2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.

evet cnm bebek besıgı... ben o ufaklar var ustu cıbındırıklı yuksek boylu kucucuk besıkler ondan ıstıyorum yaaa..bılıyorum kullanılmıyacak ama cok sık duruyor

aşk olsun kambersiz düğün olur mu ha ha :) bebek arabası araba koltuğu mama sandalyesi şart. Mama sandalyesi iyi denk gelirseniz alın yoksa 6 ayı bekleyin. Öbürleri acil. Yürütec almayın kızlar gereksiz birşey ve zararlı tembel anneler için bence.ana kucağı ben aldim bu bebeğe de alacağım. Bebek herkesin oturduğu koltuğa koyulmasın vs daha ayrıntılı anlatırım şu an telefondan girdim.zip zip fuzuli kızlar benden söylemesi çocuğun sevmeme ihtimali var. Yatak konusunda park yatak çok kullanışlı. Oda ya gerek yok çünkü zaten 6 aya Sizin odada kalıyor.

Ben kendi odama almayı planlamıyorum hiç bebeği... 6 aydan sonra ya ayıramazsam odaları..... Uyusun odasında.....:52:

ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.

evet cnm bebek besıgı... ben o ufaklar var ustu cıbındırıklı yuksek boylu kucucuk besıkler ondan ıstıyorum yaaa..bılıyorum kullanılmıyacak ama cok sık duruyor

Biz zaten kara kara düşünüyoruz eve nasıl sığacağız diye. İki kişiye koskocaman ev dar geliyor. Ne şımarığız diyorum eşime. Bebeğe yer yok valla. 140 metre kare eve feci yayılmışız. O yüzden mümkün olduğunca az eşya almaktan yanayım ben....Bebek odası bile yapmayacağım. Herkes park yatakları çok övüyor.Onlardan almak niyetindeyim. 2 yaşına gelince direk çocuk odası yaparım diyorum çocuğa seçtirerek...

oda yaptırırsın o zaman:))allah gonlune gore versınn

amin inş hepimizin

annemde geçen dayanamayıp bikaç bişey almış çok tatlılar minik minik konu açılrsa eklerim.

benm annemde almıs yeşilli yeşilli :52:

aşk olsun kambersiz düğün olur mu ha ha :) bebek arabası araba koltuğu mama sandalyesi şart. Mama sandalyesi iyi denk gelirseniz alın yoksa 6 ayı bekleyin. Öbürleri acil. Yürütec almayın kızlar gereksiz birşey ve zararlı tembel anneler için bence.ana kucağı ben aldim bu bebeğe de alacağım. Bebek herkesin oturduğu koltuğa koyulmasın vs daha ayrıntılı anlatırım şu an telefondan girdim.zip zip fuzuli kızlar benden söylemesi çocuğun sevmeme ihtimali var. Yatak konusunda park yatak çok kullanışlı. Oda ya gerek yok çünkü zaten 6 aya Sizin odada kalıyor.

sen yazarsın bize artık gerekli olanları canım

Canım onları biliyorum. Arkadaşım kullanıyordu. Buggy deniyor galiba. Karda kışta bile hollandada bisiklet sürdüğünden bebeği hep bisikletin arkasına koyuyordu o vagona.. Minik bebek arabasını da katlayıp atıyordu vagonun bir kısmına. Bisikleti park edip alışverişe başladığımızda çocugu bebek arabasına aktarıyordu. ve bu vagon olmasa yanmıştım diyordu, elim ayağım oldu benim dedi hep.... Arabası da yoktu o yüzden çok kullandı.

işte araba konusunda bende kararsızım

2 şekilde var ama eşim istemiyor cocugun oturdugu gibi olandan korkuyor düşeriz diye :9: o kutu olanlar cok hosuma gidiyorda bebeği ona koyabilirmiyim bilmiyorum cunku bisikletten ayrıda kullanabiliyorsun onu

Eklentiler

• $2804_0__f1196-bluebird-dual.webp
    $2804_0__f1196-bluebird-dual.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $t200704004sb05.webp
    $t200704004sb05.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 23
Biz zaten kara kara düşünüyoruz eve nasıl sığacağız diye. İki kişiye koskocaman ev dar geliyor. Ne şımarığız diyorum eşime. Bebeğe yer yok valla. 140 metre kare eve feci yayılmışız. O yüzden mümkün olduğunca az eşya almaktan yanayım ben....Bebek odası bile yapmayacağım. Herkes park yatakları çok övüyor.Onlardan almak niyetindeyim. 2 yaşına gelince direk çocuk odası yaparım diyorum çocuğa seçtirerek...

aynen bizim de öyle yok çalışma odası yok film odası evde hiç yer yok ben de fazla eşya almama taraftarıyım.

Ne kadar güzel bebek arabaları bunlar kızlar...türkiyede kullanan yok bunları bunla sokağa çıksam millet tuhaf tuhaf bakar :)

ben kızima karyola aldim çekmeceli sallanan benim odam da kaldı 4ay sonra odasına geçti zaten minik dolap raf falan vardı 1yaşına kadar öyle idare ettik 1yaşında çocuk odasi aldık tek kişilik yatak kenarına da mothercare dan korkuluk tamam ışte. Kendi odasi çok güzel onun dünya si. :) eşim askerden gelsin ev almayı düşünüyoruz o zaman bebeğe de oda yaparım. Bu sefer fazla dolap vs yok evde :) 4+1 evi nasıl temizleyeceksem :)

amin inş hepimizin

benm annemde almıs yeşilli yeşilli :52:

sen yazarsın bize artık gerekli olanları canım

işte araba konusunda bende kararsızım

2 şekilde var ama eşim istemiyor cocugun oturdugu gibi olandan korkuyor düşeriz diye :9: o kutu olanlar cok hosuma gidiyorda bebeği ona koyabilirmiyim bilmiyorum cunku bisikletten ayrıda kullanabiliyorsun onu
Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....

aynen bizim de öyle yok çalışma odası yok film odası evde hiç yer yok ben de fazla eşya almama taraftarıyım.
durum bizde de öyle.... Kütüphane, çalışma odası, multimedya odası olarak kullandığımız bir oda var, orayı bebek odası yapalım diyoruz çünkü görece büyük bir oda. Ben yatılı bakıcı düşündüğüm için bakıcıyla bebek ancak sığar o odaya.. Ee bu odayı daha küçük bir odaya taşımam lazım, sığmıyor eşyalar. Bir de koşu bandı var ki ne yapacağız hiç bir fikrim yok. Bari balkonu kapattırıp bir kısmını balkona koyalım diyorum... Geçen hafta aldık metreyi elimize ölçüğ biçtik. Ama hala koşu bandına yer bulamadık.... Kütüphanenin de bir kısmını antreye bir kısmını küçük odaya bir kısmını belki yatak odasına taşıyacağız... Puuffff...

SENIN DUSUNCEN GAYET MANTIKLI...GONUL ISTE HERSEY ISTIYOR..ACIKCASI TAM ANLAMIYLA 6.AYDAN SONRA DUSUNMEYE BASLIYCAM..HENUZ COK ERKEN OLDUGUNU DUSUNUYORUM..SAGSALIM ELIMIZE BI ALALIM DA PARA OLUNCA 1 GUNLUK IS GIBI GELIYOR BANA

Benim şuan oturduğum evim 130 m2 falan ama bıktım artık...büyük evin büyük derdi...diğer odalar hiç bi işe yaramıyor ben bile temizlik yaparken giriyorum odalarıma:)4 oda bu arada
2 aya taşınıcam nasipse yine kendi evime 3 oda bu sefer..kutu gibi yeni evimm:)çocuk odası oturma odası yatak odası yeter ...

evet cnmm bende çok severim bisikleti ama bizim türkiyede pek yaygın değil:)

evet türkiyede bisiklet yaygın değil burda karda bile bisikletle gidiyorlar bak bide bölesi var

Eklentiler

• $02.webp
    $02.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $fahrradanhaenger.webp
    $fahrradanhaenger.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 30
Canım en az 3-4 yaşınd aolması lazım ikinciyi kullanabilmek için. Bebekler için ilki çok daha uygun. Benim ark. oğlu 7 aylıktı 1. kullanıyorduk birlikte...Bayağı korumalı birsey o....

durum bizde de öyle.... Kütüphane, çalışma odası, multimedya odası olarak kullandığımız bir oda var, orayı bebek odası yapalım diyoruz çünkü görece büyük bir oda. Ben yatılı bakıcı düşündüğüm için bakıcıyla bebek ancak sığar o odaya.. Ee bu odayı daha küçük bir odaya taşımam lazım, sığmıyor eşyalar. Bir de koşu bandı var ki ne yapacağız hiç bir fikrim yok. Bari balkonu kapattırıp bir kısmını balkona koyalım diyorum... Geçen hafta aldık metreyi elimize ölçüğ biçtik. Ama hala koşu bandına yer bulamadık.... Kütüphanenin de bir kısmını antreye bir kısmını küçük odaya bir kısmını belki yatak odasına taşıyacağız... Puuffff...

benım evım dubleks yukarıda yatak odaları var ve yaptırırken cocuk odası ıcınde bı oda dusunmustuk bırde spor odası falan kosu bandı falan...cocuk odası dusundugum yere boydan boya dolap yaptırmıstım o yuzden dolap almıycam bı yatak calısma masası yeter...yalnız asagı kat amerıkan mutfak benım oturm odası ıle bır baya acık alan..belkı mısafır odasına gecebılırım bızde onun hesaplarını yapmaya basladık sımdıden kısa gelecek bebeısler nasıpse usutmeyelım..

dils3 peki çocuklar gerçekten park yatakta rahat uyuyabiliyorlar mı???yatak gibi rahat oluyor mu? Tek düşüncem bu....

evet cnmm bende çok severim bisikleti ama bizim türkiyede pek yaygın değil:)

Biz Türkiyede sürelim dedik. Gece 2 de çıkıyorduk trafik yüzünden bir ara eşimle, ama hiç birşey bisiklet sürmeye uygun değil. 2 kere ciddi kaza atlatınca vazgeçtik istanbulda bisiklet sürmekten....

bakalım arastırcaz artık :34:

dils3 peki çocuklar gerçekten park yatakta rahat uyuyabiliyorlar mı???yatak gibi rahat oluyor mu? Tek düşüncem bu....

Biz Türkiyede sürelim dedik. Gece 2 de çıkıyorduk trafik yüzünden bir ara eşimle, ama hiç birşey bisiklet sürmeye uygun değil. 2 kere ciddi kaza atlatınca vazgeçtik istanbulda bisiklet sürmekten....

gerçekten yatak gibi uyuyabilirler mi bebekler

ayyy bunlar cok komık yaaa...turkıyede bunları kullansan mıllet guler :))))))))))gormedıklerı ıcın tabı hahahahah

daha neler neler var canım bi görsen 2-3 yasında cocuklar bisiklete biniyor okula gidiyor okadar tatlılarki sarı sarı

ablamın bebeği park yatakta mışıl mışıl uyuyodu hatta 3 yaşına kadar ayıramadı o yataktan çok seviyordu yatağını.

Back
X