- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
valla iyi tarafında bak bebeğin peyniri çok sevecek :) ben de peynir ekmek yiyorum. Beyaz peynirli tost yiyorum. Ve kaşarlı pide yiyorum birde peynirli makarna denesem mail olurk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla iyi tarafında bak bebeğin peyniri çok sevecek :) ben de peynir ekmek yiyorum. Beyaz peynirli tost yiyorum. Ve kaşarlı pide yiyorum birde peynirli makarna denesem mail olurk![]()
Bir peynir muhabbeti geçmiş. Ben de bayılırım peynire. Beyaz peyniri domatessiz yiyemiyorum. domatesleri de hormonlu diye yiyemiyorum. ee haliyle beyaz peyniri yiyemiyorum. ama elimde eski kaşar parçası sürekli kemiriyorum ben de. Normalde zaten ağır peynirleri severim, ama bu aralar eski kaşara düşkün oldum.
slm kızlar uzun süredir giremiyorum bulantılar var ama çıkaramıyorum çıkarsam rahatlıcam kızımda sabahtan çıkartırdım rahatlardım bunda gün boyu bulanıyor böyle olan varmı aranızda
oh melekler peynir yiyor :) bende tüm gün peynir yiyorum çünkü bulantıma bir tek o iyi geliyor.
hadi yl filiz :) görmedim kız ben de az önce gördüm ya kızımın oyuncağı düştü eğildim onu almaya orası sıkıştı bir baktım kat oluşmuş. Ha ha. Ay ıspanak yaptım kızlar bir daha tövbe ya anam ağladı yemin ediyorum yıka yıka yoruldum. Bir de tarhana yapacağım yeter ışte :)
ben kızım da da ilk 3 ay 3.5 ay hiçbir şey yiyenedim sonra bir başladin yemeye doymuyordum ve sonunda kızım maşallah sağ salim doğdu hatta gelişimi hep zaman yasitlar dan daha ileri oldu her zaman. Ki ben bir de 9 ay Kustum yani.
benden dolayı geçti peynirin her cesidi yiyorum bildiğin fare oldum buzdolabının önünde ekmek arası peynir yiyorum benimde peynir domates cekiyor ama domates mevsimi değil3 dilim yedim
doymuyorum
küflü olan kısımları yemiyorsun dimi canım onlar zararlı diyorlar küflü yemek
baska yemek yiyemiyoruz iyi mi kötü mü bilmiyorum![]()
Ben normalde de yıkanmış ıspanak alırım. Çok zor oluyor onu temizlemek başka türlü.
Yalnız kızlar marulları falan yıkarken suyun köpürdüğünü hissettiniz mi?
Tarım ilacımı acaba diye kalakaldım. MArulları suya bastıkça beyaz beyaz birseyler çıktı...Bir de ben şimdi sirke kullanıyorum ama şu marketlerde satılan sebze meyve yıkama suyunu kullanan var mı hiç???
Bulantıya da gerçekten ayva deneyin. Çok çok iyi geliyor. Bana peynirdne iyi geliyor.
yok küflü kısmını yemiyorum. Ama ben normal yemek yemeye de devam ediyorum. Aralarda cevizle peynir kemiriyorum...
bence sebze ve meyvelerin yıkanmasında sirke daha iyi sular bana hiç mantklı gelmiyor yıkanmısdan kastın dondurulmus mu?
ayvayı biz burda bulamadık daha gelmedi bize![]()
sebze yiyemiyorum ben diğer yemekleri götürüyorum ama ne zaman sebze yapsam midem almıyor![]()
oh masallahhh minige![]()
yok yıkanıp kurutulup paketlenmiş ıspanak yaprakları satılıyor taze olarak. Onlar pratik oluyor bayağı.
Ayva orda olmaz. Olsa da çorbasını ya da reçelini yaparlar, yemeyi bilmezler ki çiğ bir şekilde..... Ben Alman bir arkadaşa yedirmiştim Türkiye ye geldiğinde "bu gerçekten yeniliyor mu böyle " demişti. Sonra bayılmıştı tadına.
teşekkür ederiz teyzesi. Ne yapıyoruz canımızı sıkmiyoruz ve canımız ne isterse onu yiyoruz. Bebekler bizim herşeyi hissediyorlar unutmayın.![]()
oh ne güzel burda alman marketlerinde hep dondurulmus var bazen geliyor oda sansına denk gelirse alıp yersin
türk marketinde bile bulamadık
almanlarda zaten yemek kültürü yok