2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla bende kaşarlı pide alıyorum 2tane yiyorum :) dünde canım istedi hambur aldim içine soğan domates turşu ketçap maxon vs hiç bir şey istemiyorum. Sadece komis hem bulantıma da iyi geliyor. Iskender de yedim 4hafta önce üsu üstte. E ne yapayım aç kalmaktan iyidir ya. Hem canım istiyor. Bu arada ben eksi acı görmek istemiyorum ama hep tatlı ya as erdim valla. Canım pişmaniye istiyor benim ama eşim 2 gündür alamadı öleceğim gözümün önünden gitmiyor :)

ye tatlıyı doğur atlıyı :) erkek mi yoksa ???
ama mide bualntıalrında çok erkekte az olur derler bakalım ne çıkacak
şu cinsiyetler çok merak ediyorum

Allah 2 li testlerin de de güzel çıkmasını nasip etsin
ve kıza da erkeğe de merak bırakmasın ikisnden de sağlıklısıyla versin inşallhh :)

Son düzenleme:
ayy bende hamburger, pizza vs. dayanamıyorum hatta üşenmedim dün kendim yaptım, ama dışarıda yemeye karşı değilim. bu tür şeyleri kendimi iyi hissedince evde yapıyorum yoksa dışarıda yiyoruz.

ye tatlıyı doğur atlıyı :) erkek mi yoksa ???
ama mide bualntıalrında çok erkekte az olur derler bakalım ne çıkacak
şu cinsiyetler çok merak ediyorum

Allah 2 li testlerin de de güzel çıkmasını nasip etsin
ve kıza da erkeğe de merak bırakmasın ikisnden de sağlıklısıyla versin inşallhh :)

kız ben öyle çok merak etmiyorum hani hazırlık işi olmasa öğrenmesem de olur :) ama mecbur öğreneceğim ki rengi bilip alışveriş yapayım. Ama kızımın tam tersi kızım da hep eksi yedim turşu turşu kavuşma sarımsak limon vs. Kızım Usg de hep uyurdu bu çok oynak. Kızım da tüyler çok hızlı uzardi bunda uzanıyor ya. Daha bir sürü. Tek benzerlik0bunda da bulantı var. Ama yanma yok.

Benim dünden beri boğazım yanıyor ve dolu dolu öksürüyorum. Sesim de kısıldı. Okullar açıldı faranjit de geri geldi muhtemelen gıcık var boğazımda. Çocuklara bağıramıyorum.
İlaç almadım tabi ama bol bol portakal suyu içiyorum. Başka ne yepmalıyım acaba? Doktora gitmelimiyim?

canım eğer faranjit ise baharattan uzak dur. yani işte elma kabuğu, ıhlamur, karabiber... vb. karışımı gripte, nezlede iyi ama faranjitte tetikleyebiliyor. sıkma portakal suyunun fazlası midede ekşime yanma yapabilir. biraz sulandırıp iç.

arkadaşlar benide ekleyin aranıza tam olarak 10 haftalık hamileyim geçen salı9+2 idim bebişi gördük tırtıl gibi hareket ediyordu.. bir aydır bulantı kusma beni mahfetti.. bir çok şeyden tiksindim.. 3.4 gündür biraz azaldı bulantılarım ama akşamları kusmaya devamediyorum hamilelik ne zor geçiyor böyle.. sizin günleriniz nasıl geçiyor .. bulantılar ne zamana geçer tamamen yemek yemek işkence oldu bana am saat başıda yemek zorundayım midem o kadar yanıyo ve acıkıyorki yesem dert yemesem dert... benimde ilk haftalardan bri kasık ağrım bel ağrılarım 2 -3 günde bir olyor..baya bir canım yanıyor... benim doğumumda eylulun ortalarına doğru olur muş..son adet tarihimi bilmediğimden..

canım eğer faranjit ise baharattan uzak dur. yani işte elma kabuğu, ıhlamur, karabiber... vb. karışımı gripte, nezlede iyi ama faranjitte tetikleyebiliyor. sıkma portakal suyunun fazlası midede ekşime yanma yapabilir. biraz sulandırıp iç.

Ben portakallı karışık meyve çayı almıştım. onu yapayım akşama. Çarşambaya kadar iyi olmazsam doktora giderim artık. Öksürürken ciğerlerim acıyor. Ama bebeğe bişey olurmu mikrop kaparmı diye korkuyorum. Yoksa kendim olsam bu kadar sallamam yani.

ayy ne guzel ıstahı acık hamıslerımız var burada hep
ben ne yıyebılıyorum, ne canım cekıyor, ne de gormeye ısımlerını duymaya tahammul edemıyorum
peynır ekmek tek yıyecegım
bu sıralar bırkac mınık domates yemeye calısıyorum
hatta su bıle ıcemıyorum
sabahları mıde bulnatı ılacımı ıcerken ıctıgım ıkı yudum suyla yasamaya calısıyorum
onceden ılık corba ıcın zorluyordum kendımı ama corba bıle ıcemıyorum
sımdıye kadar sadece ıkı kez kustum ama sureklı olarak mıde bulantısı var
zencefıl pastılı ıle yatıstırmaya calısıyorum ve serum alıyorum cok fenalasınca
bazen hıckıra hıckıra aglıyorum gece gunduz farketmez

ayy ne guzel ıstahı acık hamıslerımız var burada hep
ben ne yıyebılıyorum, ne canım cekıyor, ne de gormeye ısımlerını duymaya tahammul edemıyorum
peynır ekmek tek yıyecegım
bu sıralar bırkac mınık domates yemeye calısıyorum
hatta su bıle ıcemıyorum
sabahları mıde bulnatı ılacımı ıcerken ıctıgım ıkı yudum suyla yasamaya calısıyorum
onceden ılık corba ıcın zorluyordum kendımı ama corba bıle ıcemıyorum
sımdıye kadar sadece ıkı kez kustum ama sureklı olarak mıde bulantısı var
zencefıl pastılı ıle yatıstırmaya calısıyorum ve serum alıyorum cok fenalasınca
bazen hıckıra hıckıra aglıyorum gece gunduz farketmez

senin işin çok zormuş inşallah çok sürmeden geçiverir de rahatlarsın.
benim bulantılar biraz düzene girdi sadece geceleri uyumaya çalışırken fena oluyorum.

senin işin çok zormuş inşallah çok sürmeden geçiverir de rahatlarsın.
benim bulantılar biraz düzene girdi sadece geceleri uyumaya çalışırken fena oluyorum.

ınsa allah gecsın dıye gun sayıyorum
doktorum 14.haftaya kadar gecer dedı
canım cekse mıdem alsa hazırmıs donukmus demeyıp yıyecegım ama olmuyor ıste
koku hassasıyetlerınız nasıl
bana her turlu cıg pısmıs yıyecek, parfum, krem hatta ınsan kokusu kotu gelıyor

canım bence sen yinede şanslısın 2 kez kusmuşsun ben en son geçen çarşamba saydım sadece o gün 12 kez kustum ve 3 gün hastanede yattım serumlarla toparladım kendimi. şuanda iyiym çok şükür. sana tavsiyem midenn bulanmasına izin verme sürekli atıştır meyva ye kuru ekmke olsun ye faydasını göreceksin emin ol. acil şifalar hepimize

krem, parfüm, sabunnn!! Üçünden öyle bi tiksindim ki, şuan bunu yazarken bile camı açıp temiz hava çektim içime.. ellerimi yıkamak ve duş almak bile eziyet oldu yani.

slm kızlar...

bugun yenı doktoruma muayeneye gıttım allaha sukur cok memnun kaldım..

bebısımızı gorduk hoplayıp zıplayıp duruyordu ınanılmaz guzel bısıdı yaa:)))

hersey yolunda dedı drumuz(masallah,allahım nazarlardan korusun)

ensesını olctu 1,5 dedı cok guzel dedı ama yıne 2lı taramaya alıcak ayın 29 unda nasıpse....

burnu,agzı:)))))))))))cok guzel allahım herkese nasıp etsın sonuna kadar ınsallahhh

bana da sankı kussam rahatlayacakmısım daha ıyı olacakmıs gıbı gelıyor
cunku ıkı kez kustugumda ınanılmaz hafıfledım
normalde zorluyorum ama olmuyor ıste ama bulantı sureklı devam edıyor
eczacı arkadasım ıcındekını dısarı atamadıgın ıcın bulantın hıc gecmıyor dedı
ama bende sureklı serum yıyorum hafıf de olsa su ıhtıyacımı karsıladıgındanmıdır nedır bır rahatlama saglıyor gecıcı olarak tabıı

ah canım benim gibisin. Ben peynir bıle yiyemiyordüm tek çubuk kraker yiyordum ve onu da çıkarıyordüm su koyamıyordum ağzıma idrarim artık bulanık koyu sarı olmuştu kan Kustum kaç kez. 4 kilo verdim. Ve yeni yeni birşeyler yemeye başladin tam geçti diyordun 2gündür ölü gibiyim ya. Doktorum 12 en geç 16. Haftada biter dedi. Ama bebekler o kadar güçlu ki benim bebeğim almış başını gitmiş büyüyor oynuyor benim bu halime rağmen büyümeye kararlı bu sana da umut olsun. Varsın çekelim bebekler sağlıklı olsun da

krem, parfüm, sabunnn!! Üçünden öyle bi tiksindim ki, şuan bunu yazarken bile camı açıp temiz hava çektim içime.. ellerimi yıkamak ve duş almak bile eziyet oldu yani.

buz gıbı havada pencere onlerınde nefes calısması yapıyordum ben hep
benı gorenler tuhaf tuhaf bakıyorlardı fırtına esıyor ben acık pencere onunden sarkıyorum dıye
aynı sekılde sampuan sabun vs kokular cok fecı
esım ben dısarıdayken bıle dus alsa eve gelıp kıyametı koparıyorum bu ev kokuyor dıye
adam ısyerınde tras olmaya basladı

oyle tabıı
cumartesı gunu kontrolumuz vardı maasallah saglıklı bebısın dedı doktorumuz
annesını surunduruyor ama keyfı yerınde dedı
razıyım tabıı allah korusun onlara bırsey olmasın ama gercekten cok zor
son haftalarda yerdemıyım goktemıyım ben de bılmıyorum
bır de fecı sınırlıyım ama bır sebebı yok genel manada gergınım

Kızlar bulantıya zencefil çayı da çok iyi geliyor. Hem hamilelikte de serbest. Yaa herkesin bulantısı sabah başlıyor benimki niiye geceye sarkıyor anlamıyorum...
slm kızlar...

bugun yenı doktoruma muayeneye gıttım allaha sukur cok memnun kaldım..

bebısımızı gorduk hoplayıp zıplayıp duruyordu ınanılmaz guzel bısıdı yaa:)))

hersey yolunda dedı drumuz(masallah,allahım nazarlardan korusun)

ensesını olctu 1,5 dedı cok guzel dedı ama yıne 2lı taramaya alıcak ayın 29 unda nasıpse....

burnu,agzı:)))))))))))cok guzel allahım herkese nasıp etsın sonuna kadar ınsallahhh
Hadi gözün aydın senin de..burnunu ağzını o kadar net görüyor musun gerçekten normal ultrasonda??

benim eşim de akşam yorgun argın eve geliyor ben zaten ayağa kalkamıyorum hoşgeldin diyorum yanıma geliyor beni öpecek ay o koku beni mahvediyor kendi cafesi var yemek üzerine e üzeri öyle kokunca bende doğru kusmaya. Sinir oluyorum öpme beni git üzerini değiştir gel diyorum al sana tartışma valla bazen oturup ağlıyorum. Benim bu bebek süpriz oldu benim kızım var ve eşim bu çocuk herşeyi mahvetti diyor. Kızım senin canındi şimdi onu bir kenara attın diyor o kadar ağrıma gittik 2 3 gün kendine gelemedim. Tüm gün o ışte ben ilgileniyorum tabiki eskisi gibi değil ama o benim canım. Ama o işten gelince ona pas atıyorum ben paso yatıyorum ve bu ona battı ve hiç haketmediğim bir suçlamada bulundu. Bugün bebeği gördük aramız biraz düzeldi yüzü güldü. Tüm hep şeyi ben çekiyorum. Oturma odasında yatıyorum gece rahat kalkacağın diye o uyanmasin diye ama bu hormonlar mahvetti

Back
X