2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kuzenime 9 ay erkek dediler hersey alindi dogumda kiz oldu anne baba soka girdiler allahtan normal dogummdu babasinin kopyasiydi:)aile icin sok oluyor.acaba benimkinin cnsiyeti ne:)insan merak ediyor.dun forumdaydim cok guzel ciciler gordum ama alamadim belli olmayinca ogrensekte alisveris yapsak.

arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz çok tebrik ederim. :nazar:Allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)

Slm kizlar nasilsiniz?eftelya merirdemir hayirli olsun ogrenmissiniz ne guzel darisi bizlere.
teşekkürler canımmm,...

Bisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..

mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....
Aman maşallah de kendine
bende geçen gün arkadaşıma kendimi çok zinde hissediyrm hiç hamile değilim gibi demiştimmm
o gece ayılıp bayıldımm inan evdeeee

arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz çok tebrik ederim. :nazar:Allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)

teşekkürler canımmm
aminnnn
allah cümlemizeee,Allah acılılarını göstermesinnn

Kuzenime 9 ay erkek dediler hersey alindi dogumda kiz oldu anne baba soka girdiler allahtan normal dogummdu babasinin kopyasiydi:)aile icin sok oluyor.acaba benimkinin cnsiyeti ne:)insan merak ediyor.dun forumdaydim cok guzel ciciler gordum ama alamadim belli olmayinca ogrensekte alisveris yapsak.

ben cinsiyetini öğrenmiş olmama rağmen alışveriş yapmaya korkuyorum. oğlumda da 7.-8. aylarda yapmıştım alışverişi. halbuki bu defa nelere ihtiyacı olduğunu biliyorum.çok güzel şeyler de görüyorum ama çekiniyorum almaya işte. kızlar siz siz olun 0-3 ay çok almayın. çok fazla hediye geliyor çünkü.

selam güzel anneler..
dr cinsiyeti gördü heralde ama ben sormayınca söylemedi. 13+6 yız.
bizim amniyosentez yapılma durumu var, cinsiyeti ne biz soruyoruz ne dr umursadı.
sağlıklı mı, burun kemiği oluşmuş mu, omurga taslağı tam mı vs. bizim sorularımız cevaplarımız bunlar.
burnunu dönmedi bi türlü son kontrolde, sırtını döndü yattı, balık kılçığı gibi omurgası vardı:1:
inş herkesin sağlıklı bebekleri olur..

bu arada göbekleriniz ne durumda? benim bilmeyenler anlamaya başladı:26:
çok erken değil mi?
pantolon sıkıyo diye düğmesini kapatmıyodum, o daha çok belli ediyo sanırım.

Slm kizlar nasilsiniz?eftelya merirdemir hayirli olsun ogrenmissiniz ne guzel darisi bizlere.

ben iyiyim canım sen nasılsın

Bisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..

mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....

karbonhidrat grubu cok iyi geliyor sanırım mideye ben pilav yemezdim sevmezdim şimdi pilav yiyorum sanki mideme iyi geliyor keza makarna ve pattes de öle afiyet olsun tatlım yarasın bebege

gerçekten aile içinde büyük sok bana öle bişey olsa test isterim hastenede bile değiştirmedikleri ne malum

selam güzel anneler..
dr cinsiyeti gördü heralde ama ben sormayınca söylemedi. 13+6 yız.
bizim amniyosentez yapılma durumu var, cinsiyeti ne biz soruyoruz ne dr umursadı.
sağlıklı mı, burun kemiği oluşmuş mu, omurga taslağı tam mı vs. bizim sorularımız cevaplarımız bunlar.
burnunu dönmedi bi türlü son kontrolde, sırtını döndü yattı, balık kılçığı gibi omurgası vardı:1:
inş herkesin sağlıklı bebekleri olur..

bu arada göbekleriniz ne durumda? benim bilmeyenler anlamaya başladı:26:
çok erken değil mi?
pantolon sıkıyo diye düğmesini kapatmıyodum, o daha çok belli ediyo sanırım.

Amin canım zaten en başı sağlıklı olmasıııı

canım ben16+5 im baya çıkmaya başladı karnımm
hamile pantalonuda almadım henüzz
yaklaşık 1 aydırda pantalonlarımın düğmesini bırak fermuarlarını bile çekemiyrmm

sen kaç haftalıksınn canımm?

selammm :49:ben birşey sorucam ilk defa gebelik kontrellerine devlet hstnsine gittim
normalde cinsiyeti hep erken öğrenmiştim bu sefer hiçbirşey söylemedi dr.
acaba devlet hstnesinde söylemiyorlarmı bebek cinsiyetini:26:

merhaba kızlar bende daha 13 haftalık iken öğrendim prensesimi bir kaç bişey aldım ama fazla alamıyorum bende ne olur ne olmaz diye 6 7. aylarda artık:):49:

selammm :49:ben birşey sorucam ilk defa gebelik kontrellerine devlet hstnsine gittim

tabiki söylüyorlardır da ,biliyosun die belki söylememişlerdir
hatırlatmak gerekiyo bazen dr.lara unutabiliyrlarr

canım sanırım devlet hastenelerinde 5 . ayda söyleniyor diye biliyorum ben

benimde kuzenimin kızına erkek dediler :)) bu arada akşam bende forumdaydım.. istanbul forum ama :) lcw den pantolon aldım bi tanecik. bluzler için erken olduğunu düşündük :)

tabiki söylüyorlardır da ,biliyosun die belki söylememişlerdir
hatırlatmak gerekiyo bazen dr.lara unutabiliyrlarr

yok canım sordum daha çok var 5-6 aylıkken belli olur dedi
zaten bu aydan sonra özele gidicem de daha 1 ay var :50:biran önce öğrenmek istiyorum cinsiyetini:49:

teşekkürler canımmm,...

Aman maşallah de kendine
bende geçen gün arkadaşıma kendimi çok zinde hissediyrm hiç hamile değilim gibi demiştimmm
o gece ayılıp bayıldımm inan evdeeee

teşekkürler canımmm
aminnnn
allah cümlemizeee,Allah acılılarını göstermesinnn

Evet haklısın. İyiyim dedikten sonra dilimi ısırmam lazım...Ertesi gün ben de fena oluveriyorum.... Dur tahtalara vurayım..

yok canım sordum daha çok var 5-6 aylıkken belli olur dedi
zaten bu aydan sonra özele gidicem de daha 1 ay var :50:biran önce öğrenmek istiyorum cinsiyetini:49:

hmmmm,neyse seninde 1 ay kalmış annnesi
bi an önce öğrenmek istemende haklısın bende çatlıycaktım valla bugün öğrenemeseydmm

Baksana dr. hatada yapabiliyrlarmış cinsiyet konusunda bizimki bile kesin değil o zamannn:1::1::1:

herkese güzel bir hafta dilerim....
anchusa sıkma canını herşey yoluna girer üzme bebişi.... bulantına üzüldüm ama bak çareler bulmuşsun o da geçer inşallah....
eftelya gemiş olsun canım ve kızışın hayırlı olsun çok sevindim....
bir kız haberi daha vardı ama nicki unuttum hayırlı olsun tatlım seninde kızın....
alışveriş için ben hazran ortasını bekliyorum mecburen...... büyük şeyleri o zaman alırım sonra ufak ufak tamamlarım kalanı....
matika 2li test sonucun kötümü çıktı ki amniyosentez dediler.....
atladığım başka şeyler muyhakkak vardır ama benim geri çıkmam gerek çok işim var..... sabah kalktım güzel bir tepsi börek yaptım ailecek çok sıcak bir kahvaltı yaptım malum bizim pazar kahvalatımız pazartesi günleri oluyor :) eşim izinli.... bugün eskerlik şubesine gidecek bakalım:18:

Back
X