2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım, 11 yıllık eviliyim ve 6 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum, en nihayetinde yılın en güzel hediyesini 31 aralık günü aldım tüp bebek tedavisi sonucunda :)

10+1 günündeyim, 24 aralıkta tekrar kontrolüm var bakalım bebişim kaç cm olmuş, merak içerisindeyim. doğum sürecine kadar sizlerle hemen hemen aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşacağız, şimdiden hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,
inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sihhatli olur.

sevgiler

hepimiz çok mutluyuz ama bu mutluluğu en çok hak edenlerimizden birisi sensin

merhaba tekrardan teyzişler biz geldik 10+5 3,6mm olmusuz bayagı büyümüş bizim sıpa :nazar: 27 şubatta ikili kontrolümüz var onuda geçeriz inş

hepimiz bu sıkıntılı günlerimizi atlatırız hem biz hem bebişlerimiz rahat nefes alır :26:

benimde 10+4, 36 mm:)) ikimizin aynı :)) kontrolümde 28 şubat. tahminimce o zaman 2 li testlerimizi yaparlar

inşallah hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçiririz... bnim bebeğim şuan 12 haftalık ense kalınlığına flan baktı doktorum ikili teste gerek duymuyorum dedi ama sanırım herkesin doktoru istemiş bu testte neler çıkıyor??

Sanırım ense kalınlığına bakıyor ve bir kan tahlili yapıyorlar. Ben de yarın öğreneceğin ayrıntıyı tam bilmiyorum

selam kizlar,

Bende 9+6 yim bugun, ben yurtdisinda yasiyorum, toxo bagisikligim yok ve kesinlikle her ay kontrol ettirmek zorundayim yani her ay kan vermem gerekir, bu bi zorunluk yani bence her ay kontrol ettirin yinede bagisikligi olmayanlar. Ben hala hic ultrasyonlara girmedim, bi problem cikmadigi surec 2.5 aydan once yapilmiyo bizim buralarda, yani siz cok sanslisiniz ve kalbinizi daha rahat tutun ne guzel keseyi de gordunuz kalp atislarinida duydunuz bi cogunuz, ben ogrendiim ilk gunden beri meraktayim insallah bi problem cikmaz haftaya gidecem kismet olursa insallah :d

selam kizlar,

Bende 9+6 yim bugun, ben yurtdisinda yasiyorum, toxo bagisikligim yok ve kesinlikle her ay kontrol ettirmek zorundayim yani her ay kan vermem gerekir, bu bi zorunluk yani bence her ay kontrol ettirin yinede bagisikligi olmayanlar. Ben hala hic ultrasyonlara girmedim, bi problem cikmadigi surec 2.5 aydan once yapilmiyo bizim buralarda, yani siz cok sanslisiniz ve kalbinizi daha rahat tutun ne guzel keseyi de gordunuz kalp atislarinida duydunuz bi cogunuz, ben ogrendiim ilk gunden beri meraktayim insallah bi problem cikmaz haftaya gidecem kismet olursa insallah :d

nerde yasıyorsun canım sende hayırlısı ile haftaya görceksin bebişini bende sadece kalbinin attıgın gördüm sesini bende duymadım ve bende yurtdısındayım

İyi akşamlar kızlar ;
Sabah kanamam oldu demiştim ya doktora gittim,doktorum biraz titiz biri çok korktu,hemen ultrasona gönderdi,neyse ki her şey yolundaymış,bebişin keyfi yerindeymiş,kalp atışlarını da duydum :nazar: Çok sert hareket ediyorsun ondan öyle olmuştur dedi doktor,pat diye oturup kalkıyorsun diyor :9: biraz paniğim heralde ben,unutuyorum :) ama artık dersimi aldım bu korkudan sonra ;)

kızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim :16:
maşallah:nazar:darısı bizim başımıza inşallah bizimkilerde büyümüştür:)
maşallah cnm süper yaaa

ay inşallah cnm yaaa bi bakıyosun akşam bana kalp atışını gösteriyormuşş
canım inşallah kalp atışlarını duyarsın bende 7.hftda duydum ve tutamadım kendimi ağladım...çok değişik bir duygu...
ayrıca kistimde küçülmüş, kuyruksokumumun ağrısına neden olan sıvıda gitmiş, kanamada yokmuş :nazar: maşallah bana :nazar:
maşallah :nazar:herşey yoluna giriyor ne güzel..inşallah bugünleri iyi bir şekilde atlatıcaz..sonrada keyfini sürücez..
selam herkeze haftaya cumarteside bizim kontrollümüz var 11+1 sanırım 2i test te yapıcak herşey iii çıkar inşalah dua edin annişler
inşallah herkesin testi iyi çıkar...
merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım, 11 yıllık eviliyim ve 6 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum, en nihayetinde yılın en güzel hediyesini 31 aralık günü aldım tüp bebek tedavisi sonucunda :)

10+1 günündeyim, 24 aralıkta tekrar kontrolüm var bakalım bebişim kaç cm olmuş, merak içerisindeyim. doğum sürecine kadar sizlerle hemen hemen aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşacağız, şimdiden hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,

sevgiler
merhaba hoşgeldin:)
merhaba tekrardan teyzişler biz geldik 10+5 3,6mm olmusuz bayagı büyümüş bizim sıpa :nazar: 27 şubatta ikili kontrolümüz var onuda geçeriz inş

hepimiz bu sıkıntılı günlerimizi atlatırız hem biz hem bebişlerimiz rahat nefes alır :26:
maşallah bugün ne güzel haberler var:):nazar:
Sanırım ense kalınlığına bakıyor ve bir kan tahlili yapıyorlar. Ben de yarın öğreneceğin ayrıntıyı tam bilmiyorum

ikili testin nasıl olduğunu bilmiyorum..bende bakıcam netten..benim doktor 2 li test için birşey söylemedi en son 10 gün önce kan ve idrar teseti yaptı toksoplazma,kızamıkçık,hemogram..vs için ama sonucunu almadım daha..3 hft sonra tekrar çağırdı o zaman söylicekmiş..heralde o zamanda bu ikili testi yapar..yoksa sorucam zaten...merakla bekliyorum bakalım...

kızlar özellikle sabah ilk kalktığınızda yada ani hareket ettiğinizde gerildiğinizde falan karnınızda garip bir ağrı oluyor mu ya ? ben kasılıyorum bazen .. rahim genişlediği için diyorlar bilmem ..aklıma takıldı sizde de oluyor mu ? bi de ben zayıfım ama daha 9 + 5 haftalığım şişlik için erken diyorum .. şişmanladım mı desem değil zaten iştahım hiç yok..böyle özellikle akşamları bir şişiyor karnım anlatamam ..somaliler gibi :52:

selam kızlarrrrrrrr......herkezi ikili test telaşı sarmış....benide.....haftaya çarşamba benimde ikili testim olacak.....allah yardımcımız olsun......

benimde aynı gün :)
ama ben devlette yaptırmayı düşlünüyorum özelde 110 lira
ona vereceğim parayla bebeğimin arabasını alrım :)

merhaba arkadaşlar,

sevgiler

ne gzüell Allah bağıslasın canım

Gebelik.org dan alıntıdır..

Başak Burcu Bebeği: 24 Ağustos-22 Eylül

Başak burcu

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur. Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler, erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar. Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular. Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler. Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar. Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir. Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.

Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar. Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar. Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

Terazi Burcu Bebeği: 23 Eylül-23 Ekim

Terazi burcu

En sevdiği cümle:
"kararsızım"

İyi yönleri: büyüleyici, geniş, arkadaşça, sevecen

Olumsuz yönleri: kararsız, değişken, savurgan, saf

Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.

Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.

benmki başak olacak o zaman hiç bakmaştım:1:

benimde yarın sağlık ocağında randevum var ne diyecekse ultrasonda yok merak ediyorum

kızlar özellikle sabah ilk kalktığınızda yada ani hareket ettiğinizde gerildiğinizde falan karnınızda garip bir ağrı oluyor mu ya ? ben kasılıyorum bazen .. rahim genişlediği için diyorlar bilmem ..aklıma takıldı sizde de oluyor mu ? bi de ben zayıfım ama daha 9 + 5 haftalığım şişlik için erken diyorum .. şişmanladım mı desem değil zaten iştahım hiç yok..böyle özellikle akşamları bir şişiyor karnım anlatamam ..somaliler gibi :52:
bendeki ağrı adet ağrısından daha şiddetli ama benziyo kasılıyo gibi rahmim o şekilde oluyor aniden olup bitiyo ama çok sık olmuyor bu ara ve aynı şekilde bendede gece karnımda sanki bi top varmış gibi oluyor :))

Son düzenleme:
maşallah:nazar:darısı bizim başımıza inşallah bizimkilerde büyümüştür:)

canım inşallah kalp atışlarını duyarsın bende 7.hftda duydum ve tutamadım kendimi ağladım...çok değişik bir duygu...

maşallah :nazar:herşey yoluna giriyor ne güzel..inşallah bugünleri iyi bir şekilde atlatıcaz..sonrada keyfini sürücez..

inşallah herkesin testi iyi çıkar...

merhaba hoşgeldin:)

maşallah bugün ne güzel haberler var:):nazar:

ikili testin nasıl olduğunu bilmiyorum..bende bakıcam netten..benim doktor 2 li test için birşey söylemedi en son 10 gün önce kan ve idrar teseti yaptı toksoplazma,kızamıkçık,hemogram..vs için ama sonucunu almadım daha..3 hft sonra tekrar çağırdı o zaman söylicekmiş..heralde o zamanda bu ikili testi yapar..yoksa sorucam zaten...merakla bekliyorum bakalım...
Yaşadığın ülkede pek ingilizce bilmezler. NAsıl anlaşıyorsun? Uzak doğuda yabancı olmak kabus gibidir. Dr. lar biliyor mu genelde?
Akşam saatlerde karının şişmesi de hamilelik belirtisi. Telaşlanma..Ben dede oluyor bazı günler.Sabaha karnım dümdüz kalkıyorum

Hadi gözün aydın. 3,6 cm demek istedin herhalde di mi? 3,6 mm pek küçük.

Kızlar bizim ikili testte gireceğimiz ultrason, normal rutin kontrollerde girdiğimiz ultrasondan daha mı farklı?
tam bilmiyorum ama sanırım aynı sonuçta şuan girdiğimiz ultrosanda boyunu rahatlıkla ölçüyor hatta bazen doktorlar kan tahlili bile almıyorlar ense kalınlığı normal çıkınca

Back
X