilek ama daha çok karpuzzz yaz karpuzu olucak ölüyorum ya 1 ay daha geçsin tadı gelmeye başlar karpuzun çileğin
ewt sımdı alısverıs yapasım var bebısımee gelde yap
bencede cemyılmazda evlendıya bebk dogunca bosanırlar kesın
:))) bende öle düşünüyorum.
daha 6. defada gönderecektimde gece saat 12 olmuştu.:)
hayır hayır cips yeme sakın.onlar çok kızgın yağda kızardıkları için bebişeri zehirliyor allah korusun.hiç duymadınmı tv de.
:)) ben şuanda bileee wc ye koşturuyorumm karpuzu yediğimi düşünemiyorum
yaaaa bunu neden söyledinkii nasıl yiyeceğim şimdiii ama ama yaaa( çok yiyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?