2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bi kadın vardı sırada benim önümde. İkiz olacakmış ama 8 aylık gibi kocaman karnı var. Doktor onu da azarladı cinsiyet sormayın diye.

ayy gitmicem ben bidaha özele gidicem
ne hakları var ya kızmaya bedavadan bakmıyorlar neticede para alıyorlar:20:
bana denk gelmedi gelemem haksızlığa ağzının payınıda veririm
bir kere saygısız bir dr.a denk gelmiştim gidip başhekime şikayet ettim meğerse bütün personel şikayetçiymiş sonra
çıkarılmıştı hastaneden

annemler beni de erkek bekliyolarmış bebeklik resimlerime bakarken öğrenmiştim bende biberonlarım emziğim nevresimlerim falan hep maviydi çok gülüyorum şimdi benim de başıma gelirse napcam bilmiyorum. ben genelde hep mavi yada hep pembe giydirmiycem ne güzel renkler var hep mavi ve pembeye odaklanmıycam ama üreticiler ne yapıyorlarsa ya mavi ya pembe sinir oldum.

matheldacım bende 9 ay erkek beklenmişim kız olunca babam çocukları karıştırmışlar bizim oğlumuz olacaktı demiş...... :9::9::9:

ayrıca filiz o ne biim doktor ya..... doktor olmuşta adam olmamaış maşallah:47: bir anne önce çocuğunun sağlığını sonra da cinsiyetni merak edyor sinir oldum o doktora..... birde cinsiyet söylemeyi lütuf sanıyorlar..... valla cinsiyeti söylemek paralı olsa ölürler ama söylemek için :47::47::47::47:

Katılıyrm Dilse sanaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
bende sinir oldummm
En doğal hakkımızzz yaaaa

Katılıyrm Dilse sanaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
bende sinir oldummm
En doğal hakkımızzz yaaaa

en doğal hakkımız tabi..... anneyiz biz ya...... ilse de bazı doktorlar kendi dr uma ulaşamadıım zaman fotoğraf bile vermiyordu.... bir kere resmini almak için 200 tl verip özele gittim aptal kadın yamuk bir resim verdi dilse fotoğrafta yoktu..... ama ne hikmetse hepside erkek dedi :52: o yüzden şimdiki doktorumu çok seviyorum her seferinde fotoğraflarımı veriyor.... bir de cinsiyeti söylesin canımı yesin :9::9:

selam herkeze cinsiyetleri öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun bu hafta benide doktor kontrolum var 16.cı haftamdan olucam bakalım erkek olduğu kesinleşecekmi şimdilik paşam diye seviyorum bakalım hayırlısı buarada kızlar ben çok kötü grip oldum aybükeden bana geçti boğaz ağrısı ve şuan ayıptır söylemesi salya sümük oldum hapşuruk gözler çakmak çakmak offf portokal suyu sürekli sıkıp içiyorum ıhlamur kaynattım içine limon elma koyarak boğaım içinde süt bal yaptım yumuşasın diye ada çayı nasıl hamişler içebilirmi

Ay çok güldüm vallaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
annem allahtan normal doğum yapmış..... :52::52::52::52: bende yaşadım aynı şeyi..... bakalım bu sefer yaşamam inşallah ama bu seferd öğrenemeyecekmiyim acaba diip duruyorum.... gerçi öğrenmesemde mühimmmmm değil bir süre başka renklerle takılırrrrrrrrrrrr

selam herkeze cinsiyetleri öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun bu hafta benide doktor kontrolum var 16.cı haftamdan olucam bakalım erkek olduğu kesinleşecekmi şimdilik paşam diye seviyorum bakalım hayırlısı buarada kızlar ben çok kötü grip oldum aybükeden bana geçti boğaz ağrısı ve şuan ayıptır söylemesi salya sümük oldum hapşuruk gözler çakmak çakmak offf portokal suyu sürekli sıkıp içiyorum ıhlamur kaynattım içine limon elma koyarak boğaım içinde süt bal yaptım yumuşasın diye ada çayı nasıl hamişler içebilirmi

geçmiş olsun yaaa bol bol istirhat et ..... dediklerinin hepsi iyi de adaçayını ben hiç bilmiyorum:26:

Ay canımm gelmiş geçmiş olsunn .....kendine dikkat et
gerçi içilebilecek herşeyi içmişsinnn
umarım en kısa zamanda iyileşirsinn
ben adaçayının hamileler için zararlı lduğunu duymuştum
düşüğe sebep oluyrmuşş
yinede bi netten araştır tatlıummm

vuslatçım aynı kafadayız bak bende istemeden oldu 2 . bu daha ama 5. olsa gene doğururdum o yüzden kendimi umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvnciye benzetiyorum ..... at.eken canımcım hadi öğren gel inşallah......

ne olursa olsun kıyılırmı onlara:emir_bebek: onlar kendi istemiyorlarki dünyaya gelmeyi
kendi hatalarımızı onlara ödetmeye hakkımız yok :49::49:
ben haftaya gidim bari özelede öğreniyim inşallah cinsiyetini ablaları abiside çok merak ediyorlar:nazar:

ne olursa olsun kıyılırmı onlara:emir_bebek: onlar kendi istemiyorlarki dünyaya gelmeyi
kendi hatalarımızı onlara ödetmeye hakkımız yok :49::49:
ben haftaya gidim bari özelede öğreniyim inşallah cinsiyetini ablaları abiside çok merak ediyorlar:nazar:

diğerleri kaç yaşında tatlım :)

annem allahtan normal doğum yapmış..... :52::52::52::52: bende yaşadım aynı şeyi..... bakalım bu sefer yaşamam inşallah ama bu seferd öğrenemeyecekmiyim acaba diip duruyorum.... gerçi öğrenmesemde mühimmmmm değil bir süre başka renklerle takılırrrrrrrrrrrr

umarım yaşamazsınn ayni şeyi tekrarrr
bi sefer yaşamışşsın yeterrr demiii:1::1::1:

teşekkürler arkdaşlar drumu aramadım aybükedede grip olmuştım ilaç vermedi şimdi arasam yine vermiycek bende hamişl-ken kullanmak istemiyorum doğal yollarla atlatıcam inşallh tavuk suyu çorbası içeiçe bıktım ama bebiş için ii olmam lazım

mrb arkadaşlar:3::3: ben 12 haftalık hamileyim nasip olursa bende eylül annesi olacağım size bişey sormak istiyorum...istanbulda oturuyorum ve hamile kıyafeti satan yerler arıyorum daha 3 aylık hamile olmama rağmen maalesef pantolonlarım olmuyo çok sıkıyo karnımı..LCW dışında uygun fiyatlı hamile pantolonları ve kıyafetleri satan yerler biliyosanız yardımcı olun lütfen....

teşekkürler arkdaşlar drumu aramadım aybükedede grip olmuştım ilaç vermedi şimdi arasam yine vermiycek bende hamişl-ken kullanmak istemiyorum doğal yollarla atlatıcam inşallh tavuk suyu çorbası içeiçe bıktım ama bebiş için ii olmam lazım

ah canım ya zordur tabi ben dilsede 2 kere grip oldum birinde bayağı bademciklerim iltihaplandı falan antibiyotik verdi dr kullandım.... ama ufak bir soğuk algınılığ ise tabiki ilaca gerek yok bol bol dinlen....

bencede canım en iyisini yapıyosun doğal yollarla arıysun şifayııı
iç iç annesi bebiş için aybüke için

Back
X