2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

angells benim SAT 2 aralıktı
senle aynıyız sanırım..
:49:

aslında belirtileri takip ediyorum bana uyuyor
bu aralar burnum tıkanıyor sürekli mesela
angells senin yazında okudum kan hacminin artmasından kaynaklanıyomuş bu dürüm
yani herşey normal demek dimi:26:

yarın rand. aldım 16.30 da
inşallah güzel haberlerle gelirim
bi de cins. öğrenicez inşallaaaaahhhh

yarın rand. aldım 16.30 da
inşallah güzel haberlerle gelirim
bi de cins. öğrenicez inşallaaaaahhhh

evet yani herşey normal gibi inşallah da öyledir, :) hadi bakalım öğrenirsin muhtemelen cinsiyetini bizde geçen hafta gittiğimizde öğrendik.

ay aynı his bende de var ya bebek iyi mi ki diye. Bugün o kadar şey aldık kızım la bana ama bebeğe baktım sadece heves edemedim bende mi problem takıntı mi oldu yoksa içime mi doğuyor anlamıyorum. Haftaya kontrolün benim de bakalım hadi hayırlısı. Bebeğe birşey olursa ne yaparım ben diyorum ay düşüncesi bıle korkunç.

Allah korusun ya artık böyle düşünmeyin benimde bu perşembe günü kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadır , kötü bişey düşünmek istemiyorum :(

ay demek herkeste bi endişe modu var
aman allah korusun yaa,bu saatten sonra düşük müşük riski çok az inşallah
başka sorun falan da çıkmaz ay aklımıza getirmeyelim..:26:

ya kızım i alıyorum gün içinde kucağima vs 2 kere geçen hafta ağır iş yaptım ve korkuyorum bebeğe birşey olduysa diye ya

ben de alıyorum dilsecim
hem de benim dana 15 kilo
çişini yaptırıyorum,yatağına taşıyorum falan alma diyenleri de anlamıyorum almadan olmuyor ki

ben de alıyorum dilsecim
hem de benim dana 15 kilo
çişini yaptırıyorum,yatağına taşıyorum falan alma diyenleri de anlamıyorum almadan olmuyor ki

benim ki de 15.6kg :) e ben de alıyorum şimdi eksiklik hissetmesin diye çok üstüne düşmeye çalışıyorum. Ay pazartesi gelse de gidip bebeğime baksam görsem.

Kıız pardon benimki 17 olmuştu en son
ama Dilsenin de maşallahı varmış ayça 4 yaşında 17 kilo yani
yemez içmez sultandır kendisi zaten hiç bana çekmemiş:ssz:

Oğluma ilk kıyafetini aldım ben de. Mini mini bir kot pantolon 3 ay için ve çok şirin. Eşim almayalım dedi ama ben ısrar edince aldık artık. Ama sabah akşam bir o bir ben kot pantolonu çıkarıp seviyoruz ve bugün dedim ki eşime demek ki kıyafeti erken almaya başlamamak gerekiyormuş çünkü gerçekten insan bebeğine daha bir bağlanıyor.

Oğluma ilk kıyafetini aldım ben de. Mini mini bir kot pantolon 3 ay için ve çok şirin. Eşim almayalım dedi ama ben ısrar edince aldık artık. Ama sabah akşam bir o bir ben kot pantolonu çıkarıp seviyoruz ve bugün dedim ki eşime demek ki kıyafeti erken almaya başlamamak gerekiyormuş çünkü gerçekten insan bebeğine daha bir bağlanıyor.

kesinlikle haklısın bizde aynen bir kadife pantalon ve kazak aldık üstüne de bakıp bakıp duruyoruz :)

benim ki tam bir obur. Ağzı boş durmaz bebekken bir başladi yemek yemeye hala öyle. :) hiperaktif biraz :1: yoksa düşünemiyorum boyu da uzun olduğu için kilo göze batmıyor. Kardeşi de buna benzer inşallah ablasına. Valla anlıyorum dilse bu ara bana çok düştü. Geliyor sarılıyor öpüyor canım annecim diyor. Ve bende acaba üzülüyor mu diye kardeş gelsin mi kızım gitsin mi dedim ay ben ona kıyamam gelsin gitmesin dedi. Ben çok üzülürüm dedi. Bugün bebeğe uyku seti baltık oda baktı hep ayrılmadı başından.

Sağol canım,belirgin bi şekilde kıpırdamaya başlasalardı
ona göre emin olurduk bi sorun varmı diye..

Başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.

Ben çarşamba günü gittim bebeği görmeye. 10cm'nin üzerinde boyu. Ama devlet hastanesi olduğu için doğru düzgün bi resim alamadım, soru soramadım. Sadece iyi olduğunu biliyorum. Bir de sanırım ultrasona sığmıyo çünkü kafasının yarısı yok resimde. Altta da poposunun yarısını kesmiş. :) Anlamadım bile ne olduğunu doğru düzgün.
Bu bile içimi rahatlattı. 15 gün kadar dayanırım. Belirtilerim de yok hala. Sadece göbeğim büyüyo o kadar :)

Back
X