2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen canım ben de cok üzülüyorum.Bu zamana kadar barınak gönüllüleri ile birlikte yardım topluyorduk onlar için.Her hafta bir barınagı ziyaret edip yardımları götürüyorduk.Neler gördüm neler.Hiç birini unutamıyorum.Hangi birine üzülsem bilemedim.Sokakta sogukla aclıkla mücadele edenleri mi, bir türlü isimlendiremediğim vahsi mahlukatlar tarafından işkence görenlere mi..Çok acı çook:43:

üzülüyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum, gerektiğinde hemen barınağı arıyorum( eskişehirdekiler iyi çalışıyor) ama bitmiyorlar. Ve burası çok soğuk, geceleri özellikle. Kedi eve geldi yemekler koydum önüne yemedi eti bile yemedi, sadece su içti biliyor musun deli gbi su içti, halbuki etraf kar, yerler buz, su dolu, kendi suları da var ama donuyor hemen. Bende köpeklere ve diğer kedilere sıcak su götürdüm, biraz daha geç donsun diye. Düşünmeyelim senin de aklına getirmeseydim keşke, Allah dışarıdaki her canlının yardımcısı olsun.

üzülüyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum, gerektiğinde hemen barınağı arıyorum( eskişehirdekiler iyi çalışıyor) ama bitmiyorlar. Ve burası çok soğuk, geceleri özellikle. Kedi eve geldi yemekler koydum önüne yemedi eti bile yemedi, sadece su içti biliyor musun deli gbi su içti, halbuki etraf kar, yerler buz, su dolu, kendi suları da var ama donuyor hemen. Bende köpeklere ve diğer kedilere sıcak su götürdüm, biraz daha geç donsun diye. Düşünmeyelim senin de aklına getirmeseydim keşke, Allah dışarıdaki her canlının yardımcısı olsun.

amin canımmm düşün düşün insan cıkamıyor işin içinden.Biran evvel bitse su soguklar..

arkadaşlar yazıları okudum da bende de düşük riski var progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum, kontrole sık sık gittim bebiş iyi bi sorun yok korkum da geçti ama çok bunaldım hormonlar değişiyor ondan galiba benim gibi daralan bunalan var mı????

Kızlar olur da eşiniz gül filan alırsa gül koklamanın bebekte lekeye neden oldugunu duydum ama..Fikriniz nedir bu konuda?

evet canim bence kesinlikle dogru birde mesela hirsizlik demeyimde birinin bahcesinden,mesela birinin evine gidince caniniz birsey ister meyve falan gizli birsey yeyince iki elinizi yere surun sonra vucudunuza dokunun.ben bilmedim calisirken kresde muz yedim oglumun bacaginda resmen muz sekilinde leke var arkadasim soyleyince aklima yatti boyle yapman gerekiyor dedi hic duymamistim.:26:

Günaydın kızlar,herkesin bebişleri iyidir inşaallah..

ama ben bugün çok korktum,sabah kalktığımda gece baya kanamam olduğunu gördüm,hiç böyle olmamıştı,durup dururken niye kanadı ki :S Daha hiç ultrasona da girmedim,2 hafta önce doktora gittiğimde bana bu cumartesi için gün verdi,eşim de bi şey olmaz cumartesiye kadar bekle diyor,ama ben korkuyorum,kırmızı değil ama tam kahverengi de değil,böyle bi kanama,onun dışında bir şikayetim yok,ne yapsam hemen doktora gitsem mi yoksa devam etcek mi diye beklesem devam etmezse cumartesi mi gitsem :18:

ama ben bugün çok korktum,sabah kalktığımda gece baya kanamam olduğunu gördüm,hiç böyle olmamıştı,durup dururken niye kanadı ki :S Daha hiç ultrasona da girmedim,2 hafta önce doktora gittiğimde bana bu cumartesi için gün verdi,eşim de bi şey olmaz cumartesiye kadar bekle diyor,ama ben korkuyorum,kırmızı değil ama tam kahverengi de değil,böyle bi kanama,onun dışında bir şikayetim yok,ne yapsam hemen doktora gitsem mi yoksa devam etcek mi diye beklesem devam etmezse cumartesi mi gitsem :18:

Canım bir sorun olsa agrın çok olurdu ama tedbiri elden bırakmamak lazım.Bence sen yine de doktora git. Allah korusun seni ve bebegini.

merhaba kızlar, yaklaşık bir haftadır iş yoğunluğundan buraya bakamıyorum. Nasıl gidiyor hamişlik. Bende cumrtesi bebeğimi görmeye gittim yine. bu sefer ultrasonda kolunu bacağını gördüm. :1: çok mutlu oldum. Rabbim her isteyene bu duyguyu yaşatsın sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Sağlık ocağına onlar mı çağırdı sen mi gittin ve kaçıncı haftada gittin?

7 haftalıkkın gittim. Onlar telefonla çağırdı. Tahlil sonuçlarımı götürdüm. Tansiyonuma ve kiloma baktı. 18 martta yine gel dedi.
Devlet hastanesine tahlil vermeye gidince adımı kaydetmişler. O şekilde aile hekimimiz çağırdı yani.

canım çok geçmiş olsun. bizim bir arkadaş sabah kalktığına yatak nevresim hep kan içinde uyanmış. acil doktora gitmiş. şükür yavrusu kucağında şimdi. ama senin lekelenme şeklinde sanırım. c.tesi yerine bugün git istersen izin alma sorunun yoksa. için rahatlar.

arkadaşlar yazıları okudum da bende de düşük riski var progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum, kontrole sık sık gittim bebiş iyi bi sorun yok korkum da geçti ama çok bunaldım hormonlar değişiyor ondan galiba benim gibi daralan bunalan var mı????

canım bende de üşük riski vardı. ben yatamadım sıkıldım ama progestan kullandım. sıkılıyor insan tabi. karda dışarı da çıkamadık... sevdiğin şeyler izle, oku... kendini sıkmamaya çalış. bende de içimde bir sıkıntı oluyor bazen. hormonlardan diye düşünüyorum.

evet canim bence kesinlikle dogru birde mesela hirsizlik demeyimde birinin bahcesinden,mesela birinin evine gidince caniniz birsey ister meyve falan gizli birsey yeyince iki elinizi yere surun sonra vucudunuza dokunun.ben bilmedim calisirken kresde muz yedim oglumun bacaginda resmen muz sekilinde leke var arkadasim soyleyince aklima yatti boyle yapman gerekiyor dedi hic duymamistim.:26:

Ayy ben de arkadaşımın evinde bir tane kuru incir yemiştim. Biz çok samimi olduğumuz için kendi evimiz gibi kullanırız birbirimizin evini. Yemeklerimizi de yeriz ama şimdi düşününce korktum. İnşallah bi leke kalmaz bebekte.

slm kızlar alıntı etmeyin sileceğim...

üstteki ayın 4 ündeki ultrason resmi 5 haftalık
alttakide 11 indeki cumartesi günki görüntüsü.Bi yorumlayın dolumu boşmu nedir:)

Son düzenleme:
canım baktım ama telefondan giriyorum hiç net değil çok uzak. Ne oldu ki doktorun olumsuz birşey dedi mi

günaydın bebişimin teyzeleri taze anneler nasılsınız dün biraz kötü geçti :37: kendimi bugun iyi hissediyorum ve bugun kontrolümüz var saat 1 de bakalım nasıl olmus bizim sıpa

ben göremiyorum. sitede oluşan link değişikliği nedeniyle problem var diye bir mesaj çıkıyor tıklayınca fotolara

Back
X