2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben çok hassaslastım. Sabah facede yamuk adlı kedinin katledilişini tekrar izlemek gibi bir hatada bulundum.Hani su izmirde ufuk günaydın adlı vicdansız herifin tekmeleyerek kafasını ezdiği...:43: Sabahtan beri ağlıyorum.Çıkmıyor aklımdan bir türlü..İnsan nası bukadar vahşi olabiliir yaaa:43:

bende pınar süt reklamına çok ağlıyorum sertab erenerin şarkıyı söylediği reklam:((:43::43::43:ah canım annem benimm

aranızda çalışanlar var mı???
yemek sorununu nasıl çözüyorsunuz diye soracaktım. ben eve gittiğimde elim kolum kalkmıyor.inanılmaz halsiz oluyorum. eşimde geç geliyor yoksa o yapar.ve elime ne geçerse onu yiyorum.
nasıl çözeceğim bu durumu bilemiyorum:1:

ya ben de çok ağlıyorum annemi de çok özledim o da hasta ben tv de dizilere filmlere de ağlıyorum kızım bana bağırıyor önce ağlıyorum eşim çok takılıyor bana hemen ağlıyorum pis dalga geçiyor benle.

slm kızlar.......yazdıklarınızı okuymaya kalkasam gece olur herhalde......hızlıca geçtim.....inşallah yaramazlık yoktur.....yarın benim randavum var.....allahın izniyle herşey yolundadır inşallah.......yeni ultrason resimleri olanlar eklesin.....burayı biraz canlandıralım......ne bileyim bebek odası seçtiğseniz internetten, bebekle alakalı ne varsa paylaşalım diyorum.........

slm kızlar.......yazdıklarınızı okuymaya kalkasam gece olur herhalde......hızlıca geçtim.....inşallah yaramazlık yoktur.....yarın benim randavum var.....allahın izniyle herşey yolundadır inşallah.......yeni ultrason resimleri olanlar eklesin.....burayı biraz canlandıralım......ne bileyim bebek odası seçtiğseniz internetten, bebekle alakalı ne varsa paylaşalım diyorum.........

daha çok erken ama benim bebeğim için kurabileceğim bir odam yok:50: yatak odamın köşesine ufak tefek bişeyler alabileceğim o kadar...

Son düzenleme:

ben biraz sabırsız olduğum için cinsiyetini bekliyorum öğrendiğimizde eminönüne gidip hastane odası süsleri falan bakıcam lohusa şerbet bardak takımları doğum bebekşekerleri mevlüt için ayrı bişiler şimdiden liste bile yapmaya başladım

nasilsiniz bende bir bulanti bir kusmaaa ayrica yirmilik disim buyuyo sag tarafimi hissetmiyorum napacam onuda bilmiyorum yutkunamiyorum bile yaa bu konuda bir oneriniz var mi disciye gitmenin bir faydasi olur mu acaba

benim kızım 6ay dan beri kendi odasında kişiliği için erkenden ayırmak tavsiye ediliyor. Bu bebeğim için de güzel bir park yatak alacağım çünkü mobilya kullanışlı değil pişman oldum kraft ve chicco da var güzel bir iki model

off kızlar ben sezeryandan çok korkuyorum bu 2.ci oldugu için başıma gelecekleri biliyom allah hepimizin yardımcısı olsun
bende normal doğumdan korkuyorum sezeryan olurum büyük ihtimal..
ben biraz sabırsız olduğum için cinsiyetini bekliyorum öğrendiğimizde eminönüne gidip hastane odası süsleri falan bakıcam lohusa şerbet bardak takımları doğum bebekşekerleri mevlüt için ayrı bişiler şimdiden liste bile yapmaya başladım
cnm henüz erken olmazmı?
iyi değil derler..

Kızlar bakın bu gülleri ben yaptım.Çok ciciler dimi, insan yemeye kıyamıyor:) Hergün misafir için bişiler yapıyoruz bugun de kendim için yapayım dedim.Bu arada canım sürekli ekmek arası domates peynir istiyor ama domates almıyorum mevsimi degil diye.Bu istegimi nasıl bastıracam ben ya :43:

Eklentiler

• $SAM_1096.webp
    $SAM_1096.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $SAM_1097.webp
    $SAM_1097.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
nasilsiniz bende bir bulanti bir kusmaaa ayrica yirmilik disim buyuyo sag tarafimi hissetmiyorum napacam onuda bilmiyorum yutkunamiyorum bile yaa bu konuda bir oneriniz var mi disciye gitmenin bir faydasi olur mu acaba

bulantılarım için ayva ve limon iyi geliyor ama dişçiye git sen gebelik durumunu da anlat yardımcı olur;)

Eki Görüntüle 344217
Eki Görüntüle 344221

Kızlar bakın bu gülleri ben yaptım.Çok ciciler dimi, insan yemeye kıyamıyor:) Hergün misafir için bişiler yapıyoruz bugun de kendim için yapayım dedim.Bu arada canım sürekli ekmek arası domates peynir istiyor ama domates almıyorum mevsimi degil diye.Bu istegimi nasıl bastıracam ben ya :43:
iananmıyoruuuummmmm:53::53::53: nasıl yaptın bunları:53::53:

cnm salkım domates ya da cherry al. ben salkım alıyorum azıcık çünkü benim de canım istiyor:34:

Back
X