2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.
amin canım :43:

demek sen gördün ben de yarın gidicem inş
hayırlısı artık.Ben de şimdiye kadar hep mavi aldım,hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren
almaya başladım valla öyle çıkarıp da bakmıyorum pek ama hoşuma gidiyor.:emir_bebek:

ay galiba bebeğim oynadı ay inşallah gaz değildir.
gazmıymış?:9:
benimki yemez anacıım yemeeez,lokması hep sayılıdır,
5 kaşık çorba,2 lokma ekmekle gün geçiri fazlasını verirsen ööööğğğ
sonra ben sinir krizleri,kocayla birbirine girmeler falan
ekonomik çocuk işte o da iyi:9:

inşallah 2. boğazlı olur çok çekiyorum Ayçadan ben

iyi aksamlar kızlar ben yine geldimm :))

hoş geldin,özlemişiz:23::33:

gaz değil sanırım :1: ne oldu ya ben birşeyi kaçırdım sanırım hayırdır canım Aman valla yemesi dert yememesi dert. ..

ay kopup duruyorum ya insallah sorun olmaz artık :) biraz takılırım burda :)) mommy benim eşim astsubay ve ankaradayız . almanyada olan gülpembe :))

kızlar sizce bu anı defteri nasıl

Eklentiler

• $a.df.webp
    $a.df.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 18
Oğluma ilk kıyafetini aldım ben de. Mini mini bir kot pantolon 3 ay için ve çok şirin. Eşim almayalım dedi ama ben ısrar edince aldık artık. Ama sabah akşam bir o bir ben kot pantolonu çıkarıp seviyoruz ve bugün dedim ki eşime demek ki kıyafeti erken almaya başlamamak gerekiyormuş çünkü gerçekten insan bebeğine daha bir bağlanıyor.

cnm güle güle kullansın bebişin şimdiden farklı bir bağ oluşuyor tabi ki

Filiz sen bebeğini gördün mü hani bir ara endişeleniyodun ya?:26:
ben de o endişe durumu hat safhaya çıktı,rand. alabilirsem yarın dr. a gidicem hem cinsiyetini öğrenirim.
yaa bugün hamile pant. aldım kendime almasammı diye düşündüm bir an ya bişey olduysa dedim,
sonra çok üzülürüm bi de bunları aldım derim,içime dert oldu.:50:
Dilsenin dediği gibi kasılmaları devam ediyor bazen de minik pıt pıtlar hissediyorum
ama paranoya yaptım ya bi kere onlar gazdır diyorum kendime.

İstinye parkta bellamama diye bi hamile dükkanı var ahtım vardı hamile kalayım burdan pantalon alacam diye
gittim anacım,70-80den fazlaysa almam dedim kendi kendime,neyse bi bakarım kiiii 130TL çüüşşşş:53:
dedim,neyse benim okul için keten kumaş almam lazım haz. kadar gidicem sonuçta:50:
LCW ya girdim inanın aynı kumaş,aynı kesim,aynı renkler 35 TL 2 tane aldım bi 38 bi de 40 beden daha sonraları için
üstüne de bi tişört buldum denizci tarzı o da 15 TL.:52:
Yani taksitli maksitli derken 90 TL tuttu hepsi orda bi pant. 130 TLydi

Bu arada eşimin arkadaşı afganistan da şehit oldu,:43:morali çok bozuk benim de öylşe yarın ankaraya gidiyor
cenazesine,evde bi durgunluk falan iyice,depresif haldeyim yani.:72::5::43:

Allah ailesine sabır versin şehitlerden birisi de aile dostumuzun karşı komşusuymuş. Çok zor bir durum 90li senelrde bizimde bir akrabamız şehit oldu cenaze törenine g,derken biz çok kötü bir kaza geçirdik. annem ölümlerden döndü hafızasını yitirdi. ne zaman şehit haberi alsam hep kendimi onların yerine koyuyorum elimde değil başka bir şekilde düşünmek. çok üzücü ALlahım sabrını versin herkese

masaltuna canım iyiki alıntı yapmışsin ya telefondan girdim o yüzden konuyu kaçırdım ben. Mommy başınız sağolsun allah ailesine sabır versin inşallah. Ay bende Eşimi göndereceğim ve o kadar çok korkuyorum ki şehit haberi duyunca çok etkileniyorum ya. Çok zor bir durum. Masaltuna sana da çok geçmiş olsun annen iyi mi artık.

masaltuna canım iyiki alıntı yapmışsin ya telefondan girdim o yüzden konuyu kaçırdım ben. Mommy başınız sağolsun allah ailesine sabır versin inşallah. Ay bende Eşimi göndereceğim ve o kadar çok korkuyorum ki şehit haberi duyunca çok etkileniyorum ya. Çok zor bir durum. Masaltuna sana da çok geçmiş olsun annen iyi mi artık.

iyi cnm zaten o dönemde ben cok kücüktüm annem beni bile tanımıyordu. şimdi kaza anı hariç herşeyi hatırlıyor. ama cok zorluklar cekti 2 yıl sürekli hastanelerdeydi 70li kilolarda kaza gecirmiş 110 kilo ile ayaga kalkabildi. simdi bir kulagı duymuyor ama çok şükür başka hiç bir sıkıntısı yok. sen canını sakın sıkma biz sürekli bu tehlikelerin icindeyiz Allah hepsini korusun inşallah.

iyi cnm zaten o dönemde ben cok kücüktüm annem beni bile tanımıyordu. şimdi kaza anı hariç herşeyi hatırlıyor. ama cok zorluklar cekti 2 yıl sürekli hastanelerdeydi 70li kilolarda kaza gecirmiş 110 kilo ile ayaga kalkabildi. simdi bir kulagı duymuyor ama çok şükür başka hiç bir sıkıntısı yok. sen canını sakın sıkma biz sürekli bu tehlikelerin icindeyiz Allah hepsini korusun inşallah.

ah canım geçmiş olsun ya Çok üzüldüm ama şimdi iyi ya annen buna şükür demek lazım. Ay eşim allaha emanet artık. Ben nasıl dayanacağın onsuz 6 ay bilmiyorum. Ev bomboş olacak. Neyse hiç girmeyeceğim budurum a ya. Eşim beni ağlarken görmesin

ah canım geçmiş olsun ya Çok üzüldüm ama şimdi iyi ya annen buna şükür demek lazım. Ay eşim allaha emanet artık. Ben nasıl dayanacağın onsuz 6 ay bilmiyorum. Ev bomboş olacak. Neyse hiç girmeyeceğim budurum a ya. Eşim beni ağlarken görmesin

sakın aklına getirme bunları yoksa kendini sıkıntıya sokarsın sürekli. benim esimde 6 ay göreve gidecekti ertelendi simdi. bebek dogunca gidecek sanırım. yine var ya bi yönden sanslısın inan. evinde kalacaksın. esim gitse bu benim icin mumkun degil. ben mutlaka ya anneme giderim ya kayınvaldeme. o yüzden gitmesini hiç istemiyorum. uzun bir süre baska biryerde kalmak çok zor

zor tabi. Başka evde yaşamak daha zor. Ben de zaten dilsenin derdi hamilelik sıkıntısı ev işi maddi şeyler eşimin yokluğu bayağı sarsılacagim ama kayinvalidem de üstüme gelirse nasıl dayanırim bilmiyorum.

zor tabi. Başka evde yaşamak daha zor. Ben de zaten dilsenin derdi hamilelik sıkıntısı ev işi maddi şeyler eşimin yokluğu bayağı sarsılacagim ama kayinvalidem de üstüme gelirse nasıl dayanırim bilmiyorum.

şuan onu düşünme sakın. sen güçlü bir kadınsın bu zamana kadar zorlukların üztesinden gelmişsin şimdi mi gelemeyeceksin hem bir anne, hem de bir anne adayı olarak. cocukların için güçlü olmalısın zaten. başka birşey düşünme

tatlım eşim geldi ya yemek almış obur karısına onu yiyorum. :1: sana da bebekine iyi geceler tatlım

Merhaba ve yatanlara iyi geceler. Bende bugün bebişime iki tane penye alt aldım. Çoook tatlı clnslyeti bilmiyorum ama gidip pembe aldım:) buarada geçende ilk hediyesini aldı bebeğim. Mavi bir tulum. Bakalım ne olucak cinsiyeti.

Back
X