herkes kıymetini biliyor merak etme...
topiğin müzmin nöbetçisi dilse.. Sen gelmeyince bir boş kalıyor valla sayfalar...![]()
aşk olsun dalga geçtin benimle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes kıymetini biliyor merak etme...
topiğin müzmin nöbetçisi dilse.. Sen gelmeyince bir boş kalıyor valla sayfalar...![]()
karar7723667029 .!.:oooooooooooooooooo ne güzel bu kadar kalabalık görmemiştim burayı herpinize merhaba güzel anneler
oooooooooooooooooo ne güzel bu kadar kalabalık görmemiştim burayı herpinize merhaba güzel anneler
ben de çok seviyordum sevdii bir oğlan vardıya onun adını unuttum tabi küçüktüm ben orta son da mı neydim....
oooooooooooooooooo ne güzel bu kadar kalabalık görmemiştim burayı herpinize merhaba güzel anneler
ilk sevdiği antony sonra o ölünce serseri teri çıktı![]()
mrb gercekten bugun baya kalabalıgız negusel ne güsel:))
canım artık işyerinde sıkıntın yok dimi senin tamamen düzeldiiii
Merhabaa nasılsın?
kızlar sabah tartıldım 3,5 kilo almışım toplamda
çok değil mi bu yaaa
böyle giderse duba olurum ben......
ay evet tamam sen söylyince hatırladım..... teri de fena değildi şu saçlarrı azcık uzun değilmiydi o :)
kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.ablamın düğünü yaklasıyor..erkek tarafı bohça getirmiş.yardım ettim annecimee.bu arada hiç hesapta yokken araba aldık:d arabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..sorun oluyordu götür getir..eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...
Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.allahtan mutfakta degildim.bi gümbürtü koptu..koştım hemen..mutfagın her yeri mercimek.orada olsaydım ve bana carpsaydı..allahım korudu.sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..
Kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.Ablamın düğünü yaklasıyor..Erkek tarafı bohça getirmiş.Yardım ettim annecimee.Bu arada hiç hesapta yokken araba aldıkArabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..Sorun oluyordu götür getir..Eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...
Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.Allahtan mutfakta degildim.Bi gümbürtü koptu..Koştım hemen..Mutfagın her yeri mercimek.Orada olsaydım ve bana carpsaydı..Allahım korudu.Sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..
evet canım o teriyle olan ilişkisi daha çok hoşuma gidiyordu benim arada didişiyorlardı falan![]()
dur canım çekti bakıım bulacakmıyım nette izleyim azcık :)![]()