2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zencefıl cayını hıc ıcmedım nasıl yapılır bılmem ama zencefıl pastılını alıyorum agzıma
bır muddet sonra dılı ve damagı yara yapıyor zaten ama rahatlatsın yeter kı yaralara bıle sesımı cıkaramıyorum

dılse esım de bana kokuyor
dustan cıksa mıs gıbı olsa bıle yanıma yaklastıramıyorum
benımde bır oglum var babası ılgılenıyor sureklı 15 gun annemde kaldık sımdı evımızdeyız
oglum cok akıllı maasallah "annecım ılac alalım sana ıyıles" dıyor
"bana cızgı fılm ac sen uyu ben kapı calınca uyandırırım" dıyor
dun babası ben uyurken yemek yapmaya baslamıs mutfakta hemen gelıp benım yattıgım odanın kapısını kapatmıs
ve mutfaga donmus kuzum babası ne oldu dıye sorunca "kokmaya basladı annemın odasını kapadım" demıs
allah nazarlardan korusun yavrularımızı cok akıllılar bılıyorlar gececegını

Kızlar bulantıya zencefil çayı da çok iyi geliyor. Hem hamilelikte de serbest. Yaa herkesin bulantısı sabah başlıyor benimki niiye geceye sarkıyor anlamıyorum...

Hadi gözün aydın senin de..burnunu ağzını o kadar net görüyor musun gerçekten normal ultrasonda??

evet yaaa anchusa bı gorsen ole guzel kıı:))masallahhh

o kadar net gorunuyor evtt..sende gor ınsallah

sana ozelden foto atabılıyor muyum?

bende var canım kızım da da yedim hatta sucuk salam pastırma bıle birşey olmadı. Bu sefer onları yemiyorum ama hamburger yiyorum.

bende var canım kızım da da yedim hatta sucuk salam pastırma bıle birşey olmadı. Bu sefer onları yemiyorum ama hamburger yiyorum.

toxo bagısıklıgın varsa o ayrı bısı dıyemem ama ben bu saydıklarını yemege odum kopuyor cunku bagısıklıgım yok..acaba ben mı cok abartıyorum dıyecekyım de ondan soruyorum..burger kıng hamburgerını cok severım ne olur kı yesem:))

toxo bagısıklıgın varsa o ayrı bısı dıyemem ama ben bu saydıklarını yemege odum kopuyor cunku bagısıklıgım yok..acaba ben mı cok abartıyorum dıyecekyım de ondan soruyorum..burger kıng hamburgerını cok severım ne olur kı yesem:))

Ben bir kere yedim burger kingte hamburger, bir kere de evde yaptım hamburgerimi...Canım istiyor ne yapayım??

ben hamileliğim başından beri sanırım 5 kez burger king den yemişimdir..

Ben bir kere yedim burger kingte hamburger, bir kere de evde yaptım hamburgerimi...Canım istiyor ne yapayım??

ben hamileliğim başından beri sanırım 5 kez burger king den yemişimdir..

ama benım canım da whoper ıstıyorr:(ama korkuyorum etı az pıserr dıye toxo bagısıklıgım yok:((bugun dr la bu konuyu konustum dıkkat ettıgın sureece bırsey olmaz dedı..

ama benım canım da whoper ıstıyorr:(ama korkuyorum etı az pıserr dıye toxo bagısıklıgım yok:((bugun dr la bu konuyu konustum dıkkat ettıgın sureece bırsey olmaz dedı..

Ben de ondan yedim işte... Köftesini kesip baktım, içi iyi pişmişti ve götürdüm 2 dk da....Bak canım yine istedi....

krem, parfüm, sabunnn!! Üçünden öyle bi tiksindim ki, şuan bunu yazarken bile camı açıp temiz hava çektim içime.. ellerimi yıkamak ve duş almak bile eziyet oldu yani.

bana da sankı kussam rahatlayacakmısım daha ıyı olacakmıs gıbı gelıyor
cunku ıkı kez kustugumda ınanılmaz hafıfledım
normalde zorluyorum ama olmuyor ıste ama bulantı sureklı devam edıyor
eczacı arkadasım ıcındekını dısarı atamadıgın ıcın bulantın hıc gecmıyor dedı
ama bende sureklı serum yıyorum hafıf de olsa su ıhtıyacımı karsıladıgındanmıdır nedır bır rahatlama saglıyor gecıcı olarak tabıı

ah canım benim gibisin. Ben peynir bıle yiyemiyordüm tek çubuk kraker yiyordum ve onu da çıkarıyordüm su koyamıyordum ağzıma idrarim artık bulanık koyu sarı olmuştu kan Kustum kaç kez. 4 kilo verdim. Ve yeni yeni birşeyler yemeye başladin tam geçti diyordun 2gündür ölü gibiyim ya. Doktorum 12 en geç 16. Haftada biter dedi. Ama bebekler o kadar güçlu ki benim bebeğim almış başını gitmiş büyüyor oynuyor benim bu halime rağmen büyümeye kararlı bu sana da umut olsun. Varsın çekelim bebekler sağlıklı olsun da

buz gıbı havada pencere onlerınde nefes calısması yapıyordum ben hep
benı gorenler tuhaf tuhaf bakıyorlardı fırtına esıyor ben acık pencere onunden sarkıyorum dıye
aynı sekılde sampuan sabun vs kokular cok fecı
esım ben dısarıdayken bıle dus alsa eve gelıp kıyametı koparıyorum bu ev kokuyor dıye
adam ısyerınde tras olmaya basladı
kızlar yalnız olmadığıma sevindim..benimde midem çok kötü sanırım yine yakın zamanda serum alıcam...bugün kafamı kaldıramadım..hiç geçmicekmiş gibi geliyo bu bulantılar..ama umarım kısa sürede kurtuluruz..Allah yardımcımız olsun..çok zormuş...
Kızlar bulantıya zencefil çayı da çok iyi geliyor. Hem hamilelikte de serbest. Yaa herkesin bulantısı sabah başlıyor benimki niiye geceye sarkıyor anlamıyorum...

Hadi gözün aydın senin de..burnunu ağzını o kadar net görüyor musun gerçekten normal ultrasonda??
canım zencefil çayı gerçekten çok iyi geliyor..ama ben o kadar çok içtim ki şimdi yazarken bile bi tuhaf oldum..onuda içemiyorum artık tiksindim resmen ondan da:27: folik asiti akşamları içiyorsan ondan dolayı bulantın oluyodur..bende akşamları alıyodum şimdi bi gün alıyorum bi gün almıyorum..almadığım zamanlarda bulantım çok hafifliyor..bu hft kontrolüm var doktordan onun yerine vitamn isticem..umarım verir..kendimi çok güçsüz hissediyorum bişey yiyemeyince..:50:

Ben de ondan yedim işte... Köftesini kesip baktım, içi iyi pişmişti ve götürdüm 2 dk da....Bak canım yine istedi....

benım cnm da cok ıstıyor yaa...sorma bole yazıları okuyunca hepten cıldırttı yanı:)esımı aradım hemen malzeme alıcak aksam evde kendımız yapıcaz:))

öncelikle oğluna maşallah :nazar:çok şekermiş..zencefil çayını taze zencefilden kendinde yapabilirsin yada en kolayı marketlerde hazır satılanı var zencefil limon ikisi bir arada..birçok markanın var..

tsk ederım canım :emir_bebek:
markettekılere bakarım ama taze zencefılden yapılan daha etkılı olur sankı
evde taze zencefılden nasıl yapabılırız?

Back
X