2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarrr
cnm benimde sabahları artık midem bulanıyo.çıkarıcak gibi oluyorum ama çıkarmıyorum tabi direniyorum.şuanda bile var biraz bulantı...
ben bulantıyıda geçtim ama mide yanmam çok oluyor napıcam hiç bilmiyorum.ağzıma resmen zehir geliyor..gırtlağımda kalıyor yediğim şeyler geri geliyor...napıcam böyle hiç bilmiyorum.sanki boğazıma bi yumru oturmuş gibi yutkunsam inicekmiş gibi.

Eğer çıkartmazsam bütün günüm kötü geçiyor benimde. Mide yanması zaten var :) Bulantıya hiç direnme bırak gitsin. Mide süper rahatlıyor o zaman. Valla bu şikayetlerle mutlu olmaya başladım ben artık. :52: çıkartırkın bile ay bebişim iyidir inşallah diyorum.

Eğer çıkartmazsam bütün günüm kötü geçiyor benimde. Mide yanması zaten var :) Bulantıya hiç direnme bırak gitsin. Mide süper rahatlıyor o zaman. Valla bu şikayetlerle mutlu olmaya başladım ben artık. :52: çıkartırkın bile ay bebişim iyidir inşallah diyorum.

gercekten istifra edince insan rahatlıyor nasıl bir mutluluksa bende mutlu oluyorum :52:

banada yaglan demedi al 20 kiloyu emzirince verirsin dedi zayıf basladıgım için 20 kilo al dedi nasıl yaglancaz ki :27:

Valla bebeğin gelişimi iyi olursa hiç alamam 20 kilo falan. Onun kilosu normalden az olursa oturur yerim sık sık iskenderleri, hamburgerleri, sabah omletleri, hellim peynirlerini, fıstık ezmelerini, nutellaları. Ama bebeğin kilosu iyi derse ne gerek var ki o kadar almaya.Bize de yazık.
Hoş sen 48 din değil mi? Benden de zayıfsın.

pek cok sakızda tatlandırıcı oldugu ıcın zararlı dıye bılıyorum, sade olanlardan mı çiğniyorsunuz? bir de mide yanmasında gaviskon içmenin bi zararı yok diye biliyorum doktoruna danış yine de ...

Kızlar henüz hiç kilo almadım ben.Almayan var mı?

ben daha almadım :1:

Valla bebeğin gelişimi iyi olursa hiç alamam 20 kilo falan. Onun kilosu normalden az olursa oturur yerim sık sık iskenderleri, hamburgerleri, sabah omletleri, hellim peynirlerini, fıstık ezmelerini, nutellaları. Ama bebeğin kilosu iyi derse ne gerek var ki o kadar almaya.Bize de yazık.
Hoş sen 48 din değil mi? Benden de zayıfsın.

bana da mantıklı gelmiyor ben 45-46 arası gidip geliyorum netten hesaplattıgımda 61 en fazla diyor 20 kilo 75 nasıl veririm

zaten anne 50 kilo alsa bebege bi gram veremese bi işe yaramaz annenin kilosu değil bebeğin gelişimi önemli cok dogru söylüyorsun

Kızlar ben hiç yüzükoyun uyuyamam. Sırtüstü yatmayı severim en çok. Bazen de yan dönerim. Ama eşim de ben de tavana baka baka sırtüstü uyuruz. :1:

papatya, ıhlamur ve rezene serbest. ben anasonu sevmediğim için rezene içmiyorum ama diğerlerini arada bir içiyorum

bı arkadasım gaz ıcın rezene kullanıyor da sızede bı sorayım dedım..bıtkı caylarını pek tavsıye etmıyorlar ya ınsan tereddut edıyor..papatya cayını severım serbest ıse ıcılebılır...sureklı sut ayran mı ıcıcez yaa..meyve suyu yok,soda yok,kahve yok,cay yok,su içmekden ınek gıbı oldum valla...hos suda durmuyor benım vucudumda dırek gıdıyor

pek cok sakızda tatlandırıcı oldugu ıcın zararlı dıye bılıyorum, sade olanlardan mı çiğniyorsunuz? bir de mide yanmasında gaviskon içmenin bi zararı yok diye biliyorum doktoruna danış yine de ...

Damlasakızı çiğniyorum, ya da naneli. Mide ilacı hiç kullanmadım. Çok çok gerekmedikçe de düşünmüyorum.

Kızlar ben hiç yüzükoyun uyuyamam. Sırtüstü yatmayı severim en çok. Bazen de yan dönerim. Ama eşim de ben de tavana baka baka sırtüstü uyuruz. :1:

fılız hanım sızınde bebgınız hayırlı ugurlu olsun...testlerınız cok guzel cıkmıs darısı basımıza ınsallahh...

kızlar birazdan eşimle çıkıp ikili test için doktora gideceğiz. Ama bu sefer neden bilmiyorum ikimizde gerginiz. Hissetmiyorum diye biliyorum da, endişeliyim çok garip. Aaslında testle ilgili değil endişem.. dilim varmıyor ya kalbi atıyo mu hık mık derse doktor....

En güzeli, en ideali işte. Benim tartıda bir gün 3 kilo bir gün 600 gram fazla çıkıyor. HAngisi doğru bilmiyorum.

bende hıc kılo almayanlardanım ama gebelık oncesı almıstım alacagımı zaten..kılolu hamıle kaldım ben suan 68 kıloyum bana gore cok yanı..dr normal dıyor ama bence cok...

bı arkadasım gaz ıcın rezene kullanıyor da sızede bı sorayım dedım..bıtkı caylarını pek tavsıye etmıyorlar ya ınsan tereddut edıyor..papatya cayını severım serbest ıse ıcılebılır...sureklı sut ayran mı ıcıcez yaa..meyve suyu yok,soda yok,kahve yok,cay yok,su içmekden ınek gıbı oldum valla...hos suda durmuyor benım vucudumda dırek gıdıyor

Sodanın üzerinde doğal kaynak suyu yazıyorsa içebilirsin. Bikarbonatlı olmayanları içmek lazımmış. Ama gazını kaçırmak şartıyla. Hatta dr. um çok çok yararlı olduğunu söyledi gazsız sodanın içindeki mineraller yüzünden..... Ben her gün 1 şişe içiyorum...Geceden kağaını açıyorum. Ertesi güne gazı kaçmış hazır oluyor. Bitki çayları da açık içilecek ve günde 1 kupayı geçmeyecek. Geçen hafta da hamile olduğumu unutup yarım bardak kola içtim....:56:

kızlar birazdan eşimle çıkıp ikili test için doktora gideceğiz. Ama bu sefer neden bilmiyorum ikimizde gerginiz. Hissetmiyorum diye biliyorum da, endişeliyim çok garip. Aaslında testle ilgili değil endişem.. dilim varmıyor ya kalbi atıyo mu hık mık derse doktor....

merhaba canım Allah korusunkötü şeyler getirme aklınaaaa
gideceksinizzz bebişnin kalbinin sesini herzamankinden dahaa daha hızlı daha gür duyacaksın iki testinde inş. güzel çıkacakk dualarla git canım

gonlunu ferah tut dıycem ama olmuyor deıl mı...hep aynıyız valla bıtek kendını bole sanma...kucagımıza alana kadar bu bole devam edecek korkarım...hayırlısı ıns arkadasım..guzel haberlerle gel ıns

bende hıc kılo almayanlardanım ama gebelık oncesı almıstım alacagımı zaten..kılolu hamıle kaldım ben suan 68 kıloyum bana gore cok yanı..dr normal dıyor ama bence cok...

Ben de 6. aya kadar sabit gitmek istiyorum.Ondan sonra ayda iki kilo alsak 8-9 kilo ile tamamlamış oluruz. Onlar da emzirirken hemen gidiverir.

Back
X