2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:52:
Kızlar birşey sormak istiyorum kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra altın taktı mı?Bizde böyle bir adet vardır,kayınvalide gelini hamile kalınca çeyrek altın takar,benim kayınvalidem ilk gelinine öğrenir öğrenmez takmıştı ama bana hala takmadı...Sizlerde var mıdır böyle adet?

evet cnm bizdede adet ama çeyrek değil hediye künye,bilezik vs. alınır çeyrekleri hala,dayı,teyze,amca takar böylelikle bebeğin bütün masrafları silinirrrr :52:

sanırım bu sene kız senesi.....:)))
geçen sene hep etrafımda erkek di doğumlar......bu sene kız herhalde......

bende şimdi progestan iğnemi vurulmaya gidiyorum kızlar, son iki iğnem kaldı allaha şükür........başlarda kahve lekelenmeler yüzünden hergün iğne vuruluyorum......artık popom iğneden çürüdü :))))))..allaha şükür etkisni göstrdi iğneler.....doktor garantı olsun diye bu hafta devan et demişti.......yarın son iğnemi vurulcam inşallah.....

eşimi sevmesem ya da kızımı tek büyütmeyi göze alsam ayrılırdim bıle ama sırf kayinvalidem ile aramdaki sorun yüzünden değmez dedim. Ki eşim ile konuştuk ben onun annesi ile arası bozulsun istemedim ama annesi onunla evli kalırsan sen evladım değilsin demis. Bana da zaten kızım için onun canı yansa Sen kılını kıpırdatmazsin ben canımı veririm demişti ya da dilsenin pokuna kurban ol demişti. Ben çok içime attım sustum hep ne deseler onu yaptım sonunda kötü oldum. Şimdi resmi ve mesafelyim eşimin huzuru için yapıyorum. Bir de çok farklıyiz kültür farkı var diye bahaneler buluyorum kendimçe ışte. Aman hepsini hatırlattiniz bana. Eşim askere gidince korkuyorum birşey olacak diye ışte

Son düzenleme:
$img017.webp $img018.webp

bu ultrason resimleride geçen çarşambadan kızlar :)))

eşimi sevmesem ya da kızımı tek büyütmeyi göze alsam ayrılırdim bıle ama sırf kayinvalidem ile aramdaki sorun yüzünden değmez dedim. Ki eşim ile konuştuk ben onun annesi ile arası bozulsun istemedim'a ölü annesi onunla evli kalırsan sen evladım değilsin demis. Bana da zaten kızım için onun canı yansa Sen kılını kıpırdatmazsin ben canımı veririm demişti ya da dilsenin pokuna kurban ol demişti. Ben çok içime attım sustum hep ne deseler onu yaptım sonunda kötü oldum. Şimdi resmi ve mesafelyim eşimin huzuru için yapıyorum. Bir de çok farklıyiz kültür farkı var diye bahaneler buluyorum kendim ışte. Aman hepsini hatırlattiniz bana. Eşim askere gidince korkuyorum birşey olacak diye ışte

o kadar olaydan sonra artık bişey yapıcağını sanmıyorum canım......istersen kendi evinde dur kendi annen gelsin yanına, öyle bir imkan varsa tabi......yada kayınvalden sana gidip gelsin, sanki daha iyi olur gibi geldi bana.....

ay bi saniye yaa 1 ayda bu kadar her şeyi belli olur mu 8 haftalıkken hiç bir şeyi belli değildi şimdi her şey ortada maşallah

maşaallah cnm gerçekten çok çbuk değişiyolar 8 haftalıkken gittim kurbağa gibiydi bebeğim :1: dün gittim 12 haftalığız burunel kol bacak kıpır kıpır şaka gibi ben gülmekten alamadım kendimi içimde neler oluyo yaa diee elleri sürekli havada sallıodu:nazar:.bide dils3 bebeğin başı sürekli aynı yerdemi duruyo ki? benim bi resimde sağda bir diğerinde solda hareketliliğindenmi bu

maşaallah cnm gerçekten çok çbuk değişiyolar 8 haftalıkken gittim kurbağa gibiydi bebeğim :1: dün gittim 12 haftalığız burunel kol bacak kıpır kıpır şaka gibi ben gülmekten alamadım kendimi içimde neler oluyo yaa diee elleri sürekli havada sallıodu:nazar:.bide dils3 bebeğin başı sürekli aynı yerdemi duruyo ki? benim bi resimde sağda bir diğerinde solda hareketliliğindenmi bu

tabi şekiller daha çok değişecek :) o kadar küçük olup bu kadar nasıl oynuyorlar tam bir mucize. Büyüsünler o zaman dönmeleri hissedeceği canımız yanacak daha durun bizi neler bekliyor

eşimi sevmesem ya da kızımı tek büyütmeyi göze alsam ayrılırdim bıle ama sırf kayinvalidem ile aramdaki sorun yüzünden değmez dedim. Ki eşim ile konuştuk ben onun annesi ile arası bozulsun istemedim ama annesi onunla evli kalırsan sen evladım değilsin demis. Bana da zaten kızım için onun canı yansa Sen kılını kıpırdatmazsin ben canımı veririm demişti ya da dilsenin pokuna kurban ol demişti. Ben çok içime attım sustum hep ne deseler onu yaptım sonunda kötü oldum. Şimdi resmi ve mesafelyim eşimin huzuru için yapıyorum. Bir de çok farklıyiz kültür farkı var diye bahaneler buluyorum kendimçe ışte. Aman hepsini hatırlattiniz bana. Eşim askere gidince korkuyorum birşey olacak diye ışte
Canım o ne yaa
ne terbiyesiz ne hadsiz kadınmış o oyle,kusura bakma ama şok oldum yazdıklarına
amannn düşman başına bi tip yani,en doğrusunu yapmışsın sen,
bence kendinin sorunları var bi insanın böyle davranması için normal ruhsal düzeyde değil demekki
ayy ben olsam bi de saç saça girerdim heralde..:47::47:

[ATTA
bu ultrason resimleride geçen çarşambadan kızlar :)))
maşallahhh,kafa da çok biçimli:1::1::nazar::nazar::nazar:

maybabe maasallah bebısıne canım

dıkkat ettım kızlar alıngan olmak ıstemıyorum ama 3 keredır dıkkatımı ceken bır konu oldugu ıcın yazıyorum
ozellıkle bazı kısıler arasında mı donuyor burada muhabbet
sorulan sorulara cevap ya da muhabbete dahıl olmak mumkun olmuyor gıbı goruntu olusuyor maalesef
bu sekılde olacaksa eger bosuna mı gelıp okuyup takıp edıyoruz o halde gorunmuyorsak eger
kımseyı kırmak ıstemıyorum ya da sahsı olarak soylemıyorum ama bır kopukluk var maalesef

Son düzenleme:

dıkkat ettım kızlar alıngan olmak ıstemıyorum ama 3 keredır dıkkatımı ceken bır konu oldugu ıcın yazıyorum
sorulan sorulara cevap ya da muhabbete dahıl olmak mumkun olmuyor gıbı goruntu olusuyor maalesef
bu sekılde olacaksa eger bosuna mı gelıp okuyup takıp edıyoruz o halde gorunmuyorsak eger
kımseyı kırmak ıstemıyorum ya da sahsı olarak soylemıyorum ama bır kopukluk var maalesef

tatlım öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Sadece bazen birkaç kişi birşey hakkında konuşurken ve Sen o sırada birşey yazıyorsan arada kaynıyor olabilir bazen bana da oluyor mesela öğretmen arkadaşlar bir ara muhabbet etti hali ile biz biraz dışarıda kaldık ama genel olarak sohbetler herkes içinde oluyor. Hem daha geçen hepimiz seninle konuştuk bence alınganlık gösteriyorsun :) bazı arkadaşların ortak paydası var sadece o kadar. :49:

saolun kızlar......allah razı olsun hepinizden........
canım aslında banada oluyor bu dediğin:).......bence kısa ve öz yazmak gerekiyor sanırım.......uzun olunca
okumadan geçile biliyor.......bende bazen uzun yazıları okumuyorum.....vakit kısıtlı olunca.....
merak etme sadece senin başına gelmiyor.....

Amanın o neymiş öyle...Seninki çok fenaymış. Ben olsam sanırım hamileliği tek başıma geçirmeyi tercih ederdim onunla kalmak yerine. Sonuçta streste bebeğe ve sana iyi değil. Ne kadar ayıp yapılanlar.

Olur mu öyle şey. Arada yazılanlar kaynıyor. Bazen benim sorularıma da cevap verilmiyor, ya da bazen ben de cevap veremiyorum. Tekrar tekrar giriyorum araya. Lütfen sen de öyle yap ve hiç alınganlık yapma.
Galiba bulantıyı sormuşsun bir kaç saat önce, şimdi geçmişe baktım. Benim bu hafta çok arttı. Ama maalesef çıkaramıyorum, yalnızca bulantım var. Biraz önce dışarıdan geldim, sokakların kokusu, egsoz dumanları bile öyle rahatsız etti ki...Sanırım bu hafta mümkün olduğunca mutfağa da girmeyeceğim. Eşimin elinden öper mutfak.

tatlım öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Sadece bazen birkaç kişi birşey hakkında konuşurken ve Sen o sırada birşey yazıyorsan arada kaynıyor olabilir bazen bana da oluyor mesela öğretmen arkadaşlar bir ara muhabbet etti hali ile biz biraz dışarıda kaldık ama genel olarak sohbetler herkes içinde oluyor. Hem daha geçen hepimiz seninle konuştuk bence alınganlık gösteriyorsun :) bazı arkadaşların ortak paydası var sadece o kadar. :49:

saolun kızlar......allah razı olsun hepinizden........
canım aslında banada oluyor bu dediğin:).......bence kısa ve öz yazmak gerekiyor sanırım.......uzun olunca
okumadan geçile biliyor.......bende bazen uzun yazıları okumuyorum.....vakit kısıtlı olunca.....
merak etme sadece senin başına gelmiyor.....

Olur mu öyle şey. Arada yazılanlar kaynıyor. Bazen benim sorularıma da cevap verilmiyor, ya da bazen ben de cevap veremiyorum. Tekrar tekrar giriyorum araya. Lütfen sen de öyle yap ve hiç alınganlık yapma.
Galiba bulantıyı sormuşsun bir kaç saat önce, şimdi geçmişe baktım. Benim bu hafta çok arttı. Ama maalesef çıkaramıyorum, yalnızca bulantım var. Biraz önce dışarıdan geldim, sokakların kokusu, egsoz dumanları bile öyle rahatsız etti ki...Sanırım bu hafta mümkün olduğunca mutfağa da girmeyeceğim. Eşimin elinden öper mutfak.

bende zaten alıngan oldugumu dusunmek ıstıyorum
ama bırkac kez olunca artık sadece tesaduf olmadıgını dusundum
sonucta burada hayatımızın en onemlı konusunu ortak payda alarak bıraraya gelmısız
ve en hassas donemlerımızden gecerken bıraz daha bazı konular dıkkatımızı cekıyor sanırım
neyse ben en ıyısı bır sure daha sessız okuyucu olarak kalmalıyım kendıme gelene kadar
cunku onumuzde paylasmamız gereken uzun bır surec varken bu bulantılı surecte yanlıs konusup kararlar vermek ıstemem

bende zaten alıngan oldugumu dusunmek ıstıyorum
ama bırkac kez olunca artık sadece tesaduf olmadıgını dusundum
sonucta burada hayatımızın en onemlı konusunu ortak payda alarak bıraraya gelmısız
ve en hassas donemlerımızden gecerken bıraz daha bazı konular dıkkatımızı cekıyor sanırım
neyse ben en ıyısı bır sure daha sessız okuyucu olarak kalmalıyım kendıme gelene kadar
cunku onumuzde paylasmamız gereken uzun bır surec varken bu bulantılı surecte yanlıs konusup kararlar vermek ıstemem

aslında seni o kadar iyi anlıyorum ki ya. Ben 6.haftada öğrendim hamileliği ve ortalarda bir başladi bulantı kusma 4kilo verdim kaç kez kan Kustum. Bebeğe birşey oldu diye aklım çıktı. Ama sonra bulantı geçti 11.hafta da kesildi aç kalmadığın sürece olmuyor sanırım istisnalar var tabiki. Kızım da 9ay Kustum ben 1gün kusmadan geçmedi. Bu kez kesildi korktum doktorda bebeği kıpır kıpır görünce rahatladım. Geçiyor bir şekilde tatlım öyle ya da böyle geçiyor. Zor ama anne olacağız ışte.

Back
X