2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ancusha bi zaman da sonra malum bölgeyi görmekte zorlancaksın:)) en çok ona şaşrıdım ben. kilolu insanlar naparlarmış ki ya :)))
Ku-ıl tüy problemine başka bir çözüm düşüneceğiz o zaman. Ama benim kıllarda da çok azalma var. Çıkmak bilmiyorlar.Hamilelikte çok kıllanıldıüını duymuştum halbuki.
bence de en doğrusu olan bu... abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. aşermem hiiç yook .. bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... baştan öle diyodum :37:

Dün akşam benimkini migrosa yolladım. Canım bir yaz meyvesi çekti ve orada vardı... Gitmiş o meyve diye pomelo diye tropik bir meyve alıp gelmiş...Ufff dedim bir ağız tadıyla aş eremiyorum..

bence de en doğrusu olan bu... Abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. Aşermem hiiç yook .. Bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. Oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... Baştan öle diyodum :37:

ayy aşerme bende cok olmucaak meyveler ıstıyorum esım de dıo sen bunları ınternettenmı arastrysn hangısı yok onumu ıstıyım dıyorsun dıo:))))

bence de en doğrusu olan bu... abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. aşermem hiiç yook .. bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... baştan öle diyodum :37:

bende eşime diyorum ne kadar şanslısın valla baksana ne kadar zahmetsizim diyorum. hakikaten diyo o da hoşlarına gidiyordur eminim bu halimiz :))

merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür :nazar: 113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için :27: bizden havadisler böle bende fallar tuttu :ssz::9:

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Kızlar baş ağrım tuttu yine..Gözlerimi açamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı bu.Önce başım ağrıyor sonra burnum kanıyor.Burnum kanadıktan sonra da bir rahatlama geliyor.Doktor normal dedi ama yine de insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Hele dişlerim.Diş fırcalarken kan kaybından gidecem diye korkuyorum. Fırcayı degdirmemle kanaması bir oluyor.ASpirinden mi oluyor acaba:44::43:

ı ıh. Biz kafa kafaya gidiyoruz seninle:)

temiz ev demeyin :( gücüm anca mutfagıma yetiyor.
Dün bi çamaşır asışım var askılıga. 3 parça 3 parça git gel bilmem kaç seferde bitirebildim :)
eşim de işten geç gelebiliyor .

çamaşır demeyın yıgıldı valla esım zavallı sesde cıkramıo kendılgınden bısıler yapıo:((cok tembel bısı oldum bende mutfaktada tıksıne tıksıne ıs yapıyorum ya:50::50:

ben de öle düşünüyorum ama herhangi bir resim vermedi senin bebişlerin cinsiyeti belli mi

ı ıh. son gittiğimizde baktı ama anlayamadı. nisan ilk haftası randevu. muhtemelen belli olurlar:)
sağlıklı olsunlar da hele:)
cinsiyetleri belli olunca ufak ufak alışverişe başlamayı düşünüyorum, sizler gibi 6-7. aylara bırakamam mlsf. şimdi bie çok çabuk yoruluyorum ve hemen karnım ağrıyor.

merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür :nazar: 113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için :27: bizden havadisler böle bende fallar tuttu :ssz::9:

tebrik ederim. bence de turamit' in dediği gibi kız dediyse kızdır artık,d eğilse bile doğana kadar kız demeye devam edecektir:):)= tekrar gözün aydın.

oh ellerine sağlık sinire ütü birebir valla buhari başa başa yapıyorum süper oluyor bir de tv de saçma sapan birşey aç söylene söyleme yap. Hatta eşim bıle öğrenmiş kime bu sinir der :21: dün iptal ettiğim camlara giriştim salon hariç. Orayı silersem düşerim çok büyük cam. Ve şimdi Kustum geldim kızlar ama evim mis gibi oldu ya

Dils3 geldi forum koşmaya başladı. Vallahi benim gibisin ya yine mi çamaşır suyu aldın eline demesin diye kaşla göz arası tuvaletin yerlerine döküyorum, kapıyı kapatıyorum sonra yine o görmeden duruluyorum, çamaşır suyu döküldü diyorum :51::51::51: ben işten gelince gözüme batan işleri yapıyorum. O da istiyor ki haftada bir gün birlikte yapalım temizliği, ağır işleri o yapsın. veya kadın çağıralım.:)

Ku-ıl tüy problemine başka bir çözüm düşüneceğiz o zaman. Ama benim kıllarda da çok azalma var. Çıkmak bilmiyorlar.Hamilelikte çok kıllanıldıüını duymuştum halbuki.

Dün akşam benimkini migrosa yolladım. Canım bir yaz meyvesi çekti ve orada vardı... Gitmiş o meyve diye pomelo diye tropik bir meyve alıp gelmiş...Ufff dedim bir ağız tadıyla aş eremiyorum..

:52: öldüm gülmekten ... ben de geçen gün yatarken dedim ki yeşil erik canım çeksee naparsınn yazı bekle az kaldı diyor :52: kıçını kaldırmaya niyeti yok akıl veriyor bir de... erkekler alem yaa

Kızlar baş ağrım tuttu yine..Gözlerimi açamıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı bu.Önce başım ağrıyor sonra burnum kanıyor.Burnum kanadıktan sonra da bir rahatlama geliyor.Doktor normal dedi ama yine de insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Hele dişlerim.Diş fırcalarken kan kaybından gidecem diye korkuyorum. Fırcayı degdirmemle kanaması bir oluyor.ASpirinden mi oluyor acaba:44::43:

neden aspirin içiyorsun?

Back
X