2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mart annelerinden birisi de içerden de nemli tutmak gerekir diye suya zeytin yağı katıp içiyorum demişti...:40::40::40:

Şaka yapmıştır belki de
su içmek etkili cildi nemlendirmekte ama zeytinyağını aklım almıyor....
mrb arkadaşlar ben de anne adayıyım ben de hamileyim ben de öğretmenim ben de insanım bebeğimin boyunu yazdım sizlerle paylaştım fikirlerinizi sordum kimse cvp yazmadı :(((((

ısrarcı olacaksın, inatçı olacaksın, bir de öyle bööö deyip gitmek yok.. habire yazacaksın...
gözden kaçmıştır üzülme. yoksa mutlaka biri cevaplardı...

ısrarcı olacaksın, inatçı olacaksın, bir de öyle bööö deyip gitmek yok.. habire yazacaksın...
gözden kaçmıştır üzülme. yoksa mutlaka biri cevaplardı...

yahu çok güldüm sana. Süpersin ya,:1: bazen yazıyorum yazıyorum kimse cevaplamıyor. içten içe bozuluyorum ama isteyenin bir vermeyenin 2 yapıyorum :33::33:

hıh bir orası eksikti....

kese zaten çok iyi egliyor ama evdeki kese bir işe yaramaz herhalde. Hamam ya da spalarda yapılan kese... Eee hamileyken de oralara gidemeyeceğimize göre...Yasak değil mi oralar?

Anchusa kese konusunda çok büyük deneyimleri olan biriyle konuşuyorsun.:):)

Ayıptır söylemesi annem bizi küçükken keseleyerek kese yapmaya alıştırdı. Aslında cildimizi alıştırdı. Şimdi banyodan (Duştan değil) kese yapmadan çıkamıyorum. Hem de çıkanları görseniz 1 aydır yıkanmamışsın dersiniz. Bu yüzden de küfür ede ede de olsa yapıyorum çünkü keselenmezsem çok kaşınıyorum, kendileri dökülüyor.

Yavaş yavaş hiç birşey çıkmasa da keseyi her banyoda sür vücuduna. 3.de falan çıkmaya başladığını göreceksin. 15 günde bir yaparsan benimki kadar alışmaz vücudun. Eşimde bilmezdi şimdi o da 15 günde bir kese yapabiliyor. Kese markasına gelince Watson larda kalebek marka ipek kese var. Eskişehirde keseler çok meşhur olmasına rağmen aslında hepsi fasa fiso, bu kese mucize gibi. Sert değil ama dokulu yüzeyi çok etkili. Yalnız 2-3 aya kesenin yüzeyi pürüssüzleşiyor ve etkisini kaybediyor. Ama zaten değiştirmen de iyi oluyor.

Hamileyken banyoda bile çok kalmanın zararlı olduğunu duymuştum doğru söylüyorsun.

yahu çok güldüm sana. Süpersin ya,:1: bazen yazıyorum yazıyorum kimse cevaplamıyor. içten içe bozuluyorum ama isteyenin bir vermeyenin 2 yapıyorum :33::33:

bazen gerçekten gözden kaçıyor. ya da sorulan soru yapılan yorum hakkında bir fikrin olmuyor...mümkün yani cevap verilmemesi..

bazen gerçekten gözden kaçıyor. ya da sorulan soru yapılan yorum hakkında bir fikrin olmuyor...mümkün yani cevap verilmemesi..

evet her konuda fikrin olmuyor, bazen senin söyliyceğin şey karşı taraf için üzücü olabilir diye tecrbeni yazmıyorsun. Zaten herkes cevaplıycak diye şart yok. Şanslıysan cevaplanıyor :1:

çok sağolun yaaa sevindim peki size bi soru daha ikili test için doktorumun çağırdığı tarih 12+4e denk geliyo normaldir demi

hıh bir orası eksikti....

kese zaten çok iyi egliyor ama evdeki kese bir işe yaramaz herhalde. Hamam ya da spalarda yapılan kese... Eee hamileyken de oralara gidemeyeceğimize göre...Yasak değil mi oralar?

evet orası unutuluyor orasıda catlıyor diyorlar

Anchusa kese konusunda çok büyük deneyimleri olan biriyle konuşuyorsun.:):)

Ayıptır söylemesi annem bizi küçükken keseleyerek kese yapmaya alıştırdı. Aslında cildimizi alıştırdı. Şimdi banyodan (Duştan değil) kese yapmadan çıkamıyorum. Hem de çıkanları görseniz 1 aydır yıkanmamışsın dersiniz. Bu yüzden de küfür ede ede de olsa yapıyorum çünkü keselenmezsem çok kaşınıyorum, kendileri dökülüyor.

Yavaş yavaş hiç birşey çıkmasa da keseyi her banyoda sür vücuduna. 3.de falan çıkmaya başladığını göreceksin. 15 günde bir yaparsan benimki kadar alışmaz vücudun. Eşimde bilmezdi şimdi o da 15 günde bir kese yapabiliyor. Kese markasına gelince Watson larda kalebek marka ipek kese var. Eskişehirde keseler çok meşhur olmasına rağmen aslında hepsi fasa fiso, bu kese mucize gibi. Sert değil ama dokulu yüzeyi çok etkili. Yalnız 2-3 aya kesenin yüzeyi pürüssüzleşiyor ve etkisini kaybediyor. Ama zaten değiştirmen de iyi oluyor.

Hamileyken banyoda bile çok kalmanın zararlı olduğunu duymuştum doğru söylüyorsun.
ya bir eskişehirli olarak hayatta hamama gitmemiştim ben de... aklımın ucundan geçmemişti. Bu ekimde yabancı bir arkadaşım geldi vesen beni hiç Türk hamamına götürmedin bu sefer hamama gitmek istiyorum deyince mecburen söylene söylene cağaloğlu hamamına götürdüm. Osmanlı paketi aldık. Aman yarabbim o kese ve hamam olayı ne güzel bir şeymiş öyle.Cildim falan harika oldu.... Bayıldım bayıldım.. sonra evde deneyeyim dedim. Yok cilt kızarıyor ama birşey çıktığı yok..sonra yurtdışından peeling eldivenleri ve organik ıvır zıır aldım. Onlarla da olmadı birsey.... Bir de duşla olacak iş değil kese. Bayağı bir buharlı banyoda oturacaksın...Deneyeyim bakalım yine...Watsondan bakayım dediğin keseye...Şu hamileliğim bitse de bir daha gitsem keşke cağaoloğlu hamamına.

Kızlar küçük bir yardıma ihtiyacım var?

ilk gebeliğinizi öğrendiğinizde yapılan toxoplazma, rubella ve sytomegalavirus ( SMV ) testlerinde isimlerinin sonlarında IgG mi yazıyor, IgM mi yazıyor? Lütfen bakabilecek olanlar bakıp bana söyleyebilir mi?

paticim ben bilmiorum hayatım benim test kimbilir nerde :( hepsi kayboldu kızım ya da eşim bir yere sokmuş benim de halim yok bakamıorum... ama arasında ne fark varki...

kızlar bu lierac ve kakao yağını nerden bulabiliriz ki... ya ben hiç bilmiorum yaa... güya çocuk doğurdum kara cahilin önde gideniyim pehhhhhhhhhhh :1::37::nazar::49::52:

Kızlar cil yardım edin ben 8 haftalık gebeyim uzun süredir istiyoduk bu bebeği geçen yıl kaybettik.bebeğimn durumu gayet iyi ancak benim kasık ve bel ağrılarım var ama garip bir ağrı yani böyle rahmim büyüyomuş gibi belimden sızan bir ağrı adet ağrısı gibi değil birde kahverengi akıntım oluyor çok az bazen progestan falan kullanıyorum merak etttiğim sey böyle ağrıları olan oldumu ilk aylarda bazen oluyomuş çok korkuyorum bişi olcak diye lütfen yardım edein

benimde kahverengi akıntım oldu.insanın ödü kopuyor.hemen acile gittik ve doktor ultrasyona baktı.bir sorun yok dedi.ama progesteron ilacı verdi.pregesteron kullanan arkadaşlar sabah akşam mı alıyorsunuz?günde bir kere alsak yetmez mi acaba?sonuçta ilaç o da.

mrb arkadaşlar ben de anne adayıyım ben de hamileyim ben de öğretmenim ben de insanım bebeğimin boyunu yazdım sizlerle paylaştım fikirlerinizi sordum kimse cvp yazmadı :(((((

canım kusurabakma.bazen sohbet arasında yazdıklarımız kaynayabiliyor.hayırlı olsun bebişin.

paticim ben bilmiorum hayatım benim test kimbilir nerde :( hepsi kayboldu kızım ya da eşim bir yere sokmuş benim de halim yok bakamıorum... ama arasında ne fark varki...

biri bağışıklığına bakıyor IgG, biri de şu an o virüs nedeniyle hasta olup olmadığına IgM. Bana IgM bakılmış ve bağışıklığımın olup olmadığı belli değil. Eşim söyledi bana da. O yüzden sizin testleriniz ve doktorlarınızın söylediği benim için önemli.

Olsun bulamadıysan da sağol..

bak bu önemli bi konu... ama bence aynı anlama gelio olabilir... eksik olsa idi dr un yeni test isterdi ya da sana net bişi sölemezdi... dr una sor numarası varsa :)

kIZLARRRR HEPİNİZE MERHABALARRRR
Nasılsınız keyifleriniz nası,yaklaşık 3 gündür uğrayamıyrm topiğe,özledim valla sizleriii
Cuma akşamından beri misafir ağırlıyrm ,canım çıktı inanınnnn
topiğide baya kaynatmışsınızz,okumayı denedim ama baya bi vaktimi alıcak sanırmmmm
Benim bulantılarım yok denecek kadar azaldı artıkkkk
Bebişleriniz nasııı bu aradaaaaaaa

Bebişlerinin Cinsiyetleri belli olan anne adaylarımız varrr hepsini tekrar tebrik ediyrmmmm

kızlar merhaba:3:
dün gece doktora gittik, kolunu bacağını oynatıyordu, çok güzeldi ve doktor teyzesi dediki bir çıkıntı var erkek gibi duruyor dedi.:1:
çok mutlu oldum onun hareketlerini görünce kısmetse haftaya salı 2li testimiz var :26:
bunlarda ultrason resimlerimiz Eki Görüntüle 350784 Eki Görüntüle 350785

selam kızlar doktordan geldik. Doktor nasılsın dedi kötüyüm 4 kilo verdim kusarken ağzımdan kan geldi halsizlik var bebeğe birşey oldu diye korkuyorum dedim. Endişe ile Usg ye baktık veee bebeğim büyümüş kıpır kıpır oynuyordu bir eli de ağzında idi. Kolları bacaklari nasıl oynuyordu. 11 hafta olmuş 4cm olmuş. Ense görünmüyor 5 martta yapalım testi dedi. Ve beslenemiyorum diye elevit verdi. Folik bırak dedi. Çok mutluyum bebeğim gözümün önünden gitmiyor

slm kızlar...

bugun yenı doktoruma muayeneye gıttım allaha sukur cok memnun kaldım..

bebısımızı gorduk hoplayıp zıplayıp duruyordu ınanılmaz guzel bısıdı yaa:)))

hersey yolunda dedı drumuz(masallah,allahım nazarlardan korusun)

ensesını olctu 1,5 dedı cok guzel dedı ama yıne 2lı taramaya alıcak ayın 29 unda nasıpse....

burnu,agzı:)))))))))))cok guzel allahım herkese nasıp etsın sonuna kadar ınsallahhh

kızlar hepiniz adına çok sevindim.bebişlerinize de allah sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin.

bende bugün gittim doktora bebeğim gayet iyiydi baya şekillenmiş çok garip geldi çok duygulandım.%30 lara indi düşük riskim gittikçe iyiye gidiyormuş. herşey güzel derken ilk defa mutlu eve gelmişken lekelenme oldu yani tekrar yatmaya devam edeceğim .ne yapalım bebiş iyi olsunda herşey onun için.

Back
X