2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben....
almanyada blistex bulabilirsen onu al. O çok işe yarıyor.Ellerim ve dudaklarım kurudu, yüzüm yağlandı....

tamam canım cok saol cok kötü oldu ya ruj yada dudak kremi sürüyorum ama fayda etmiyor demir eksikliği dicem ama demir hapı alıyorum

benim de dudaklarim çok kurudu kabuk kabuk oldu ya. Bu arada kızlar idrariniz nasıl ya benim ki hiç berrak değil sanki normal mi bu şimdi su da içiyorum

benim de dudaklarim çok kurudu kabuk kabuk oldu ya. Bu arada kızlar idrariniz nasıl ya benim ki hiç berrak değil sanki normal mi bu şimdi su da içiyorum

benim de berrak değil. bende çok su içmeye çalııyorumama berrak değil gene de:34:

ben suyu az içersem rengi koyu oluyor ama içmeye baslayınca berraklasıyor normalde de öledir

evet cnm sormak istiyorum:) kendin ilk günden itibaren yazdın öyle mi?? bende birşey atlamak istemiyorum da:1:

evet canım kendim için aldim sık mıknatıs kapaklı bir defter onda kızımı evde yaptığim ilk idrar testi ile başladım hamilelik belirtileri yazdım vs ve başladin mümkün oldukça yazdım sonra bebeğim günlüğü aldim o doğunca da ona başladım doldu bitti kenar yerlere tartim malum habis şeyi atlamak istemedim. Ve geçen ay hamilelikten şüphelendim ve günlüğü gene elime aldim ve kızımı 11ocakta idrar testi ile öğrenmişim bu bebeğimi 14un de :) çok güzel bir ani yani

benim kurudu. ama ben soğuk havalrdan diye düşünüyordum. hamilelikten mi:53:

ben evden dısarı cıkmıyorum durumlarımdan dolayı bilmiyorum ki hamilelikden mi doktora sorucam

Dışarıda soğuk hava içeride kaloriferin yarattığı kuru hava benim cildimi mahvetti.Sürekli kremleniyorum.

canım benim ablam ebe ağrıda görev yapıyo şuanda bende sordum kendisine idrarım koyu renkde üstelik hiç öyle olmazdı sıvı da bol tüketirim özellike su dedim oda çok normal dedi gebelikde daha koyu renkde oluyo ama ağrı yanma varsa enfeksiyon olabilir dedi bende yanma felan yokdu

evet canım kendim için aldim sık mıknatıs kapaklı bir defter onda kızımı evde yaptığim ilk idrar testi ile başladım hamilelik belirtileri yazdım vs ve başladin mümkün oldukça yazdım sonra bebeğim günlüğü aldim o doğunca da ona başladım doldu bitti kenar yerlere tartim malum habis şeyi atlamak istemedim. Ve geçen ay hamilelikten şüphelendim ve günlüğü gene elime aldim ve kızımı 11ocakta idrar testi ile öğrenmişim bu bebeğimi 14un de :) çok güzel bir ani yani

bence de çok güzel:16: iyi ki yapmışsın. benim hep doğduktan sonra aklımdaydı ama şimdiden yapmakta güzel bir fikir. :34:

canım benim çok sağol ya yanma kaşıntı vs değişik hiçbir şey yok. Çok su içince açık renk oluyor ama eskiden olduğu gibi berrak değil sanki.

Kızlar ben çok hassaslastım. Sabah facede yamuk adlı kedinin katledilişini tekrar izlemek gibi bir hatada bulundum.Hani su izmirde ufuk günaydın adlı vicdansız herifin tekmeleyerek kafasını ezdiği...:43: Sabahtan beri ağlıyorum.Çıkmıyor aklımdan bir türlü..İnsan nası bukadar vahşi olabiliir yaaa:43:

Kızlar ben çok hassaslastım. Sabah facede yamuk adlı kedinin katledilişini tekrar izlemek gibi bir hatada bulundum.Hani su izmirde ufuk günaydın adlı vicdansız herifin tekmeleyerek kafasını ezdiği...:43: Sabahtan beri ağlıyorum.Çıkmıyor aklımdan bir türlü..İnsan nası bukadar vahşi olabiliir yaaa:43:

bile bile neden izliyorsun ki canım ah kıyamam sana :70:

oooo eylül anneleri toplanmış nasıllsınız bakalım benim çok uykum var kızım ne güzel uyuyordu uyandı bende uykusuz kaldım :((

Back
X