çok teşekkür ederim satım 5 aralık 10 haftalığım allahın izniyle 27 sinde ikili testim var bekliyorum kuzumu görmeyi![]()
hadi bakalım hayırlısı güzel sonuçlar güzel haberlerle bilgi verirsin benimd 25inde kntrol ve 2li test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim satım 5 aralık 10 haftalığım allahın izniyle 27 sinde ikili testim var bekliyorum kuzumu görmeyi![]()
evet benimde oralardaki Türk arkadaşlarım soğuklarda ya çocuklarını çıkarmıyorlar, ya da bin kat giydirip öyle çıkarıyorlar dışarı. Ama çocuklar yine hastalar yine hastalar. Yabancı arkadaşların da -20 derecede bile kafasında şapka yok, çocukların burunlar, eller, kulaklar kıpkırmızı soğuktan, burunları akıyor, önleri açık fılfır fılfır dolanıyorlardı. Çok gülüyordum.
Ya hamburger ben de yemem ama krize girdim. Bir de içind emarul oluyor ya.. Toxo yüzünden yememem lazımdı onu bile yedim. Ekstra ketcap döktüm (ki onlar da katkı maddesi dolu) Bir de yanına kola ve patates kızartması.. Ama hiç pişman olmadım ne yalan söyliyeyim. Yine olsa yine yerim...
anladım cnm bildiğim kadarıyla 2li 3 lü test 6.cı ayda ayrıntılı doppler 8.ci ayda şeker yüklemesi 32.ci hafta sonrasıda 10 günde bir nst kızımda bunlar olmuştu bitek 2liyi yaptırmamıştım amniyosentes zaten olmuyo 35 yaş ve üstü
aslında üşenmesem oraya gider hamilelik raporlarımı gözlerine sokasım varda deymez diyom sağ tüpüm yırtılmıştı biraha asla bebek sahibi olamazsın diyo bana kadın normalde %50 hamilelik şansı varken sen tek tüple % 25 oda imkansız ancak tüp bebek yaparsın dedi bende dayanamadım üzüleceğimi sandı vallah benim zaten evde 3 yaşında kızım var o bana yeter allah olmayanlara versin dedim sustu noldu korunma sürem bitti aralıkta rahim flimi çektirdim ve aynı ayda hamile kaldım doktor var birde doktorcuk var
Bana Dr. um 37 ye çıktı riskli annelik yaşı. Ancak 2 li ve 3 lü sonucu kötü çıkarsa amniyosentez yaparız dedi. Yaşımdan dolayı yapılır diyordum amniyosentez. Ama yine de yaptırmak isteyebilirim onu da.. Bakalım daha erken..Dr. umla hiç konuşmadım bunları.
2 linin de güvenirliği %60 olduğu için çok bir anlam ifade etmiyor zaten.
Bana Dr. um 37 ye çıktı riskli annelik yaşı. Ancak 2 li ve 3 lü sonucu kötü çıkarsa amniyosentez yaparız dedi. Yaşımdan dolayı yapılır diyordum amniyosentez. Ama yine de yaptırmak isteyebilirim onu da.. Bakalım daha erken..Dr. umla hiç konuşmadım bunları.
2 linin de güvenirliği %60 olduğu için çok bir anlam ifade etmiyor zaten.
ikili üçlü testlerin ankaraya gittiğini sonuçlarının birer istatistik yorumu olduğunu söylemişti doktorum eğer ultrasonda bebeğin burun kemiği görülürse ve ense kalınlığında problem olmazsa allahın izniyle o çocuk sağlıklıdır demişti üçlü testte durup dururken istatistiki olarak riskli alana giriverirde amniyosenteze mecbur kalırsak yüzde iki düşük yapma ihtimali doğarki buda muhtemelen sağlıklı bi çocuğu kaybetmek demektir demişti kendisi çok iyi bi ultrason uzmanıydı çapadan gelmeydi bide rabbim böyle şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi inşallah bütün bebekler sağlıkla doğar
evet amniyosentezin çok çok tecrübeli ellerde yapılması gerekiyormuş...O durumda en iyi Dr. u bulmak gerek.. Biz kötü düşünmeyelim...
ne güzel söyledin boncuk bende 2'ye hamileyim. Hiç panik yok evham yok ne kadar rahat olursam o kadar keyif alıyorum. Benim ilk doğum falan çok zordu. Bunda daha tecrübeliyim.
Filizyavuz ben o zaman zeynep kamildeki randevuma gideyim uzak olsa da... Hem sanırım orada tam biyokimya testleri de yaparlar değil mi? Memorialdaki Doktorum CMV ye baktır dedi. Zeynep kamildeki doktora söyleyeceğim burada bakıyor musunuz diye. Bazı devlet hastaneleri o kadar kötüymüş ki, aynı anda içeriye 6 hasta alıp koyun gibi davranıyorlarmış.
Aybükem2008 iyiymiş fiyatı. Bana 450 dediler memorialda.
Kızlar okmeydanı ssk ikili tarama yapıyormu?
Randevu almak gerekiyormu bekleniliyormu çok?Eğer öyleyse bende orda yaptırırım işyerime çok yakın
ya kıslar benim canım sadece ekmek arası peynir cekiyor fare gibi peynir kemiriyorum![]()
ay kızlar ya otururken gobegim duruyor göğüs altından kat olusuyo daha erken değil mi ya![]()