Hepinize selamlar :) size katilabilir miyim eylul annesi adayi olarak?
hoşgeldin, inşlh sağlıklı bir gebelik geçirisin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize selamlar :) size katilabilir miyim eylul annesi adayi olarak?
anchusa tesekkurler hosbuldum canim:)
Benim son adet t 21 aralik ikinci bebisim olucak insallah 16 aylik oglum var ellerinizden oper:) bu hamileligimde mide bulantim cokistahim acik
![]()
göğüslerim çok acıdı başlarda yan yatamiyor desteksiz sutyen takamiyordüm. Ama bu 2haftadır daha rahatım. Şu an süt kanalları süt beylerl çalışmaya başlıyor damarlar belirgin hale geliyor ılık düşta masaj yap hep rahatlatır. Ara ara süt gelebilir damla gibi ki benim bu kez oldu çok muulu oldum. Doğum da o kasılma ile de beyin süt bezlerıne komut veriyor ve süt geliyor olay böyle.yok canım ben 4. levette oturuyorum sen pangaltıda mısın?yakınmışız
metroyla 3 durak.bi buluşma yaparız artık ilerleyen zamanlarda.
evet pangaltıdayım...Kom un o mağazasını pek bşlen olmaz da şaşırdım sen deyince..Yakınmışız bayağı metroyla.Yaparız bir buluşma koca göbeklerimizle.
Ne mutlu size...
Hoşgeldin...
dils3 benim bir sorum var. Göğüslerdeki acıma ne kadar sürecek? Doğuma kadar mı? Benim d ebir tek göğüsleirm şişti şu ana kadar. Sen tam kararında almışsın bir önceki hamileliğinde . 9 kilo çok ideal...İnşallah ben de o kadarla kalırım.
Zaten çok şanslıyız.Tayt ve bol gömleklerin çok popüler olduğu bir dönemde hamile kaldık. Onlarla bile idare edilebilir. Yazında elbiseler giyerim ben zaten. İşi nedeniyle ceket pantolan giyenler için zor...
O zaman alttaki çizelgen yalnış . Benim sat 22 aralık ve 9 haftalığım. Senin 5 haftalık gözüküyor. Aramızda bir gün var.
göğüslerim çok acıdı başlarda yan yatamiyor desteksiz sutyen takamiyordüm. Ama bu 2haftadır daha rahatım. Şu an süt kanalları süt beylerl çalışmaya başlıyor damarlar belirgin hale geliyor ılık düşta masaj yap hep rahatlatır. Ara ara süt gelebilir damla gibi ki benim bu kez oldu çok muulu oldum. Doğum da o kasılma ile de beyin süt bezlerıne komut veriyor ve süt geliyor olay böyle.
Benim de çok hassaslar. Bazen yürürken bile acıyorlar. Bir de geçen gün topikte bir şey okudum. Birinde çok fazla hassasiyet varmış. Sonra birden geçmiş, öğreniyor ki bebeğinin kalbi durmuş. Şimdi acısa bir dert, acımasa bir dert.. Acımasa niye acımıyor, bebeğe mi birşey oldu diyorum, acısa da şikayet ediyorum. Ama sanırım hamilelik sonuna kadar acısı devam edecek. Unutmadan Dr. a sorayım bunu bir sonraki gidişimde...
dogru diyorsun. dogru dürüst hamile kıyafetleri de yok zaten. ama ben mecbur yarım hamile pant aldım kendime :) sadece ön tarafı lastikli.:)
Pantolonlarıma sığmazsam baharda almak zorunda kalabilirim. Ama bende zayıf bir insanım ve bir sürü bol kesim pantolonum var. Belki dils3 gibi onlarla idare ederim. Göreceğiz bakalım...
oxxo nun bol pantalonları vardır ya, belkısmında penye olan :)
onlar var aklımda, bi denicem bakalaım olursa baharlık alcam :)
Pantolonlar genelde düşük bel olunca uzun süre olur gibime geliyor. Tabi kalçalar da büyürse olmayabilir, ama sırf göbek çıkar inşallah...Zaten alışverişe başlayalım yönlendiririz birbirimizi.
ben kızımda da aralıkta hamile kaldım ve eylülde doğurdum... baharda mangodan beli lastiikli olan çok şık kapri düşük bel pantolonlar vvardı onlardan almıştım hem renkleri yaz renkleriydi hemde çok kullanışlı tüm yazı onla geçirdim diyebilirim... şöyle bol döküm şirin elbiseler vardı benim yaz gardrobumda... ama kaynanam 2 takım hamilellik almıştı ve bir kere bile giyemedim yapantolon belimde durmuodu düşüp duruodu...
ama ben de sene yaz kış hep tayt tunik uzun tshirtler aldım onlarda çok işe yarayacak diye düşünüyorum tek bir isteğim var salopet almak inşalah bu sefer denk getirir alırım ya :) :) oxxo pantolonunu biliyorum bende vardı ama rengi biraz aşındı soldu diye vermiştim onu keşke vermeseydim
![]()
![]()
Mini etekli hamile salopeti bulursam alırım ben de. Ama ben çok pantolon giyen bir insan değilim normal hayatta da...Hele ki yazı etek ve elbiseyle geçiriyorum.
Senin kızın da mı eylülde doğdu? Ne güzel tesadüf...
Kızlar birşey sormak istiyorum kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra altın taktı mı?Bizde böyle bir adet vardır,kayınvalide gelini hamile kalınca çeyrek altın takar,benim kayınvalidem ilk gelinine öğrenir öğrenmez takmıştı ama bana hala takmadı...Sizlerde var mıdır böyle adet?
Kızlar birşey sormak istiyorum kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra altın taktı mı?Bizde böyle bir adet vardır,kayınvalide gelini hamile kalınca çeyrek altın takar,benim kayınvalidem ilk gelinine öğrenir öğrenmez takmıştı ama bana hala takmadı...Sizlerde var mıdır böyle adet?
Aman boşver. Benim kayınvalidemde hep benden hastalıklıymışım gibi bahseder. Çok zayıf çok zayıf diye... Çok zayıf ta değilim yani. Halbuki benim hayat tarzım bu olmuş yıllardı, böyle besleniyor, böyle hareket ediyorum. Duymuyorum artık onu.Duyunca sinirleniyorum. Bir de bayılırlar torunları kendi taraflarına benzetmeye.. Ödleri kopuyor geline benzeyecek diye...Bırak konuşsun. O öyle dedi diye öyle olmak zorunda değil.Bunu geç idrak ettim ama ettim.valla tesadüf işte:) ben de evde genelde tayt yada elbise giyerim ama kaynanamlarla vs bir araya geleceğimiz zaman sevmiyorum çünkü çok zayıf olduum için bacaklarım da ince bakıp durur yada kızımın bacaklarına bakıp bizim tarafa çekmiş kalın bacaklı güzel falan der sinir olurum![]()
halbuki kızımın yaşında iken ben daha tombulmuşum kızım benim çocukluğuma göre zayıf sayılır ama gelde ona anlat beni öyle çok üzdü ben de onlarla ortama girince mümkün mertebe pantolon falan giymeye çalışıyorum... hatta geçen batikten bir pantolon aldım fermuar altın rengi önden model olsun diye belirgin bana dediki bu ne böyle o fermuar ne falan dedi modeli böyle dedim öyle modelmi olur dedi
![]()