Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana doktorum folik hiç vermedi...
sadece elevit kullanıyorum ben?
elevit kullanıp çocukları normal olan insanda çok fazla ayrıca..
mide bulantısı hiç yapmadı bende
bana doktorum folik hiç vermedi...
sadece elevit kullanıyorum ben?
elevit kullanıp çocukları normal olan insanda çok fazla ayrıca..
mide bulantısı hiç yapmadı bende
Sen nereye gidiyordun Dr. a?Benim bugün göbekten duydu kalp atışını...
İştahını açtı mı elevit? Ben gece yatarken alacağım iştahım açılmasın diye. Bir de büyük tuvaleti siyahlaştırıyormuş, panik olma dedi Dr...
Evet yaa. Ben genel olarak çok soğukkanlı bir insanım. Eşim çok paniktir bizim evde de. Hep ben yatıştırırım onu. O kadar zor durumlarda tek başıma kaldım ki bu yaşıma kadar, sanırım böyle bir korunma mekanizması geliştirdim kendime. Ama çok da işime yarıyor genel olarak hayatımda. Yaşın ilerledikçe daha sakin olacaksın sen de..anchusa inşallah yolundadır cnm
bayılıyorum senin olaylara daha mantıklı daha soğukkanlı yaklaşmana
ahh canım benim tabi sen bilirsin ne ilacı kullanıcanı ben sadece duyduğumu söyledm her ilaç yararlı değil inan bana ben ilaç sevmeyenlerdenm nefret ediyorum mesela bebekleredevit 3 veriliyo yıllardır verildi şimdi noldu sağlık bakanlığı piyasadan toplatıyo oğlum doğduğunda 2 ay verdm bıngıldağını küçülttü annem bana hamileyken elevit yada folik asit içmemiş yada bana devit vermemiş biyerimiz eksik değil şükür tabi yine söylüyorum bunlar benm görüşüm
kızlar elevit kullanıp kullanmamak size kalmış saygı duyarım neden böyle tepki verdinizki ben duyduğumu paylaştım daha neler paylaşıcaz kimbilirben kullanmıyorum bende bulantı yaptı başkasına yapmadı olabilir herkesde farklı etki gösteriyo demekki
cnm estağfurullah duyduğunu söyledin tabiki ama dediğin gibi eskiden annelerimiz hiç bişi kullanmıyormuş ama veriyor işte doktorlar..ahh canım benim tabi sen bilirsin ne ilacı kullanıcanı ben sadece duyduğumu söyledm her ilaç yararlı değil inan bana ben ilaç sevmeyenlerdenm nefret ediyorum mesela bebekleredevit 3 veriliyo yıllardır verildi şimdi noldu sağlık bakanlığı piyasadan toplatıyo oğlum doğduğunda 2 ay verdm bıngıldağını küçülttü annem bana hamileyken elevit yada folik asit içmemiş yada bana devit vermemiş biyerimiz eksik değil şükür tabi yine söylüyorum bunlar benm görüşüm
cnm biliyosun bana hiç folik vermedi ısrarlarıma rağmen elevitte kaldım:)içinde folik varmış elevitinde sanırım.İştahını açtı mı elevit? Ben gece yatarken alacağım iştahım açılmasın diye. Bir de büyük tuvaleti siyahlaştırıyormuş, panik olma dedi Dr...
Evet yaa. Ben genel olarak çok soğukkanlı bir insanım. Eşim çok paniktir bizim evde de. Hep ben yatıştırırım onu. O kadar zor durumlarda tek başıma kaldım ki bu yaşıma kadar, sanırım böyle bir korunma mekanizması geliştirdim kendime. Ama çok da işime yarıyor genel olarak hayatımda. Yaşın ilerledikçe daha sakin olacaksın sen de..
Canım folik asit içiyor musun sen?
cnm estağfurullah duyduğunu söyledin tabiki ama dediğin gibi eskiden annelerimiz hiç bişi kullanmıyormuş ama veriyor işte doktorlar..
cnm biliyosun bana hiç folik vermedi ısrarlarıma rağmen elevitte kaldım:)içinde folik varmış elevitinde sanırım.
Ben sabah içiyorum kahvaltıdan sonra corasprin ve eleviti.Hiç bi şekilde iştahımı açmadı aynıyım.Kişiden kişiyede değişebilir tabi.Ben hala eskiden ne yiyorsam şimdi yine öyleyim.Öğle ve akşam ekmek hiç yok hayatımda.Canım istemiyor kendimi kısıtladığımada diil.Ama kahvaltıda yarım ekmeğe yakın yiyorum neredeyse..
Evet cnm afedersin kendimden iğreniyorum siyaha dönük bir renk yeşil gibi garip
Birde hafif ishal gibi yapıyor beni bu elevit..İsal değil ama ona dönük gibi.
Cihazdandır kesin.canım ankaradayım ben lokman hekim hastanesine gidiyorum.Ultrasonda görüyoruz kalbinin attıgını ama ses duyamıyoruz.Simdilik duyulmuyo diyo ama sıkıntı cihazda mı bebekte mi bilmiyorum. Hadi ilk baslarda kücük diyorduk ama artık duyulması lazım bence.Cihazının yetersiz oldugunu beni oyaladıgnı düşünüyorum
Evet demir siyyahlaştırıyormuş.elevittenmi bilmiyorum ama benim iştahım açık, büyük wcmde siyahtı demekki ondanmış. içinde demir var demekki
merhaba arkadaşlar bizde 10+1 olduk ayın 24 ünde gidicem 12.haftanın içinde yani umarım az buçuk cinsiyeti belli olur ben hala demir kullanıorum folik asit arada alıorum unutuyorm onu heep ççalıştğm için öğlen almam gerekir bazen akşam alıorum.gaz dışında hiç bi sıkıntım yok şükürr Allah hepimizn yardımcısı olsun
Sağlık ocağına onlar mı çağırdı sen mi gittin ve kaçıncı haftada gittin?Ben de elevit kullanıyorum. İlaç kullanmak karaciğer için zararlı biliyorum ama elevitin içinde a dan z ye tüm vitamin ve mineraller var. Zengin bi besin takviyesi. Sokakta yürürken çok yoruluyordum 15 dk.lık yol 25dk olmuştu. Elevit kullanmaya başlayınca eski hızımda yürüyorum artık. Sağlık ocağına kontrole gittiğimde de elevit türü bi ilaç verdi doktor. Bittikçe ücretsiz gel al dedi.
HEr dr. un yaklaşımı farklı. Mesela bana da solgarın folik asitini verdi. Bunun dozajı az değil mi dedim (bir arkadaşım 5 katını kullanıyordu benim kullandığımın) Hayır 400 ug yeterli günlük dedi. Sonra netten baktım gercekten 400 ug yeterliymiş.
Elevitin içinde de var folik asit, bazıları da onu uygun görüyor. Sen hamile kalmadan önce de kullanıyor muyundun elevit ya da folik asit, yoksa hamilelikle mi başladın?
Ekmek ben de hiç tüketemiyorum, ama onun yerine geçecek karbohidratları yiyorum. Kuru baklagiller, tam tahıl, yulaf ezmesi, ceviz, badem vsy....
Kuyruk sokumu ağısı başlayan var mı?
Bende başladı.... Dr. normal dedi ona da...Özellikle uzun süre oturunca kuyruk sokumum acıyor.
Kuyruk sokumu ağısı başlayan var mı?
Bende başladı.... Dr. normal dedi ona da...Özellikle uzun süre oturunca kuyruk sokumum acıyor.
Ay canım ben yaklaşık 2 haftadır çekiyrm
çok kötü bi ağrı yaaa,
oturamıyrm bazen, Dr sorucaktım bende listeme yazmıştım
demek normalmiş sevindimmm