Özel hastanelerde de Dr.lar genelde tel nosu veriyorlar ve ilgileniyorlar aslında...
Canım sana kesinlikle rahat bir Dr.lazım. Çok panikledin, sakin ol biraz.
biz sevgililer gününü kutlamayanlardanız.
O an yanında hastası vardır belki telini açamamıştır ama sonra mutlaka dönmesi lazım ne oldu diye. Tuvaletle falan çocuk düşmez, o kadar kolay değil o iş. Zaten tutunamayan çocuk genetik bozukluğu olan çocuktur dedi bana Dr.um. Düşüyorsa da bir bozukluk olduğundan düşüyordur. Kanamayı büyük bir problem olarak görme bak kuzenimin 2. ve 3. ayda çok kanaması oldu, şimdi 4 . ayda ve hiç bir problemi yok, bebek te çok iyi.
Sen nereye gidiyordun?
Aynen bir gün öyle bir gün böyleyim ama genelde gayet iyiyim. Göğüslerim çok acıyor, Bir de dün gece kuyruk sokumu ağrısı başladı.Biraz yordum kendimi ondan herhalde.
Benim de ciddi bir şikayetim yok. bulantım 3-4 gün çok az oldu, hiç istifra etmedim. Çokuyumuyorum, hatta uyku düzenim az bozuldu. Dr. bana dedi ki"bazı anneler 9 ay kusar, bazı anneler hoplaya zıplaya hamilelik geçirir, bazı bebekler 2800 doğar, bazıları 4500 gr. Ve bunların hepsi NORMAL KARŞILANIR. hepsine normal deriz.Bünyeye yapıya göre değişir...
kahverengi lekelenme devam ediyor mu?
Lekelenme ile kanama farklı şeyler.. Eğer bir pedi dolduracak kadar kan geliyorsa çok ciddiye almak gerekir. Ama lekelenme hemen hemen herkeste olabiliyor. 2 kere bende d eoldu ve Dr. hiç birsye yok hersey yolunda dei ulstrasonda bakıp.
İşte o yüzden biz daha söylemedik kimseye...Şu dönemi bir atlatalım bakalım.
İnsanın inadına kız doğurası geliyor.
7+4 üm ve bugün ilk kez kalp atışlarını duydum göbekten.. pıt pıt pıt diye değil güm güm güm diye atıyordu benim sıpanın kalbi.
Herkese söylememesi iyi birsey değil mi? İlk üç ayı atlatmanı bekliyordur. Ama niye hep negatif düşünüyorsun ki, sen iyice dolmuşsun, insallah bir an önce evine gidersin.
Bak kendin diyorsun diğer çocuk ve torunlarına sevgisi göstermemiş sarılmamış diye. Sen de bekleme o hald ebirsye ondan...
Bak sen korktukça başına kötü şeyler geliyor.Ya çok kötü bir Dr. a denk gelmişsin tıp merkezinde. Organları birbirine girmiş denir mi? Ne organını görüyor daha 6 haftalık bebeğin. akılsızın tekiymiş.
Alttan muayeneden de korkma o kadar. Gerçekten çok zor olmuyor. Kasık ağrısı da çok normal bebiş yer açıyor kendine. Adet ağrısı çekmeye devam edeceksin dedi bugün Dr. bana..
Canım kanamayla beraber olmuyorsa normal kasık ağrısı. İçini rahat tut biraz.