2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşim anlatmıstı bizim beyaz lahanaya bişeyler katıp yiyorlarmıs

meyve konusunda güzelmiş ama pahalı olması kötü gercekten bizim ülkemiz cennet ama kıymetini bilmiyoruz üretsek dünyayı doyururuz

kelebek hangi sehirdesin ingilizceleri bizden kötüymüş:9:

canım o beyaz lahana denilem kimcih bunlarım meşhur yemekleri..ben yemedim ama eşim yedi..bizim lahana turşununa benziyomuş..ama bol acılı biber salçalı ve bol sarımsaklı:27:

bizim memleket cennet...değerlendirebilsek dünyanın en değerli en zengin ülkesi oluruz..

Lıerac çatlak kremi limangoda indirimde.

aaa o krem süper geçen sene dr um tavsiye etmişi bana hatta var olan çatlakları bile biraz giderio. 4 aydan itibaren kullanmaya baslıcam 2 tüp var bende.tabi düşük yapınca onlar elimde kalmıstı artık bu bebişe kısmet:3:
ayrıca saol haber verdiğin igerçekten iyi bir krem

kızlar ben dün serumu yiyince kendimi iyi hissettim ve çenem düştü..burda saat gece yarısı hatta 1 e geliyor..uyuyup dinlensem iyi olucak..hoş sohbetiniz için teşekkürler..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..kendimi iyi hissettikçe yazmaya çalışıyorum..sizde çok kaynatmayın okuması zor oluyor..:34:

ben mesela 1 sene 7 ay oldu buraya geleli cok alıstım cok rahat bir düzeni var belki ufak bir şehir olmasından dolayı ama istanbula gitmek beni korkutuyor :27: sanki ordan gelmemişim gibi :33:

Senin var mı orada sosyalleştiğin ortamlar ve arkadaş çevresi? Beni oraya bağlayan en mühiö şey oydu. Müthiş bir ark. grubum vardı. Her gece bir atraksiyonumuz vardı. Çevremde türk hiç olmamasına rağmen çok mutluydum.

kızlar ben dün serumu yiyince kendimi iyi hissettim ve çenem düştü..burda saat gece yarısı hatta 1 e geliyor..uyuyup dinlensem iyi olucak..hoş sohbetiniz için teşekkürler..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..kendimi iyi hissettikçe yazmaya çalışıyorum..sizde çok kaynatmayın okuması zor oluyor..:34:

sen iyi ol yeter bize canım sen dinlen tabi iyi geceler sana :54:

Senin var mı orada sosyalleştiğin ortamlar ve arkadaş çevresi? Beni oraya bağlayan en mühiö şey oydu. Müthiş bir ark. grubum vardı. Her gece bir atraksiyonumuz vardı. Çevremde türk hiç olmamasına rağmen çok mutluydum.

ben almanca kursuna basladım geldiğim gibi yoksa hiç bir şeklde sosyallesemezdim cunku arkadasım hiç yok kursun sayesinde oldu özellikle filistinli bi arkadasım var öle bir grubumuz yok malesef arada bir eşimin iş arkadasları ile dısarı cıkarsak komsuluk desen sıfır:37:

Midemde ekşime, yanma bulanma arası birsey başladı. İki kivi yedim olmadı. Yarım muz yedim işe yaramadı, biraz leblebi yedim yine değişen birşey olmadı. Ne rahatsızlık verici birsey bu yaaaaa..
ben almanca kursuna basladım geldiğim gibi yoksa hiç bir şeklde sosyallesemezdim cunku arkadasım hiç yok kursun sayesinde oldu özellikle filistinli bi arkadasım var öle bir grubumuz yok malesef arada bir eşimin iş arkadasları ile dısarı cıkarsak komsuluk desen sıfır:37:

Komşuluk benim oturdupum apartmanda da hiç yok. İnsanlar apartmanda karşılaşınca bile iyi günler demiyorlar sinir oluyorum.

Midemde ekşime, yanma bulanma arası birsey başladı. İki kivi yedim olmadı. Yarım muz yedim işe yaramadı, biraz leblebi yedim yine değişen birşey olmadı. Ne rahatsızlık verici birsey bu yaaaaa..

Komşuluk benim oturdupum apartmanda da hiç yok. İnsanlar apartmanda karşılaşınca bile iyi günler demiyorlar sinir oluyorum.

Canim korkutmak istemem ama bende ole basladi istifralar umarim sende hic baslamaz biyerde guzel suan icin anne oldugumuzu kusmalar agrilar vs hatirlatiyor

Burda gordugun zaman selam veriyorlar tanimadigin insan bile guluyor yuzune

kızlar bi kaç gece önce çok enteresan bişey yaşadım yazıp yazmamak arasında kaldım ama yazmaya karar verdim
benim 1 haftadır uyku düzenim bozuldu hazımsızlıktan hiç uyuyamıyordum karnım falan ağrıyordu sonra gece bi ses duydum soluna yat dedi bende hemen döndüm sola yattım sonra uyumusum sonra hep sola yattım şimdi aklıma geldi netten baktım bebek için en iyisi sola yatmakmış böylece daha iyi kan dolaşımı oluyormuş ve annede daha rahat uyuyormuş Rabbim ne büyük hep bizim yanımızda çok tuhaf oldum kızlar ama çokta sevindim :49:
sizinde aklınızda olsun buarada sola yatın mümkün olduğunca:21:

Canım ben de kızımda bi doç.dr a takip ediyordum çok bilgili bi hanımdı çok memnundum
o da hep sola yatmamı koltukta otururken bile sola eğimli oturmamı söylerdi
bebeğe kan ve besinler daha rahat geçiyormuş,plesenta daha serbest kalıyormuş.
hatta şimdi sen söyleyene kadar başka kimseden böyle bir tavsiye duymamıştım
hatırlattığın iyi oldu .:46::49:

one sesiymiş öyle be,allah allah hayırdır inşallah,nasıl bi ses?çok garip bişey:26:

Herkesin sola yatmasi gerek saglik acisindan ben deniyorum ama yatamiyorum hep yuzu koyun bu etkilermi bebegi :(

Kızlar 2 li test yaptıracak mısınız?
ben randevu ayarlayabilirsem zeynep kamilde yaptıracam
komşum orda hemşire ayarlamaya çalışacak randevuyu.
medipol de düşünüyordum ama aklımı çeldi doğrusu işime de geldi
çok para istiyolar özellerde yaa
:ssz:

Back
X