2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde aşılama jeli 1 hafta kullandım sonra bıraktım bugünde sordum gerek yok dedi zaten aşılama olduğumu biliyodu, hastanede aşılama olduğum için yüksek riskli gebelik bölümüne yönlendirdiler ona rağmen vermedi heralde bi bildiği vardır :54:

bazen doktorları anlamak zor.ben şimdilik aşılama yaptırdığım hastaneye gitmiyorum.benim doktorumu başka bölüme vermişler.ondan çok memnundum.şimdiki doktor bi tuaf folik asit istedim onu bile vermedi.o eskilerde kaldı dedi.. böyle saçmalıkmı olur.hemen alt ultrason istedi bebeğe bişey olurdiye korktuğumu söyledim.ters ters cvp vermeler.onlamı uğraşıcam direk bıraktım valla hastaneyi.hiç gebelik bölümüne filan yönlendirmelerinide beklemedim.şimdi özel bi hastaneye gidiyorum.kalp atışlarınıda duyuyumda inşallah öyle karar vercem tam olarak nereye gideceğime.ama jeli kendi doktorum söylemişti hamile kalırsam baya bi kullanmam gerektiğini.ben ilk üç ay bırakmayı düşünmüyorum.jeli kullanırken kendimi güvende hissediyorum.

kesesi görünenler embroyu görebildinizmi benimkini göremedi 4+3 üm sorunmu var?

canım evham yapma 4+3 de zaten embroyuyu göremezler embryo görmek için daha zaman var önümüzdeki bir kaç gün içinde yolksac oluşacak ondan sonra embroyuyu görecekler muhtemelen 5+ larda yani

canım evham yapma 4+3 de zaten embroyuyu göremezler embryo görmek için daha zaman var önümüzdeki bir kaç gün içinde yolksac oluşacak ondan sonra embroyuyu görecekler muhtemelen 5+ larda yani

teşekkür ederim iyice kafayı yedim biliyorum evham yapmamam lazım ama çok zor kavuştum bebeğime

teşekkür ederim iyice kafayı yedim biliyorum evham yapmamam lazım ama çok zor kavuştum bebeğime

Canım bende öle 6 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim bide tüp bebek çok evham yapıyorum ve çok korkuyorum yarın doktora gitcem nasıl içim kıpır kıpır anlatamam korku bi yandan heyecan bi yandan tirtir titriyorum herşeyin hayırlısı Rabbim ol demiştir inşallah olmuştur bebişlerimiz.hiç bitmiyo merak acaba hamile kalabilecekmiyim kaldım şimdide kalp atışını duyacakmıyım kesesini görecekmiyim günler geçmek bilmiyo ama Allahın izni ile eylül ayında inşallah nasıl doğum yaptığımızı anlatırız 2.bebişler için konuşuyo oluruz.yer gök dua ile ayakta dua edelim birbirimize ne olur.....

canım bak uzman tvde kağan kocatepenin videoları var hafta hafta ne olcağını çok açık bir şekilde anlatıyo ve o adamın anlattıkları sat tarihimle uyumlu bence sende aç izle içini rahatlatmış olursun :)

Annişler çok normal heyecan yapmamız pank yapmamız sonuçta bu çok farklı bir olay. Ama olacağa da çare bulunmaz bebişlerimizin dnyada içecek suları varsa Allahın izniyle doğarlar güzel düşünelim iyisini yakıştıralım inşaALLAH...
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Bu arada mide bulantısına çözümü sakızla buldum çok işe yarıyor tavsiye ederim :))

Bişey sorcam yolk ne demek oluyo ?

Annişler çok normal heyecan yapmamız pank yapmamız sonuçta bu çok farklı bir olay. Ama olacağa da çare bulunmaz bebişlerimizin dnyada içecek suları varsa Allahın izniyle doğarlar güzel düşünelim iyisini yakıştıralım inşaALLAH...
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Bu arada mide bulantısına çözümü sakızla buldum çok işe yarıyor tavsiye ederim :))

Bişey sorcam yolk ne demek oluyo ?

yolksac bebeğin ilk haftalarda beslenmesini sağlayan yapının adı yüzük şeklinde bebeğe birleşik olarak görünüyor ilerleyen zamanlarda kayboluyor.

selam güzel annişler ve melekleri.. ben bugün doktora gittim, gördüm mercimeğimi:) minicik.. doktor çok ufak dedi. ağrılarım var dedim doktorda ECOPİRİN,PROGESTAN bide folik asit verdi. Ecopirin kanla ilgiliymiş galiba, tam bi bilgim yok.. bilgisi olan var mı kızlar? Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... kaç kez hamile kalırsanız kalın bu duygu bu heyecan hep aynıymış meğer.... :))

beni cuma çağırdı
ama başka yere davetliyim 1 gün önceden mi gitsem perşembe den
çok şey değişirmi 6+ 5 olurum o zaman eblki beişi görüürüüzz
filizden başka bebişini gören var mı embriyoyu ??

Merhaba

Bundan yaklaşık 1 sene evvel hamile kalmıştım ilk gebeliğimdi.Ama bebeğin kalp atışları oluşmadı ve kanamalarım başlamıştı.Maalesef gebelik düşük olarak sonuçlanmıştı.Eşim ve benim için çok zorlu bir süreçti.Allah kimseye yaşatmasın.

Dün doktora gittim ve 7 haftalık hamileyim.Bebeğimizin kalp atışlarınıda duydum:)).Çok güzeldi çok duygulandım.Hepinizin mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmesini dilerim.

benim 14 gün önce hcg değerin 1700 lerdeydi 1hafta önce de kesemiz 8mm olmuştu. haftaya kalp atislarini duyarmiyim melegimin?

Merhaba

Bundan yaklaşık 1 sene evvel hamile kalmıştım ilk gebeliğimdi.Ama bebeğin kalp atışları oluşmadı ve kanamalarım başlamıştı.Maalesef gebelik düşük olarak sonuçlanmıştı.Eşim ve benim için çok zorlu bir süreçti.Allah kimseye yaşatmasın.

Dün doktora gittim ve 7 haftalık hamileyim.Bebeğimizin kalp atışlarınıda duydum:)).Çok güzeldi çok duygulandım.Hepinizin mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmesini dilerim.

gözün aydın canım :) inşalhhh hepimizin meleklerinin kalp atışları daim olurr :)
9 ay sonra cennet kokularıyla kucaklarımza gelsinlerr inşalllahhh

selam güzel annişler ve melekleri.. ben bugün doktora gittim, gördüm mercimeğimi:) minicik.. doktor çok ufak dedi. ağrılarım var dedim doktorda ECOPİRİN,PROGESTAN bide folik asit verdi. Ecopirin kanla ilgiliymiş galiba, tam bi bilgim yok.. bilgisi olan var mı kızlar? Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... kaç kez hamile kalırsanız kalın bu duygu bu heyecan hep aynıymış meğer.... :))

çok sevindim senin adına canım ne güzel gördün bal böcüğünü (ben öle seviyom karnımı bebişimi)darısı bizim başımıza dilerim sağsalim kucağımızada almayı nasip eder Rabbim.ecopirin ne bilmiyorum kan sulandıran ilaç mı acaba ben bebe aspirini içiyorum doktorum onu vermişti kanla ilgili deyince acaba aynı işlevi gören bi ialç mı dedim.yada kan ilacıdır sorsaydın doktoruna ya niye sölemez doktorlarda anlamam kendileri biliyo ya herşeyi bizim de bildiğimizi düşünüyolar heral

ben yeni gördümm :26: maşallhh bebişini gördün demek ne güzelll kese ne kadardı ?? bebişin boyutu ne kadar
ecopirin kan pıhtılaşması ile ilgili düşükelri olanlara ve faktör sonuçları bozuk çıkanlara veriliyor
kan sulandırsın diyee
sen de şikayet neydi?

Son düzenleme:

ben yeni gördümm :26: maşallhh bebişini gördün demek ne güzlell kese ne kadardı ?? bebişin boyutu ne kadar
ecopirin kan pıhtılaşması ile ilgili düşükelri olanlara ve faktör sonuçları bozuk çıkanlara veriliyor
kan sulandırsın diyee
sen de şikayet neydi?

Back
X