Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben cıkıyorum yarın sabah burda olurum yine. hepimize iyi geceler. uyuyabilirsem tabi...
bağkur ile muayene ücreti 32 lira doğum 1500diyorlar ama fiyat bağkur ssk ya ne kadar bilmiyorum. Pazartesi öğreneceğim bakalım. Ama etraftaki bir çok özel hastane ye göre fiyatları uygun. Mesela bana 2li test 42lira imiş telefon edip sordum
iyi geceler kızlar;
1 gün bakmayınca ne kadar da yazılar birikiyor hepsini okuyamadım bile.arada bebeğini gören ikili test yaptıran arkadaşllar olduğunu okudum.çok sevindim kızlar sizin adınıza benimkide inşallah iyidir.
bugün 25 günden sonra işe başladım.ama kötü oldum sancım başladı yine.bana tatil yine başladı yani bir oon beş gün daha yatmaya devam edicem anlayacağınız.
ne yapalım bebiş için katlanıyoruz.pazartesi randevum var günlerde geçmiyor .....
Canım geçmiş olsun. Moralini yüksek tut yine de hasta hissetme kendini, nazlı hisset
raporu o kadar uzun süre veriyorlar mı, senin kadın doğum doktorun mu veriyor
cnm bende hep yüzüstü yatıyorumm çok rahat ediyorum öylee...karnım şişince en çok yüzüstü yatmayı özlicem sanırım o yüzden bol bol yatıyorum şimdiden...annem çok kızar bana yüzüstü yatma kızım çok günah derHerkesin sola yatmasi gerek saglik acisindan ben deniyorum ama yatamiyorum hep yuzu koyun bu etkilermi bebegi![]()
Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim haftaya kontrolüm var çok heyecanlıyım. Belki cinsiyeti öğrenirim.2 li test de yapılacak.
pek fazla yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum genelde. Benim 21 aylık bir de kızım var. Şimdi ikinci geliyor. ilk hamileliğimden çok farklı. Hep derlerdi hepsi farklı olur diye.
Günaydın kızlarr. Ben de bugün mide bulantısıyla uyandım. Bir bardak su içtim onu çıkarttım. Ama şimdi iyiyim.Yumurta, portakal suyu, güzel bir kahvaltıdan sonra okula geldim. Herkese güzel bir gün diliyorum.![]()
Günaydın kızlarr. Ben de bugün mide bulantısıyla uyandım. Bir bardak su içtim onu çıkarttım. Ama şimdi iyiyim.Yumurta, portakal suyu, güzel bir kahvaltıdan sonra okula geldim. Herkese güzel bir gün diliyorum.![]()
cnm bende hep yüzüstü yatıyorumm çok rahat ediyorum öylee...karnım şişince en çok yüzüstü yatmayı özlicem sanırım o yüzden bol bol yatıyorum şimdiden...annem çok kızar bana yüzüstü yatma kızım çok günah derneden günahsa :)
Bu gün mü yaptıracaksın :)
bebişini göreceksin çok güzel ve heyacanlı :))
Ayyy benim öğrenciliğimin iki yılı eryamanda geçti. Bak o günlerimi hatırlattın bana. yıllardır Ankara gittiğim yok ama çok güzel yıllarımı geçirdim orada.evet fiyatı iyiymiş.Ama bana çok ters Çag hastanesi..Eryamanda oturuyorum ben.Arastıracaz bakalım.Sonumuz hayır olsun..
Yatmadan önce duş almak iyi geliyor, ve papatya çayı. Gözlerim kapanıveriyor ama 2-3 saat sonra sanki uykumu almış gibi fırlıyorum. Bir daha da dalamıyorum uykuya. Benim hep vardı uyku problemim sporla halletmiştim. Şimdi sporu bırakınca yine geri geldi...benim de uykum çok düzenliydi hamilelikten önce hatta tavuk gibi erkenden uyurdum. Sonra 9. haftalarda sanırım uykum fecii kaçtı eşimle birlikte oturuyordum 3 e kadar. Sonraki hafta da 10 da uyumaya başladım. Bu hafta da sürekli uykumda, uyumadan önce, uyanınca gerinme ihtiyacı duyuyorum, tüm kemiklerim, kaslarımla geriniyorum ama, vücuduma garip birşey yayılıyor sanki ben gerindikçe :):)
Senin Dr. da abartmış. Bana da yağlanman gerek dedi Dr. um. Yağlanmassan süt olmaz dedi. Ama 20 kilo da biraz çok değil mi yaaa? Benim hedef 10-12 kilo maksimum. Ama 6. aydan sonra çok acıkıyormuş insan. Hatta gece kalkıp yemek yiyip yatıyormuş hamileler. O yüzden mutlaka alırız o dönemde. Bir arkadaşım da 7. aydan sonra doymak bilmiyorum diyordu. Gerçekten dünyaları yiyor ve doymuyordu.ben maalesef bastıramıyorum arada bir bastırıyorum ama doktorum da kilo almamı istiyor hemde 20 kilo
aslında yakın olsak beraber otururuz bende 1 de uyanıyorum artık 4 5 oturuyorum bizim ufaklıklar şimdiden uykusuz bırakıyor![]()
Ya sağlık ocağında ultrason mu var? Maşallah ne diyeyim....Bizim burada maksimum kan testi yapılıyor.belirti bende de yoktu pazrtesi sağlık ocağında kalp sesini dinledm meleğimin yani orada rahatlar :)
takmamak gerek
ben en son otobüste çok salllanmıştım onu kafama çokk takıyordum ama minnoş iyiyimiş :)![]()
Yaa sizin ikili test fiyatlarınız çok çok iyi. Kaçırmadan yaptırın valla...kızlar slmm sayfalar yine uçmuşşş :) radyasyona maruz kalmayın okurken bizi de yormayın :)) şaka bir yana bel ağrısı şikayeti bende de cok var hemde baya çok. gece uyurken sağdan sola dönerken bile hissediyorum.eşimin işi nedeniyle 1,5 ay şehir degiştirmek zorunda kaldım mecburen doktor da değişti. özel hastanede 2li tarama 50 tl uygun değil mi sizce de. devlete gidip o kadar sıra beklemiyim dedim fiyatı uygun bulunca. ankaraya döndüğümde hala sabit bir doktor bulamadıgım icin tekrar telaşa düşücem. bende 2li sonucundan cok korkuyorum. insallah hepimiz atlatırız hemen.
Benim bulantım yok ama istahım çok acık oldugu için sürekli yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.Ben de o yüzden kilo aldım malesef
Uyku düzenim benim de berbat.Gündür uyukluyorum, idrara cok cıkıyorum..uyanınca da birdaha uyuyamıyoorum![]()
Ayyy benim öğrenciliğimin iki yılı eryamanda geçti. Bak o günlerimi hatırlattın bana. yıllardır Ankara gittiğim yok ama çok güzel yıllarımı geçirdim orada.
Yatmadan önce duş almak iyi geliyor, ve papatya çayı. Gözlerim kapanıveriyor ama 2-3 saat sonra sanki uykumu almış gibi fırlıyorum. Bir daha da dalamıyorum uykuya. Benim hep vardı uyku problemim sporla halletmiştim. Şimdi sporu bırakınca yine geri geldi...
Senin Dr. da abartmış. Bana da yağlanman gerek dedi Dr. um. Yağlanmassan süt olmaz dedi. Ama 20 kilo da biraz çok değil mi yaaa? Benim hedef 10-12 kilo maksimum. Ama 6. aydan sonra çok acıkıyormuş insan. Hatta gece kalkıp yemek yiyip yatıyormuş hamileler. O yüzden mutlaka alırız o dönemde. Bir arkadaşım da 7. aydan sonra doymak bilmiyorum diyordu. Gerçekten dünyaları yiyor ve doymuyordu.
Ya sağlık ocağında ultrason mu var? Maşallah ne diyeyim....Bizim burada maksimum kan testi yapılıyor.
Yaa sizin ikili test fiyatlarınız çok çok iyi. Kaçırmadan yaptırın valla...
İşte bende de öyle. tuvalete gittiysem gece ondan sonra yatakta dönüp duruyorum...Hatta eşim tuvalete gittiyse ona bile uyanıyor ve bir daha uyuyamıyorum.
günaydın kızlarrr
cnm benimde sabahları artık midem bulanıyo.çıkarıcak gibi oluyorum ama çıkarmıyorum tabi direniyorum.şuanda bile var biraz bulantı...
ben bulantıyıda geçtim ama mide yanmam çok oluyor napıcam hiç bilmiyorum.ağzıma resmen zehir geliyor..gırtlağımda kalıyor yediğim şeyler geri geliyor...napıcam böyle hiç bilmiyorum.sanki boğazıma bi yumru oturmuş gibi yutkunsam inicekmiş gibi.