2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Dünden sonra birdaha olmadı canım progestan içiyorum günde 3 defa ve sürekli yatarak istirahat ediyorum,umarım bir daha olmaz.

Benim de 3 4 gündür sütlü k.rengi akıntı ve lekelenme var
günde 2 kez progestan içiyorum.
halen akıntı devam ediyor çok moralim bozuluyor kızlar :((
ne zaman diner acaba akıntı ilacı almaya basladıktan sonra?

yarınn doktorda ilk randavummm kızlar inşallah güzel haberler getirim sizlere.......

Benim de 3 4 gündür sütlü k.rengi akıntı ve lekelenme var
günde 2 kez progestan içiyorum.
halen akıntı devam ediyor çok moralim bozuluyor kızlar :((
ne zaman diner acaba akıntı ilacı almaya basladıktan sonra?

maybebabe inş güzel haberlerini bekliyoruz :) hayırlısı olsun

senemcim umarım bian önce biter geçmiş olsun

Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii

ben de de yok olmasın boşver yeyip bebişelrimiz besleyelim
ne yapcaksınz mide bualntısını :1::1:

benim doktorum daha erken dedi
hem bulanmasın kötü oluyor dedi

ben de de yok olmasın boşver yeyip bebişelrimiz besleyelim
ne yapcaksınz mide bualntısını :1::1:

benim doktorum daha erken dedi
hem bulanmasın kötü oluyor dedi

haklisin sevdalinka besleyelim kilolarida alalim bolll bollll :) sanirim ankarada yasiyorsun, ne taraftasin. Doktorumdan cok memnunum fakat devlette de bir doktor edinmek istiyorum. Umarim ankaradasindir

kızlar selam diyip kayboluyorum farkındayım...evdekiler rahat durmuyor çünkü :D
bu arada ben de gebelik takvimi istiyorummm kim yardım edecek ???

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,

maşaallah bulantısız sıkıntısız bir gurubuz. karın ağrısı ortak sıkıntımız sanırım. benim de ara ara devam ediyor. doktorum normal olduğunu söyledi . aşırı ağrı +kanama olursa problem var demektir dedi .hatta ciddi bir durum olsa sen buraya sedye yada tekerlekli sandalyeyle gelirdin kendi ayağınla değil dedi. progestana devam ve kanım çok düşük çıktı. 10 gün istirahat vereyim dedi istemedim dönem sonu zaten bir de haftada 3gün çalışıyorum. sadece nöbet tutması uygun değildir diye rapor verdi okula vericem nöbet çok yorucu oluyor bütün gün ayakta + 7 saat ders.

haklisin sevdalinka besleyelim kilolarida alalim bolll bollll :) sanirim ankarada yasiyorsun, ne taraftasin. Doktorumdan cok memnunum fakat devlette de bir doktor edinmek istiyorum. Umarim ankaradasindir

canım ankaradayım fakat görev icabı orada değilim :)
gazi olabilir ankarada
hacettepe çokk kalabalık
bayındır hastenesi de ii

merhaba hanımlar,

maşaallah bulantısız sıkıntısız bir gurubuz. karın ağrısı ortak sıkıntımız sanırım. benim de ara ara devam ediyor. doktorum normal olduğunu söyledi . aşırı ağrı +kanama olursa problem var demektir dedi .hatta ciddi bir durum olsa sen buraya sedye yada tekerlekli sandalyeyle gelirdin kendi ayağınla değil dedi. progestana devam ve kanım çok düşük çıktı. 10 gün istirahat vereyim dedi istemedim dönem sonu zaten bir de haftada 3gün çalışıyorum. sadece nöbet tutması uygun değildir diye rapor verdi okula vericem nöbet çok yorucu oluyor bütün gün ayakta + 7 saat ders.

ben de nöbet için kağıt almak istiyorum alt kata inmek zor oluyor merdivenlerden çıknca çok yoruluyorum
en önemli aylar yorulmamk gerek :)
son 3 ayda önemli ama o neyseki yaza geliyor şanslıyız bol bol dinlenirizz

ayy canım Hamilsn demi şimdi sağolasn dileklern için ama işim zorrr benm

yok canım daha değil aşılama oldum 11 ocak da test yapıcam ama ümitliyim seni de Allah söyletmiş olsun inşallah..:)

Ben hap olarak içtim bugün. Pazartesi doktora sorarım ona göre kullanmaya devam ederim artık.

Ben de pek kimse için böyle hissetmem ama senin için hamileymişsin gibi hissediyorum ve heyecanlıyım senin adına. İnşallah hamile haberini alıcaz 3 gün sonra :)

ben bi ara hap olarak almıştım aman Allahım o ne uyku kafamı kaldıramıyodum o yüzden yine yazınca korktum fitil olarak kullanıcaksın dediler işte tansiyon düşüklüğü yapar biraz uyku yapar dedi hemşirem ama ben 1 saat yatıyorum fitili attıktan sonra ondan sonra normal hayatıma devam ediyorum.rahim anomalim olduğu için vajinadan daha etkiliymiş.bugün halsizlik başladı bende yorulduğumu hissettim elim ayağım titredi bi ara nefes nefese kaldım falan.kalça ağrısı devam ve bugün hep adet olacakmış gibi ağrılarım oldu hep korka korka girdim tuvalete peçeteye bakmak istemedim kırmızılar gelsin istemiyorum.zaten gelen de yok akıntım hala beyaz bazen de sarı işte.olucak olsam çoktan işaret gelirdi batım 11 ocak ama 2-3 gün öncesinden işaret gelirdi olcak olsam.gerçi progestan şaşırtır belki güvenemiyorum o yüzden.

ben geçen ay doğal denemiştim yumoş 16 mm di ovitrelle nin 10. gününde gelmişti işaret sonra adet oldum.bugün iğnenin 13. günü artık bitti sayarsak yarın 14. iki hafta önce pazartesi akşam 23 de vurulmuştum.şu iki günü de atlatırsak tamamdır.kendine çok iyi bak canım..

yok canım daha değil aşılama oldum 11 ocak da test yapıcam ama ümitliyim seni de Allah söyletmiş olsun inşallah..:)

ben bi ara hap olarak almıştım aman Allahım o ne uyku kafamı kaldıramıyodum o yüzden yine yazınca korktum fitil olarak kullanıcaksın dediler işte tansiyon düşüklüğü yapar biraz uyku yapar dedi hemşirem ama ben 1 saat yatıyorum fitili attıktan sonra ondan sonra normal hayatıma devam ediyorum.rahim anomalim olduğu için vajinadan daha etkiliymiş.bugün halsizlik başladı bende yorulduğumu hissettim elim ayağım titredi bi ara nefes nefese kaldım falan.kalça ağrısı devam ve bugün hep adet olacakmış gibi ağrılarım oldu hep korka korka girdim tuvalete peçeteye bakmak istemedim kırmızılar gelsin istemiyorum.zaten gelen de yok akıntım hala beyaz bazen de sarı işte.olucak olsam çoktan işaret gelirdi batım 11 ocak ama 2-3 gün öncesinden işaret gelirdi olcak olsam.gerçi progestan şaşırtır belki güvenemiyorum o yüzden.

ben geçen ay doğal denemiştim yumoş 16 mm di ovitrelle nin 10. gününde gelmişti işaret sonra adet oldum.bugün iğnenin 13. günü artık bitti sayarsak yarın 14. iki hafta önce pazartesi akşam 23 de vurulmuştum.şu iki günü de atlatırsak tamamdır.kendine çok iyi bak canım..

Ben iğnenin 13. günü kan testi yapmıştım. Sen de yarın yapsana :) Kesin sonuç alırsın. Zaten 2 gün arayla test yaptıracak doktor. Birini 14 diğerini 16. gün yapmış olursun. Çok heyecanlıyım valla :34:

progestanı da bugün doktora sordum vajinal kullan yan etkileri azalır dedi. O yüzden deli gibi uyuyorum demekki :)

güzel anneler bir sorum var benim bagırsaklarım yavas calısıyor siz bununla nasıl basa cıkıyorsunuz normalde kuru kayısı yiyordum sabah ac karnına iyi idi ama sımdi nasıl lur bilmiyorum

güzel anneler bir sorum var benim bagırsaklarım yavas calısıyor siz bununla nasıl basa cıkıyorsunuz normalde kuru kayısı yiyordum sabah ac karnına iyi idi ama sımdi nasıl lur bilmiyorum

Canım gene ye ne olacakki,zararı mı var?
bende de aynı sorun var ben form çayı içiyorum akşamları.
sabaha iyi geliyor.:34:

şimdi ben kan testi sonucumu aldım 3 ocak ta 619 b hcg değerim idrar da pozitif.. Ama nedense kimseyle paylaşamıyorum ya net değilse diye .... Doktora gidince netleştirecem 10 ocakta. Aranızda benim gibi olan var mı ....Söylediniz mi daha doktora gitmeden herkese....

Canım gene ye ne olacakki,zararı mı var?
bende de aynı sorun var ben form çayı içiyorum akşamları.
sabaha iyi geliyor.:34:

canım doktoruna danıştın mı bi sıkıntı olmasın bitki çaylarını çünkü önermiyorlar en güzel çözüm kuru incir ... ve bol su....

Back
X