2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim evi karincalar basti. marketlerde de bulamadim karinca yemi. cildirtiyorlar beni. onumuzden fener alayi gibi geciyorlar. buradaki markete de bakayim aklima gelmisken. hafi ben dinlendim, yoluma devam edeyim.hoscakalin.

ay evet şimdi geçince arada Kusunca o günlerimi unuttüm. Ben bebeği istemiyordum bir ara hatırlıyor musunuz. Vay be ne günler yaşadım

bizim evi karincalar basti. marketlerde de bulamadim karinca yemi. cildirtiyorlar beni. onumuzden fener alayi gibi geciyorlar. buradaki markete de bakayim aklima gelmisken. hafi ben dinlendim, yoluma devam edeyim.hoscakalin.

sana iyi alışverişler. hava güzelken degerlendirmek lazımdı :)) kolay gelsin karınca yemini ziraat malzemeleri zaten yerlerde bulursun markette zor olmaz mı

slm kızlar herkes iyidir umarım haftasomu yani cumadan şimdiye kadar misafirim vardı giremedim cuma günü ikili test sonucu için dr gitcektim akat dr umumun acil işi çıkmış bizde yarın 3 e aldık randevuyutest sonucunu telde iyi dediler ama detaylı bilmiyorum bu arada bebişim baya büyüdü kızlar bakalım cinsiyetide gösterirse söylerim

slm kızlar herkes iyidir umarım haftasomu yani cumadan şimdiye kadar misafirim vardı giremedim cuma günü ikili test sonucu için dr gitcektim akat dr umumun acil işi çıkmış bizde yarın 3 e aldık randevuyutest sonucunu telde iyi dediler ama detaylı bilmiyorum bu arada bebişim baya büyüdü kızlar bakalım cinsiyetide gösterirse söylerim

hadi bklm eger gösterirse mutlaka paylaş tabi biz ögrenemedik sen ögrenn bari :)))

valla ne günlerdi şimdi unuttüm gitti e benim hamilelik işkence gibi geçiyor haliyle istemeden de olunca çok hapis olmuştum ama0velet sevdirdi kendini :1: yerim ben onu yerim

bizim sıpalardan bizlere gelsin :1::1:

Eklentiler

• $AoR_zxaCIAEDsjV.webp
    $AoR_zxaCIAEDsjV.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 16
selam kızlar biraz karın agrım var bugün sizce normalmi benim haftamda olanlar yada gecenler sizde karın agrısı oldumu

Back
X