cnm şöle sıralım sana :) çıtçıtlı body uzun kollu tabi bolcana al bazen sidik kaçırıveriyorlar
alt açma minderi ,anakucağı,oyunparkı,cam nuk gaz giderici özeliğşnden biberon ,emzik ,yumuşak tarak bebedorun hemde ucuz bebek tırnak makası,kusmuk mendilleri ,havlu,pike çıtçıtlı polar battaniye,astronot yada peluşlu mont tulum şeklinde ,2 adet külotlı çorap,penye çorap ,havlu çorap, patikli altlık ,patikli kadifeli tulum ,kadifeli patikli altlıklar,yan yatma minderi 40 günlüpğe kadar,emzirme yastığı ve minderi,altlı üstlü takım ,polarlı yelekler civildede çok uygun bunlar cnm ,biberon stelize makinası ,kışa yaklaştığı için oda sıcaklığına bakman için termometre,sıcak su termosu,biberonun içinde süt yada mama kalırsa temizlemefırçası,bebek yorganı pamuklu bence şart,bebek yastığı ,bebek nevresim takımı park yataklara uygun olivyum linens outlette var ,mevlud kıyafeti,unibaby ıslak havlu ben ondan kullandım en iyisi o uygun dersen wee de çıkarmış ,göğüs pedi,huggies bez en iyisi ,bere,eldiven, öpme beni yazılı mama önlüğü , 3.aydan sonca dönence, aklıma gelen bunlar şimdilik cnm