tentation istanbulda mısın? Hangi memorial a gidiyorsun? Ben şu ana kadar hiç devlet hastanesine gitmedim. En azından basit kan testleri için bir denemek istedim ama gerçekten kötü tecrübeler yaşadım 2-3 saatte. Bir daha gerçekten asla ama asla....... İnsanın güvendiği bir doktorda muayene olması ne kadar önemliymiş yaaa. Eşimle dedik varsın daha çok para harcayalım ama bir daha buna maruz kalmayalım. Ben doğumumu da Memorial da yapacağım. Dr. um biyokimya testlerini dışarıda yaptırabilirsin diye ılımlı yaklaşıyor. Mesela ben de haşimato hastasıyım. Ve sırf basit tiroit testleri 250 lira civarı memorialda. Aile hekimi de yapıyor ücretsiz. Dr. orada yaptır sonucu bana faksla diyecek kadar da iyi bir Dr. Pek çok ünlü Dr. (Kağan Kocatepe gibi) bir tek anlaşmalı olduğu yerlerdeki test sonuçlarını kabul ediyormuş. Ama önemli testleri (İkili, üçlü, ayrıntılı ultrason vsy...) dışarıda yaptırmama kararı aldık..
Bir tek ayrıntılı ultrasonda Nişantaşında bir Dr. un (Atıl Bey) ününü duydum. MEmorialda cihangir bey yapıyormuş bir tek. Kime yaptırsam karar veremedim
Demek ikiz bekliyorsun. NE güzel yaaaaaa...Az kaldı riskli dönemin bitmesine. Biraz daha gayret....
şişli de ki hastaneye gidiyorum. devlet hastaneleri tanıdıgın olmadıgın müddetçe kötüdür. hele de memorail gibi çıtası yüksek bi yerden sonra, eşekten düşmüşe döner insan.:)
tedavi öncesi kan testlerimi ben de dışarda yaptırdım, zeytinburnu kadın dogumda tanıdık vardı kolayca halletmiştim. memorailda bize söylemişlerdi, şu şu testler lazım burda da yaptırabilirsiniz dışarda da, illa ki diye şart koşmadılar yani. ama bu aşamadan sonraki önemli testler memorialda, ikili test için benim doktorum da cihangir beyin adını verdi. iki hafta sonrasına :) ama çok yoğun oluyormuş. gittiğimzde vermediler. mart randevusunun açılması gerekiyormuş.
sana nacizene tavsiyem. memorail her konuda gerçekten iyi bir hastane. kafanı başka yerlerle karıştırma derim :) ha kandaki basit testleri filan yaptırabiliyorsan dışarda yaptır.
sonrasında da hizmet hastanesine devam edicem doktorun tavsiyesiyle. memorial ın bi alt kuruluşuymuş ve sgk anlaşması varmış. ama senin özel sigortan oldugu için bunu dert etme:) kolay bulmadık bu bebişleri, elimden gelen özeni göstermeye çalışıyorum işte :)
evet 10 gün istrahat aldım. bi heyecan yaşattı bize veletler ama çok şükür iyiler :)
allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin