2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

En güzeli, en ideali işte. Benim tartıda bir gün 3 kilo bir gün 600 gram fazla çıkıyor. HAngisi doğru bilmiyorum.

Canım en güzeli yeni bir dijital tartı almak ancak böyle kendimizi kontrol altında tutabiliriz...

Ben de 6. aya kadar sabit gitmek istiyorum.Ondan sonra ayda iki kilo alsak 8-9 kilo ile tamamlamış oluruz. Onlar da emzirirken hemen gidiverir.

6. aya kadar hiç kilo almamak mı yani?sağlıklı olur mu ki?:53:

Sodanın üzerinde doğal kaynak suyu yazıyorsa içebilirsin. Bikarbonatlı olmayanları içmek lazımmış. Ama gazını kaçırmak şartıyla. Hatta dr. um çok çok yararlı olduğunu söyledi gazsız sodanın içindeki mineraller yüzünden..... Ben her gün 1 şişe içiyorum...Geceden kağaını açıyorum. Ertesi güne gazı kaçmış hazır oluyor. Bitki çayları da açık içilecek ve günde 1 kupayı geçmeyecek. Geçen hafta da hamile olduğumu unutup yarım bardak kola içtim....:56:

o kacamagı bende yapıyorum merak etme:52:ayrıca su toxo yuzunden butun yemek alıskanlıgım degıstı ıyıce pımpırık oldum cıkrım..o cok sevdıgım salataları dısarda yıyemıyorum artık ne kadar uzucu bısı...bu arada dr buldum kendıme ptesı gunu 11,30 da randevum bakalım ıns memnun kalırım...

Ben de 6. aya kadar sabit gitmek istiyorum.Ondan sonra ayda iki kilo alsak 8-9 kilo ile tamamlamış oluruz. Onlar da emzirirken hemen gidiverir.

bende 600 gr aldım kızlarrr hiç almak istemiyordum 4 ay ama bu iştahlaaaa bukadar olduğuna bile seviniyorum:DDD

Dün bende de oldu yaaa.. Ağzımda bir de acı bir tat oluştu... İstifra etmiyorum ama midem bulanıyor. Bulantıyı da bir tek yemek yemek kesiyor. ama yanma geçmiyor. Kusmamaya çalış. Bir kere kusarsan gerisi gelirmiş. Öyle diyorlar. Ben de ne yersem çıkarmaktan korkuyorum ve kusmuyorum. İnan bulantı kusmadan daha iyi diyorlar.
Dün muz, elma, ayva, diyet kraker.... hepsini denedim. İlk 5 dk iyiyim bunları yiyince, ama sonra hemen yine başlıyor. eee ben durmadan yemek yiyemem ki.....Midemde de gaz da var...Sütü laktozsuza çevireceğim sanırım ben de...Sabah bir bardak içiyorum ama yine de onu da laktozsuz içeyim.
Bugün de ağzımda naneli sakız dolanıyorum. En azından ağzımdaki o acı tadı hissetmiyorum ve bulantıyı daha az hissediyorum sakızla.

cnm aynen yaa sanki göğüs kafesimde ateş yakmışlar boğazımdada bi yumru.Çok afedersin akşam ıspanak yedim bütün akşam ağzımdaydı.Gırlağımda kalmış sanki hepsi mideme inmemiş...
bu yanma ne kötü bişimiş yaaa doktoru aradım rennie dua die bi şurup verdi az önce onu içtim.inş fayda eder..bu yanmalar hepmi sürecek yahu.

Canım en güzeli yeni bir dijital tartı almak ancak böyle kendimizi kontrol altında tutabiliriz...

6. aya kadar hiç kilo almamak mı yani?sağlıklı olur mu ki?:53:

Tartım zaten dijital ama sanırım kabızlık problemi ve vucudun su toplamasından ötürü böyle farklı çıkıyor.
Konuştuğum bir kaç Dr. İlk 5 ay protein tabanlı beslenip, kilo alınmamasının sakıncası olmadığını söyledi. Ya da maksimum 1 kilo alabilirsin dedi. Ama ondan sonra mutlaka almak lazım.

o kacamagı bende yapıyorum merak etme:52:ayrıca su toxo yuzunden butun yemek alıskanlıgım degıstı ıyıce pımpırık oldum cıkrım..o cok sevdıgım salataları dısarda yıyemıyorum artık ne kadar uzucu bısı...bu arada dr buldum kendıme ptesı gunu 11,30 da randevum bakalım ıns memnun kalırım...
Evet salata ciddi problem oldu. Evde de yapmaya üşenmeye başladım . Çünkü düpedüz marul yapraklarını çitiliyorum zor geliyor artık...

bende 600 gr aldım kızlarrr hiç almak istemiyordum 4 ay ama bu iştahlaaaa bukadar olduğuna bile seviniyorum:DDD
Metabolizmamız daha hızlı çalışıyor yaaa...Ben bu hafta içinde hamburger, pizza herseyi yedim ve almamışım kilo. Aslında daha zor alıyoruz şu anda.. Ama 3. aydan sonra metabolizma yavaşlıyormuş sanırım.
cnm aynen yaa sanki göğüs kafesimde ateş yakmışlar boğazımdada bi yumru.Çok afedersin akşam ıspanak yedim bütün akşam ağzımdaydı.Gırlağımda kalmış sanki hepsi mideme inmemiş...
bu yanma ne kötü bişimiş yaaa doktoru aradım rennie dua die bi şurup verdi az önce onu içtim.inş fayda eder..bu yanmalar hepmi sürecek yahu.
O iyi geliyormuş demişlerdi. Gerekirse ben de alırım ondan...

benim bazı kan degerlerim yuksek cıkmıstı doktor bitki çayını yasakladı kesinlikle içme dedi. ben de soda içenlerdenim

Kızlar bir de domates suyu aklınızda bulunsun. Hem şeker oranı yüksek değil, hem bulantıya iyi geliyor hem de sağlıklı. Ben 3 tane almıştım, eşim bitirmiş hepsini bugün yine alacağım..

O iyi geliyormuş demişlerdi. Gerekirse ben de alırım ondan...[/QUOTE]

rennie surubu kullanan arkadaslarım var..gonul rahatlıgı ıle kullanılabılır.bu arada dun bursadan bı arkadasım geldı ıkı cocugu var hamılelıgı sırasında materna dıye bır vıtamın kullanmıs ve cok memnun kalmıs..bılhassa cocuk gelısımı ıcın cok ıyı ımıs...bu konuda duyumun var mı?nasıl bakıyorsun?

domates suyu dogal mı??marktetten mı alıyorsun?
Şu anda domateslerin hepsi hormonlu olduğu için yiyemiyorum ve marketten alıyorum domates suyunu. Aslında organik pazar evime çok yakın ama gidemedim bir türlü...

O iyi geliyormuş demişlerdi. Gerekirse ben de alırım ondan...

rennie surubu kullanan arkadaslarım var..gonul rahatlıgı ıle kullanılabılır.bu arada dun bursadan bı arkadasım geldı ıkı cocugu var hamılelıgı sırasında materna dıye bır vıtamın kullanmıs ve cok memnun kalmıs..bılhassa cocuk gelısımı ıcın cok ıyı ımıs...bu konuda duyumun var mı?nasıl bakıyorsun?[/QUOTE]

Dr. bana elevite başlayacağız dedi. 1 hafta sonra başlayacağım.maternayı duymadım.

Şu anda domateslerin hepsi hormonlu olduğu için yiyemiyorum ve marketten alıyorum domates suyunu. Aslında organik pazar evime çok yakın ama gidemedim bir türlü...

rennie surubu kullanan arkadaslarım var..gonul rahatlıgı ıle kullanılabılır.bu arada dun bursadan bı arkadasım geldı ıkı cocugu var hamılelıgı sırasında materna dıye bır vıtamın kullanmıs ve cok memnun kalmıs..bılhassa cocuk gelısımı ıcın cok ıyı ımıs...bu konuda duyumun var mı?nasıl bakıyorsun?

Dr. bana elevite başlayacağız dedi. 1 hafta sonra başlayacağım.maternayı duymadım.[/QUOTE]

ben domatesı agzıma almam bu mevsımde daha dogrusu mevsımı olmayan hıc bıseyı almam agzıma..ne oluyorsa hormonlu yıyeceklerden oluyor zaten..markette satılan hazır seylerın ıcınde de koruyucu ılac oluyor hep ne bıleyım ıcım rahat etmıyor...maternayı ptesı dra sorayım bende bakalım ne dıyecek...

Kızlar aksama yine misafirim var. Ne hazırlasam bilemiyorum.Uzaktan geliyorlar birde.Öyle hazır bişilerle geçiştirmek olmaz.Artık kolay ve pratik bişiler bulmam lazım.Buzlukta size gösterdiğim güllerden var bitek suan elimde :1: Şimdi temizliğe basladım..Bide bugun özel dersim var. 3 gibi gelecek öğrenciler.Offf yetiştiremicemmm yaaaa.Evi de kaç zamandır temizlemiyordum:43:

günaydın kızlar:) dün 2 li tarama testine girdik çok şükür değerlerimizi normal çıktı bide bebeğim süpriz yapıp cinsiyetini gösterdi:) doktorumuz % 90 kız dedi:) zillim olucak allah nasip ederse... Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun...

Kızlar merhaba ben geldim doktordan ikili testin usg aşaması sorunsuz halledildi. Bebeğimin de çok iyi olduğunu söyledi doktor:):nazar::nazar::nazar: Çok şükür endişelerim yersizmiş. Kocaman olmuş 5,7 cm çıktı :) ekrana artık tamamı zor sığıyordu. 3 gün ileri çıktı gebelik periodum. Sooonraaaa en önemlisi ben pipi gibi bişey gördüm sonra sordum cinsiyeti anlaşılıyor mu diye, dur detaylı bakalım dedi, ama eşim öğrenmek istemiyordu onu söyledim yanımdaydı eşim de çünkü, ama monitörden baya görünüyordu doktor bize ayaklarını gösterirken:) Sonra muayene bitti eşime dışarı çıkmasını rica ettim doktora da konuş bakalım dedim. Erkek galiba dedi ama kordon da olabilir dediiii. Aslında ben deli , deli gibi kız istiyordum ama hiç önemsemedim gerçekten.

Neyse MAŞALLAH larınızla birlikte bebeğimin ayaklı popolu fotoğrafını ekliyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: $boncuk17subat2.webp

Kızlar bu arada alıntı yapmayın resmi kaldırabilirim.. Yemeğe çıkıyorum ve deneyimlilerden tahminleri bekliyorum...

Son düzenleme:
günaydın kızlar:) dün 2 li tarama testine girdik çok şükür değerlerimizi normal çıktı bide bebeğim süpriz yapıp cinsiyetini gösterdi:) doktorumuz % 90 kız dedi:) zillim olucak allah nasip ederse... Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun...

bende şimdi senin usg görüntülerini merak ettim kız olunca nasıl oluyor acaba:):)

cok sevindim masaallah bebişine (yazarken prens geçti içimden) amin inş

paticim bende erkek diyorum ama benim ilk cocgum anlamam ama ultrason resmi ona benziyor masalllah ne güzel de büyümüş hayırlısı ile güzel sonuclar alırsın inş

paticim

bir resim buldum ama netten tam belli değil $bebegin-cinsiyeti1-4195.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
biz de pazartesi günü 2li tarama yaptırcaz. ordaki değerlerden belli oluyormuş aslında bebişin cinsiyeti. inşallah bize de söyler cinsiyetini çok merak ediyorum yaa..

kızlar bi de bu saç boyama olayları nasıl? kaçıncı aydan sonra boya yapılabiliyo acaba yada su bazlı bi boya var acaba yine de bebeğe zararı olur mu? benim bi arkadaşım boyuyodu o boyayla saçını ama o son aylarındaydı. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen çok rezil görünüyo saçlarım

bende şimdi senin usg görüntülerini merak ettim kız olunca nasıl oluyor acaba:):)

valla tatlım ben pek anlamadım kız mı erkek mi diye hatta erken diye sormadım bile sonra doktorum dedi annesi cinsiyetini merak etmiyo musun die:)
bende ilk erkeğe benzettim ama doktor onun göbek kordonu olduğunu söledi

Back
X